Πρωτεΐνη

Πρωτεΐνη - Τα συμπληρώματα πρωτεΐνης είναι συμπυκνωμένες πηγές πρωτεΐνης που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπληρώσετε εύκολα αυτό το απαραίτητο μακροθρεπτικό συστατικό. Ανάλογα με τη σωματική δραστηριότητα, κάθε άτομο πρέπει να καταναλώνει περίπου 1.2 έως 2 g πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους. Οι σκόνες πρωτεΐνης είναι επομένως ένας πολύ καλός τρόπος για να φροντίσετε την καθημερινή σας πρόσληψη πρωτεΐνης. Επιπλέον, μπορούν επίσης να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες σε περίπτωση που δεν είστε σε θέση να λάβετε αρκετή πρωτεΐνη από μια ποικίλη διατροφή. Οι σκόνες πρωτεΐνης είναι συνεπώς ιδανικές ως ένα γρήγορο σνακ μετά την άσκηση που θα βοηθήσει στην αναγέννηση, ανάπτυξη και ενδυνάμωση των προπονημένων μυών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόνη πρωτεΐνης για να φτιάξετε ένα πρωτεϊνικό ρόφημα ή μπορείτε επίσης να την προσθέσετε στις συνταγές σας και να δημιουργήσετε σύνθετα πιάτα που θα εξασφαλίσουν μια αξιόλογη ποσότητα πρωτεΐνης και θα είναι απολύτως χορταστικά.

Γιατί είναι σημαντική η πρωτεΐνη και τι μπορεί να κάνει;

 1. Επιτάχυνση του μεταβολισμού – η πρωτεΐνη έχει την υψηλότερη θερμική επίδραση από όλα τα μακροθρεπτικά συστατικά. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα μας καταναλώνει την υψηλότερη ποσότητα ενέργειας για την καύση της. Αυτό στη συνέχεια οδηγεί στη λεγόμενη επιτάχυνση του μεταβολισμού. 
 2. Προάγει την απώλεια βάρους – η πρωτεΐνη βοηθά στη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Οι μύες καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τον λιπώδη ιστό, επιτρέποντάς σας έτσι να χάσετε βάρος πιο αποτελεσματικά. 
 3. Βελτίωση της μυϊκής ανάπτυξης – δεδομένου ότι η πρωτεΐνη είναι το βασικό δομικό στοιχείο των μυών, η πρόσληψή της θα σας βοηθήσει με την οικοδόμηση πρόσθετης μυϊκής μάζας. 
 4. Επιταχύνει τη μυϊκή αναγέννηση – το σώμα είναι σε θέση να αποκαταστήσει τις κατεστραμμένες μυϊκές ίνες πιο αποτελεσματικά χάρη στην πρωτεΐνη. 
 5. Μειώνει την πείνα και τη λιγούρα- η ικανότητα κορεσμού της πρωτεΐνης θα διασφαλίσει ότι δεν θα πεινάσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά την κατανάλωση τροφής πλούσιας σε πρωτεΐνη και εν τω μεταξύ, η επιθυμία σας για γλυκό μπορεί να περάσει.
 6. Προώθηση της υγείας των οστών – μία από τις ικανότητες της πρωτεΐνης είναι η ικανότητα να διατηρεί υγιή οστά. Όλα τα παραπάνω καθιστούν αυτό το μακροθρεπτικό συστατικό πραγματικά βασικό, και δεν απευθύνεται μόνο στους ανθρώπους που ζουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Από τι παρασκευάζονται οι σκόνες πρωτεΐνης;

Οι σκόνες πρωτεΐνης παρασκευάζονται συνήθως από κοινά τρόφιμα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη. Συνήθως από γάλα, από το οποίο παρασκευάζεται η δημοφιλής πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για στεροειδή ή απαγορευμένες ουσίες. Τα συγκεκριμένα τρόφιμα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή σκόνης πρωτεΐνης ποικίλλουν, ανάλογα με τον τύπο και το κοινό στο οποίο προορίζονται. Ωστόσο, γενικά, οι πιο συνηθισμένοι τύποι σκόνης πρωτεΐνης που μπορείτε να συναντήσετε είναι ζωικής και φυτικής προέλευσης.

