Συχνές Ερωτήσεις

Έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας, με στόχο να διευκολύνουμε τις αγορές σας στον ιστότοπό μας. Χάρη στον οδηγό μας θα έχετε όλες τις πληροφορίες συγκεντρωμένες σε ένα μέρος.

EΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω προϊόντα;

Θα χαρούμε πολύ να σας συμβουλεύσουμε να επιλέξετε συμπληρώματα διατροφής, καινοτόμες τροφές και άλλα είδη από τον χώρο τη γυμναστικής, που προσφέρουμε στον ιστότοπό μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας, στέλνοντας ένα μέιλ στο [email protected]. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μπορείτε, επίσης, να βρείτε πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα μας στο ιστολόγιο της GymBeam.

Πού μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχουν εξαντληθεί;

Θα χαρούμε να το ελέγξουμε για εσάς. Για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχουν εξαντληθεί, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Tι είναι η «κανονική τιμή» που αναφέρεται στα προϊόντα;

Η κανονική τιμή αναφέρεται στη μέση τιμή που μπορεί κανείς να αγοράσει το προϊόν σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Το GymBeam σας εγγυάται τις καλύτερες τιμές.

Πού μπορώ να βρω πίνακα μεγεθών;

Τα μεγέθη των ρούχων αναφέρονται γενικά στον πίνακα μεγεθών που ακολουθεί μετά από την περιγραφή του προϊόντος. Εάν δεν βρήκατε τις απαιτούμενες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω μέιλ στη διεύθυνση [email protected].

Διαδικασία Εγγραφής και Παραγγελίας

Πρέπει να έχω κάνει εγγραφή για να αγοράσω προϊόντα;

Δεν χρειάζεται. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τελειώσατε. Ωστόσο, είναι πλεονέκτημα το να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό, αφού μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας και να επωφελείστε από το πρόγραμμα επιβράβευσης.

Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου;

Ένας από τους λόγους μπορεί να είναι ότι εισάγετε λανθασμένο κωδικό πρόσβασης ή ότι έχετε εγγραφεί με διαφορετικό μέιλ. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών μας μέσω μέιλ στη διεύθυνση [email protected].

Έχει γίνει αποδεκτή η παραγγελία μου εάν δεν έχω λάβει το μέιλ επιβεβαίωσης;

Αφού δημιουργήσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μέιλ που θα την επιβεβαιώνει. Εάν δεν λάβετε αυτό το μέιλ, δοκιμάστε να ελέγξετε το φάκελο της ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Εάν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση της παραλαβής της παραγγελίας σας, ενδέχεται να έχει προκύψει κάποιο σφάλμα. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών μας μέσω μέιλ στο [email protected].

Πού μπορώ να ελέγξω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας, πραγματοποιώντας είσοδο στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα της GymBeam. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μας, η οποία θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω ή να αλλάξω την παραγγελία μου;

Μόνο η εξυπηρέτηση πελατών μας μπορεί να κάνει αλλαγές στις παραγγελίες. Επομένως, εάν τα παραγγελθέντα προϊόντα δεν σας κάνουν, γράψτε μας στο [email protected]. Το ίδιο ισχύει και για τις ακυρώσεις. Ωστόσο, εάν η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί, δεν μπορείτε να την αλλάξετε.

Παράδοση και Πληρωμή Προϊόντων

Πότε θα λάβω το δέμα;

Τα δέματα αποστέλλονται εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Οι μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε εγγυώνται την παράδοση της παραγγελίας σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών (και μέχρι 7 εργάσιμων ημερών για νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές). Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 12:00 (Δευτέρα με Παρασκευή), επεξεργάζονται και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που γίνονται κατά το Σαββατοκύριακο και τις αργίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αποστολή εντός 24 ωρών κατά τη διάρκεια εορτών ή μεγάλων εκπτώσεων. Εμείς αποστέλλουμε τα δέματα το συντομότερο δυνατό και, στη συνέχεια, είναι ευθύνη της μεταφορικής εταιρείας το πότε θα παραδοθεί το δέμα κατά τη διάρκεια των εορτών, ανάλογα με την πληρότητά τους.

Σε ποιες χώρες κάνετε αποστολές;

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο www.gymbeam.grαφορούν μόνο την Ελλάδα. Αν θέλετε να κάνετε παραγγελία από κάποια άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα, μπορείτε να ακολουθήσετε τους συνδέσμου:
  • Σλοβακία - gymbeam.sk
  • Τσεχία - gymbeam.cz
  • Ρουμανία - gymbeam.ro
  • Ουγγαρία - gymbeam.hu
  • Κροατία - gymbeam.hr
  • Ουκρανία - gymbeam.ua
  • Πολωνία - gymbeam.pl
  • Γερμανία και Αυστρία - gymbeam.de
  • Για Βέλγιο, Κύπρο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία - gymbeam.com

Πού μπορώ να παρακολουθήσω την αποστολή μου;

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή σας, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών μας μέσω mail στο [email protected]. Ως απάντηση, θα λάβετε ένα ενημερωτικό mail με τον αριθμό αποστολής. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε απευθείας την κατάσταση της αποστολής σας από την ιστοσελίδα της μεταφορικής εταιρείας.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Ηλεκτρονική πληρωμή με κάρτα - Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με κάρτα, στην οποία είναι ενεργοποιημένες οι ηλεκτρονικές πληρωμές. Αυτή είναι μια βολική και ασφαλής μέθοδος πληρωμής χωρίς μετρητά. Προς το παρόν δεχόμαστε κάρτες VISA, VISA Electron, Maestro και MasterCard.

