Πώς να μετατρέψετε τα μπισκότα σε μια διατροφικά ισορροπημένη λιχουδιά; Απλώς προσθέστε νόστιμη σκόνη πρωτεΐνης σοκολάτας για να αυξήσετε την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Αυτήν τη φορά, χρησιμοποιήσαμε φυτική πρωτεΐνη κάνναβης, δίνοντας στα μπισκότα μια εντελώς νέα γεύση. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Υλικά:
- 90 g βούτυρο αμυγδάλου
- 70 g αλεύρι όλυρας ολικής άλεσης
- 40 g έλαιο καρύδας
- 40 g ζάχαρη καρύδας
- 30 g σκόνη πρωτεΐνης κάνναβης με γεύση σοκολάτας
- 1 αυγό
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- Σταγόνες καρύδας για γεύση to taste
Υλικά για το γαρνίρισμα:
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν, επίσης, αυτά τα προϊόντα:
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ, συνδυάστε το αλεύρι, τη σκόνη πρωτεΐνης, τη ζάχαρη καρύδας και ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Στη συνέχεια, προσθέστε το αυγό, το βούτυρο αμυγδάλου, το λιωμένο έλαιο καρύδας, μερικές σταγόνες Flavor Drops και το μπέικιν πάουντερ.
Ανακατέψτε τα υλικά με το χέρι μέχρι να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη, συμπαγή ζύμη. Τυλίξτε τη ζύμη σε μεμβράνη και τοποθετήστε την στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Μόλις η ζύμη ξεκουραστεί, χωρίστε την σε 14 κομμάτια και σχηματίστε μπάλες. Τοποθετήστε τις έτοιμες μπάλες σε ένα ταψί και πιέστε τις με την παλάμη σας για να πάρουν το σχήμα στρογγυλών μπισκότων. Τοποθετήστε τα μπισκότα στον προθερμασμένο στους 170 °C φούρνο και ψήστε τα για περίπου 12-15 λεπτά. Διακοσμήστε τα ψημένα μπισκότα με τσιπς καρύδας, σιρόπι καρύδας και η λιχουδιά σας είναι έτοιμη για κατανάλωση.
Ανακαλύψτε τα bestseller μας:
Διατροφική αξία | 1 μπισκότο χωρίς γαρνιτούρα (14 τεμάχια στο σύνολο) |
---|---|
Ενέργεια | 107 kcal |
Πρωτεΐνη | 4 g |
Υδατάνθρακες | 6 g |
Λίπη | 7 g |
Φυτικές ίνες | 2 g |
Αν αναζητάτε μια νέα χριστουγεννιάτικη λιχουδιά για να προσθέσετε στο τραπέζι σας, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή.
Μην διστάσετε να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #gymbeamcom.
Προσθέστε ένα σχόλιο