Σκόνες πρωτεΐνης ζωικής προέλευσης

Σε αυτήν την κατηγορία οι σκόνες πρωτεΐνης παρασκευάζονται από γάλα. Συνήθως, αυτές οι πρωτεΐνες είναι γνωστές και με το όνομα«ορός γάλακτος». Μπορείτε επίσης να συναντήσετε σκόνες πρωτεΐνης από βοδινό κρέας ή αυγά (αλβουμίνη αυγού). 

 1. Σκόνες πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Αυτές οι σκόνες πρωτεΐνης παρασκευάζονται από γάλα. Προκειμένου να παραχθεί 1 κιλό σκόνης πρωτεΐνης, χρειάζονται περισσότερα από 100 λίτρα γάλακτος. Το γάλα, στη συνέχεια, περνά από μια διαδικασία παστερίωσης, μετά την οποία, ο ορός γάλακτος διαχωρίζεται από την καζεΐνη χάρη στην προσθήκη ενζύμων. Στη συνέχεια, ο ορός γάλακτος υποβάλλεται σε περαιτέρω επεξεργασία μέχρι να ληφθεί η τελική σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Αυτή η σκόνη πρωτεΐνης είναι δημοφιλής λόγω του ευνοϊκού φάσματος αμινοξέων. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι περιέχει όλα τα βασικά αμινοξέα σε πολύ αποτελεσματική αναλογία.

Τούτου λεχθέντος, όταν ψάχνετε για αυτόν τον τύπο σκόνης πρωτεΐνης, μπορείτε συνήθως να τον συναντήσετε σε ετικέτες που αναφέρουν 100% WHEY. Αυτό συμβαίνει συνήθως με σκόνες πρωτεΐνης που περιέχουν αποκλειστικά πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Τέτοιες σκόνες πρωτεΐνης επομένως δεν περιέχουν καμία άλλη πηγή πρωτεΐνης.  

Τι είδη πρωτεΐνης ορού γάλακτος υπάρχουν;

 • Συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC) – ο πιο δημοφιλής τύπος σκόνης πρωτεΐνης λόγω της αναλογίας τιμής / απόδοσης. Κατά μέσο όρο, περιέχει 70-80% πρωτεΐνη, η οποία έχει αρκετά υψηλό ρυθμό απορρόφησης. 
 • Απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (WPI)– μια σκόνη πρωτεΐνης που λαμβάνεται μέσω μιας διαδικασίας διήθησης από συμπύκνωμα ορού γάλακτος. Ως εκ τούτου, είναι ελαφρώς πιο καθαρή και διαθέτει επίσης υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Συγκεκριμένα, η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη φτάνει συνήθως το 80% ή και περισσότερο. Αντίθετα, περιέχει χαμηλότερη ποσότητα ζάχαρης και λίπους. Αυτό την καθιστά ιδανική για απαιτητικούς αθλητές που θέλουν μια σκόνη πρωτεΐνης άμεσης απορρόφησης με την υψηλότερη δυνατή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη ή άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη λακτόζη. 
 • Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος (WPH)– παράγεται μέσω της διαδικασίας υδρόλυσης από συμπύκνωμα ή απομονωμένο ορό γάλακτος. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η πρωτεΐνη αποδομείται σε μικρότερα πεπτίδια, τα οποία το σώμα μπορεί να απορροφήσει ακόμη πιο γρήγορα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια άκρως αξιοποιήσιμη σκόνη πρωτεΐνης. Μπορείτε επίσης να βρείτε την ετικέτα DH (βαθμός υδρόλυσης) σε αυτές τις σκόνες πρωτεΐνης, η οποία σχετίζεται με τη διαδικασία αποδόμησης. Όσο υψηλότερο είναι το νούμερο, τόσο περισσότερο αποδομείται η πρωτεΐνη. Ο βαθμός υδρόλυσης 32 (DH 32) είναι ο πιο συνηθισμένος. Επιπλέον, αυτές οι σκόνες πρωτεΐνης μπορούν να έχουν ελαφρώς πικρή γεύση, η οποία μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους. 