Τραπεζικό έμβασμα - Μπορείτε, επίσης, να πληρώσετε για τα προϊόντα μέσω διαδικτυακής τραπεζικής συναλλαγής. Θα σας στείλουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, για να πραγματοποιήσετε μια ηλεκτρονική τραπεζική πληρωμή, στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή εντός 3 ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Φροντίστε να συμπληρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ιδιαίτερα το μεταβλητό σύμβολο, διαφορετικά η διαδικασία μπορεί να παραταθεί. Θα σας στείλουμε τα προϊόντα, μόνο μετά την πίστωση της πληρωμής σας στον λογαριασμό μας.

Παράπονα και Επιστροφές

Ο μεταφορέας παρέδωσε ένα εμφανώς κατεστραμμένο δέμα. Τι πρέπει να κάνω?

Εάν ο μεταφορέας σάς παραδώσει ένα κατεστραμμένο δέμα, σας συνιστούμε να μην το παραλάβετε και να συμπληρώσετε μια φόρμα παραπόνου. Η μεταφορική εταιρεία θα μας ενημερώσει για τη ζημιά και θα σας στείλουμε ξανά ένα νέο άθικτο δέμα.

Η παραγγελία μου έχει ένα κατεστραμμένο προϊόν ή λείπει κάποιο προϊόν ή έχει κάποιο προϊόν που δεν έχω παραγγείλει. Τι πρέπει να κάνω?

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας (κατεστραμμένα προϊόντα, προϊόν που λείπει, προϊόντα που σας έχουν αποσταλεί εσφαλμένα), μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μας το συντομότερο δυνατό. Στείλτε το αίτημά σας στη διεύθυνση [email protected] μαζί με συνημμένες φωτογραφίες του δέματός σας και του περιεχομένου του. Θα επεξεργαστούμε το αίτημα σας εντός λίγων ωρών και εντός των εργάσιμων ημερών.

Θέλω να αντικαταστήσω τα προϊόντα που έχω αγοράσει. Πώς πρέπει να προχωρήσω;

Εάν για οποιονδήποτε λόγο το προϊόν δεν σας κάνει, θα χαρούμε να το αντικαταστήσουμε δωρεάν εντός 30 ημερολογιακών ημερών. Στείλτε το αίτημα σας για αντικατάσταση στο [email protected] ή καλέστε μας στο: 210 220 6714. Ανταλλάσσουμε τα προϊόντα με τη μορφή δέματος αντικατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να συσκευάσετε τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία ή με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υποστούν ζημιά κατά την επιστροφή τους. Στη συνέχεια, ο μεταφορέας με το σωστό δέμα φτάνει στο χώρο σας κι εσείς του δίνετε το δέμα που θέλετε να επιστρέψετε. Η ανταλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δύο εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων στη διεύθυνση που αναφέρεται στην παραγγελία σας. Παρακαλούμε, μην μας στείλετε ποτέ τα προϊόντα μέσω ταχυδρομείου.

Θέλω να επιστρέψω το αντικείμενο που έχω αγοράσει. Πώς πρέπει να προχωρήσω;

Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν, μπορεί να επιστραφεί άθικτο εντός 30 ημερολογιακών ημερών. Στείλτε το στο: GymBeam, s.r.o., Rastislavova 93, 040 01, Košice, Slovakia. Συμπεριλάβετε αυτή τη φόρμα στο δέμα. Αφού λάβουμε το δέμα που επιστράφηκε, θα προχωρήσουμε στη χρηματική αντιστάθμιση.

Θέλω να αποζημιωθώ ή να αντικαταστήσω προϊόντα που αγόρασα. Πώς πρέπει να προχωρήσω;

Εάν θέλετε να αποζημιωθείτε για κάποιο προϊόν για οποιονδήποτε λόγο, στείλτε το στο: GymBeam, s.r.o., Rastislavova 93, 040 01, Košice, Slovakia. Παρακαλούμε, συμπεριλάβετε αυτή τη φόρμα στο δέμα. Βεβαιωθείτε ότι έχουν συμπληρωθεί σωστά όλες οι πληροφορίες στη φόρμα. Αφού λάβουμε το δέμα, θα προβούμε σε αποζημίωση και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα για τα προϊόντα. Για αποζημίωση ή αντικατάσταση θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση αποστολής επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Μπορώ να επιστρέψω μόνο ένα μέρος μιας παραγγελίας όταν ζητώ αποζημίωση;

Φυσικά. Εάν έχετε παραγγείλει περισσότερα από ένα αντικείμενα σε μία παραγγελία, μπορείτε εύκολα να αποζημιωθείτε ή να επιστρέψετε μόνο το μέρος της παραγγελίας που δεν χρειάζεστε.

Παρήγγειλα προϊόντα, αλλά δεν τα έλαβα. Πώς να προχωρήσω?

Εάν δεν έχετε λάβει την παραγγελία σας εντός 8 εργάσιμων ημερών από τη δημιουργία της παραγγελίας σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

Συνεργασία Χονδρικής

Πώς μπορώ να συνάψω συνεργασία χονδρικής μαζί σας;

Το GymBeam προσφέρει την ευκαιρία να συνάψετε συνεργασία χονδρικής. Η ιδιότητα του συνεργάτη μας θα σας δώσει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της μειωμένης τιμής αγοράς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες της χονδρικής συνεργασίας στην ιστοσελίδα μας στην ενότητα Χονδρική Πώληση. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία χονδρικής, μπορείτε να τις στείλετε στη διεύθυνση: [email protected] ή να συμπληρώσετε τη φόρμα B2B στη διεύθυνση https://gymbeam.gr/b2b/form/.