 

 1. Μικκυλιακή καζεΐνη

Η Μικκυλιακή καζεΐνη λαμβάνεται μέσω διαδικασίας διήθησης από αγελαδινό γάλα. Συνήθως περιέχει μεταξύ 70 και 80 % πρωτεΐνης σταδιακής απορρόφησης. Λόγω του γεγονότος ότι απορροφάται πιο αργά, κατατάσσεται στις πρωτεΐνες νυκτός. Είναι επομένως ιδανική για αθλητές που θέλουν να διατηρήσουν την αυξημένη παραγωγή μυϊκής πρωτεΐνης ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 1. Σκόνη πρωτεΐνης βοδινού κρέατος

Η σκόνη πρωτεΐνης βοδινού κρέατος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη. Ωστόσο, είναι διευκρινίζεται ότι περιέχει κυρίως πρωτεΐνες συνδετικού ιστού. Έτσι, είναι λιγότερο κατάλληλη για την ενίσχυση της μυϊκής ανάπτυξης, αλλά είναι αρκετά δημοφιλής σε ανθρώπους που θέλουν να προωθήσουν την υγεία των αρθρώσεων, των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματός τους. 

 1. Σκόνη πρωτεΐνης αυγού (αλβουμίνη αυγού)

Η σκόνη πρωτεΐνης αυγού παρασκευάζεται από αυγά και συνήθως περιέχει 60-80% πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, έχει ένα ευνοϊκό φάσμα αμινοξέων και απορροφάται σχετικά αργά, γεγονός που μπορεί να θεωρηθεί και πλεονέκτημα σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτή η σκόνη πρωτεΐνης είναι επίσης κατάλληλη για άτομα που έχουν πρόβλημα με δυσανεξία στη λακτόζη.

 1. Σκόνη πρωτεΐνης πολλαπλών συστατικών

Η Σκόνη πρωτεΐνης πολλαπλών συστατικών αποτελείται από πολλαπλές πηγές πρωτεΐνης, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μια σκόνη πρωτεΐνης με συνολικά καλύτερες ιδιότητες. Συνήθως, συνδυάζει την πρωτεΐνη άμεσης και σταδιακής απελευθέρωσης. Αυτό είναι ιδανικό αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη σταδιακή απελευθέρωση για μια χρονική περίοδο.         

Σκόνες πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης

Οι σκόνες πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης συχνότερα από φυτικές πηγές που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες,όπως για παράδειγμα απόσόγια και άλλα όσπρια ή σπόρους κάνναβης. Αυτό την καθιστά μια εξαιρετική εναλλακτική λύση τόσο για χορτοφάγους όσο και για vegans. Και καθώς αυτές οι πηγές δεν περιέχουν γλουτένη και λακτόζη, είναι επίσης κατάλληλες για άτομα που υποφέρουν από τη δυσανεξία σε αυτές τις ουσίες. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να διαβάζετε τη λίστα συστατικών και να είστε σίγουροι ότι η πρωτεΐνη θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

 1. Σκόνη πρωτεΐνης σόγιας

Η Σκόνη πρωτεΐνης σόγιας μοιάζει περισσότερο με την ποιότητα της σκόνης πρωτεΐνης ορού γάλακτος λόγω του φάσματος των αμινοξέων της.Παρασκευάζεται από νιφάδες που λαμβάνονται από σόγια. Το μείγμα που προκύπτει στη συνέχεια περιέχει περίπου 65-70% πρωτεΐνη. Η διαδικασία ξεκινά με την παρασκευή συμπυκνώματος σόγιας, από την οποία στη συνέχεια λαμβάνεται απομονωμένη σόγια εφαρμόζοντας περαιτέρω επεξεργασία. Στο τέλος, το προϊόν μπορεί να έχει υψηλότερο ποσοστό από 85% περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη.

 1. Σκόνη πρωτεΐνης ρυζιού

Η Σκόνη πρωτεΐνης ρυζιού παρασκευάζεται από αλεσμένους κόκκους ρυζιού που αναμειγνύονται με ένζυμα, τα οποία λειτουργούν για να διαχωρίσουν την πρωτεΐνη. Σε σύγκριση με μια σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος, αυτός ο τύπος έχει αισθητά χαμηλότερη ποσότητα πρωτεΐνης, ο οποίος κυμαίνεται συνήθως μεταξύ 50 και 78%. Επιπλέον, το φάσμα των αμινοξέων δεν είναι μεγάλο. Ωστόσο, αυτό μπορεί εύκολα να διορθωθεί, για παράδειγμα συνδυάζοντάς τη με σκόνη πρωτεΐνης αρακά.

 1. Σκόνη πρωτεΐνης κάνναβης

Η Σκόνη πρωτεΐνης κάνναβης λαμβάνεται από συμπιεσμένους και αλεσμένους σπόρους κάνναβης. Η τελική σκόνη πρωτεΐνης έχει περίπου 50% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Όπως και ο προκάτοχός της, έτσι κι αυτή δεν έχει το πιο ευνοϊκό φάσμα αμινοξέων. Για άλλη μια φορά, αυτό μπορεί εύκολα να διορθωθεί συνδυάζοντάς τη με σκόνη πρωτεΐνης αρακά..

 1. Σκόνη πρωτεΐνης αρακά

Η σκόνη πρωτεΐνης αρακά είναι μια αρκετά καλή εναλλακτική λύση για τον ορό γάλακτος,επειδή περιέχει υψηλότερη ποσότητα λευκίνης. Αυτό το αμινοξύ διαθέτει το υψηλότερο αναβολικό δυναμικό. Προκειμένου να επιτευχθεί ένα ακόμη πιο ευνοϊκό φάσμα αμινοξέων, είναι καλύτερο να το συνδυάσετε, με σκόνη πρωτεΐνης ρυζιού. Η σκόνη πρωτεΐνης μπιζελιού ξεχωρίζει λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε φυτικές ίνες, η οποία μπορεί να είναι ιδανική σε περίπτωση που θέλετε μια σκόνη πρωτεΐνης που θα σας χαρίσει υψηλότερου βαθμού κορεσμό.

 1. Σκόνη πρωτεΐνης πολλαπλών συστατικών

Οι σκόνες πρωτεΐνης πολλαπλών συστατικών είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή από ό, τι έχει να προσφέρει η φύση. Αυτό συμβαίνει επειδή συνδυάζουν πολλαπλές πηγές πρωτεΐνης, μειώνοντας έτσι την έλλειψή τους με τη μορφή περιοριστικών αμινοξέων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε μια αποτελεσματική φυτική σκόνη πρωτεΐνης με ιδανική σύνθεση και ένα πιο ευνοϊκό φάσμα αμινοξέων. 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις φυτικές πηγές πρωτεΐνης; Τότε θα πρέπει σίγουρα να διαβάσετε το άρθρο μας: Ποιες είναι οι καλύτερες πηγές φυτικών πρωτεϊνών και γιατί να τις συμπεριλάβετε στη διατροφή σας;        

Ποια είναι η βέλτιστη ποσότητα πρωτεΐνης;

Η βέλτιστη ποσότητα πρωτεΐνης θα ποικίλει ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η σωματική διάπλαση και η σύνθεση του σώματός, η συνολική ενεργειακή δαπάνη, η σωματική δραστηριότητα και άλλοι παρόμοιου χαρακτήρα. Γενικά, μπορούμε να θεωρήσουμε τη μερίδα των 20-40 g πρωτεΐνης ως την αντικειμενικά βέλτιστη. Αυτό είναι συνήθως ένα δοσομετρικό κύπελλο σκόνης πρωτεΐνης, το οποίο συνήθως περιέχει περίπου 30 g. Στην περίπτωση φυτικών σκονών πρωτεΐνης, μη διστάσετε να προσθέσετε μερικά επιπλέον γραμμάρια. Αυτό συμβαίνει επειδή γενικά έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και είναι πιο δύσπεπτες.

Πότε και πώς να χρησιμοποιήσετε σκόνες πρωτεΐνης;

 • ως μέρος μιας ποικιλίας συνταγών, προκειμένου να εμπλουτιστούν με πρωτεΐνη
 • κατά την προετοιμασία γλυκών επιδορπίων, πλούσιων σε πρωτεΐνη
 • ως ρόφημα μετά την άσκηση για την προώθηση της αναγέννησης και της θρέψης των κατεστραμμένων μυϊκών ινών
 • ως σνακ σε περίπτωση ξαφνικής πείνας, όπου δεν έχετε χρόνο να ετοιμάσετε φαγητό
 • όταν χρειάζεστε έναν εύκολο τρόπο για να αυξήσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης

Για ποιους είναι κατάλληλες οι σκόνες πρωτεΐνης;

 • Για άτομα που θέλουν να αυξήσουν την πρόσληψη πρωτεΐνης.
 • Αθλητές που θέλουν να προωθήσουν τη μυϊκή ανάπτυξη.
 • Μάγειρες που θέλουν να εμπλουτίσουν τα πιάτα τους με πρωτεΐνη και να δημιουργήσουν νόστιμες συνταγές fitness.
 • Για άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος και αναζητούν τροφές που θα τους χορτάσουν και θα τους βοηθήσουν να περιορίσουν τις λιγούρες τους. 
 • Για όλους όσους θέλουν να διαφοροποιήσουν τη διατροφή τους και να την εμπλουτίσουν με νέες γεύσεις. 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις σκόνες πρωτεΐνης και πώς να επιλέξετε τη σωστή για εσάς; Τότε, θα πρέπει να δείτε το άρθρο μας: Πώς να επιλέξετε τη σωστή πρωτεΐνη για απώλεια βάρους ή μυϊκή ανάπτυξη;

Προβολή περισσότερων

Στοιχεία 1-30 από 95

Σελίδα
ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Κατηγορία
Παρασκευαστής
 1. GymBeam (19)
 2. The Protein Works (12)
 3. Amix (6)
 4. Optimum Nutrition (6)
 5. VanaVita (6)
 6. Mars (4)
 7. Applied Nutrition (4)
 8. Purasana (4)
 9. GYMQUEEN (3)
 10. Reflex Nutrition (3)
 11. Nutrend (3)
 12. Bodylab24 (2)
 13. BeastPink (2)
 14. Mammut Nutrition (2)
 15. Megabol (2)
 16. ProSupps (2)
 17. ActivLab (2)
 18. BSN (2)
 19. PVL (2)
 20. Diet Food (1)
 21. Stacker2 (1)
 22. Goldfield (1)
 23. Ghost (1)
 24. NOW Foods (1)
 25. MuscleTech (1)
 26. Amazing Grass (1)
 27. Go On Nutrition (1)
 28. Universal Nutrition (1)
Γεύση
 1. Σοκολάτα (43)
 2. Βανίλια (31)
 3. Φράουλα (31)
 4. Χωρίς Γεύση (17)
 5. Κρέμα - Μπισκότο (16)
 6. Μπανάνα (12)
 7. Παγωτό Βανίλια (10)
 8. chocolate silk (8)
 9. Κρέμα Βανίλιας (7)
 10. Σοκολάτα - Φουντούκι (6)
 11. Κρέμα Φράουλα (6)
 12. Σοκολάτα - Καρύδα (5)
 13. Αλατισμένη Καραμέλα (4)
 14. Φρούτα του Δάσους (4)
 15. Λευκή Σοκολάτα - Ράσμπερι (4)
 16. salted caramel (4)
 17. Λευκή Σοκολάτα - Καρύδα (4)
 18. Μπανάνα Φράουλα (3)
 19. Φράουλες και Κρέμα (3)
 20. Φυσική (3)
 21. Μιλκσεικ Σοκολάτας (3)
 22. banana smooth (3)
 23. Κρέμα Μπανάνα (3)
 24. Μιλκσεικ Φράουλα (3)
 25. Γαλλική Βανίλια (3)
 26. Πιστάτσιο (3)
 27. banana milkshake (3)
 28. Σοκολάτα - Κεράσι (2)
 29. cookie (2)
 30. Λάτε Μακιάτο (2)
 31. salted caramel bandit (2)
 32. belgian choca mocha (2)
 33. Βατόμουρο - Γιαούρτι (2)
 34. Mars (2)
 35. strawberry raspberry (2)
 36. Βανίλια - Στέβια (2)
 37. Τριπλή Σοκολάτα (2)
 38. Καρύδα (2)
 39. Σοκολάτα - Καραμέλα (2)
 40. choc peanut cookie (2)
 41. Σοκολάτα - Μούρα (2)
 42. Σοκολάτα - Παγωτό (2)
 43. chocolate dessert (2)
 44. Σοκολάτα - Φυστικοβούτυρο (2)
 45. chocolate biscuit (2)
 46. Καραμελ Μακιάτο (2)
 47. Καραμέλα (2)
 48. vanilla cake (2)
 49. Διπλή Rich Σοκολάτα (2)
 50. Delicius Φράουλα (2)
 51. Extreme Σοκολάτα Γάλακτος (2)
 52. Βανίλια (1)
 53. Βανίλια - Τσιζκεικ (1)
 54. Βανίλια - Λαιμ (1)
 55. Βανίλια - Καρύδα (1)
 56. Καρπούζι (1)
 57. Βανίλια - Καραμέλα (1)
 58. Αμύγδαλο - Πιστάτσιο (1)
 59. white chocolate peanut (1)
 60. choco bueno (1)
 61. blueberry yoghurt (1)
 62. strawberry splash (1)
 63. Strawberry Cheesecake Chocolate Chip (1)
 64. pistachio ice cream (1)
 65. cinnamon rice pudding (1)
 66. butter biscuit (1)
 67. choco honeycomb (1)
 68. choco candies (1)
 69. choc peanut cookie dough (1)
 70. Wild Berries (1)
 71. chocolate orange swirl (1)
 72. chocolate caramel biscuit (1)
 73. vanilla fudge (1)
 74. wild raspberry (1)
 75. chocolate mint brownie (1)
 76. cheeky choc coconut (1)
 77. butterscotch ripple (1)
 78. vanilla milkshake (1)
 79. Γιαούρτι - Κεράσι (1)
 80. cacao & caramel (1)
 81. Βατόμουρο (1)
 82. Βανίλια - Κεράσι (1)
 83. Σοκολάτα - Μέντα (1)
 84. Φουντούκι - Σοκολάτα (1)
 85. Πράσινο Μήλο (1)
 86. Διπλή Σοκολάτα (1)
 87. Τσιπ Διπλής Σοκολάτας (1)
 88. Κρέμα - Βανίλια (1)
 89. Καφές - Παγωτό (1)
 90. Supreme Σοκολάτα (1)
 91. Σοκολάτα - Στέβια (1)
 92. Φοντέ Σοκολάτας (1)
 93. Ακτινίδιο - Μπανάνα (1)
 94. Κρέμα Σοκολάτας (1)
 95. Σοκολάτα Κακάο (1)
 96. Browinie Σοκολάτας (1)
 97. cereal milk (1)
 98. Φοντάν Καραμέλας (1)
 99. caramel latte (1)
 100. Καπουτσίνο (1)
 101. Καφές Λάτε (1)
 102. Μύρτιλο (1)
 103. Παγωμένος Καφές (1)
 104. Λεμόνι - Τσιζκεικ (1)
 105. Τιραμισού (1)
 106. Φυστικοβούτυρο - Cereal Milk (1)
 107. Φράουλα - Λευκή Σοκολάτα (1)
 108. Φράουλα - Στέβια (1)
 109. Φράουλα - Μπανάνα (1)
 110. chocolate peanut (1)
 111. Snickerdoodle (1)
 112. Rich Σοκολάτα (1)
 113. Ανανάς - Καρύδα (1)
 114. Piña Colada (1)
 115. Φυστικοβούτυρο - Σοκολάτα (1)
 116. Φυστικοβούτυρο (1)
 117. Λεμόνι - Λαιμ (1)
 118. Ice Tea Ροδάκινο (1)
 119. Φρούτα του Πάθους - Μάνγκο (1)
 120. Original (1)
 121. Πορτοκάλι (1)
 122. Μιξ Μούρων (1)
 123. Millionaire's Shortbread (1)
 124. Λευκή Σοκολάτα (1)
 125. Σοκολάτα Γάλακτος (1)
 126. mango vanilla (1)
 127. fruity cereal milk (1)
Γραμμάρια (γρ)
 1. 1000 g (30)
 2. 2000 g (14)
 3. 500 g (11)
 4. 2270 g (5)
 5. 400 g (4)
 6. 30 g (4)
 7. 2500 g (4)
 8. 900 g (4)
 9. 600 g (4)
 10. 2200 g (4)
 11. 1800 g (4)
 12. 875 g (4)
 13. 910 g (3)
 14. 1810 g (3)
 15. 3000 g (2)
 16. 750 g (2)
 17. 2400 g (1)
 18. 816 g (1)
 19. 680 g (1)
 20. 907 g (1)
 21. 360 g (1)
 22. 4540 g (1)
 23. 450 g (1)
 24. 420 g (1)
 25. 1200 g (1)
 26. 2300 g (1)
 27. 2250 g (1)
 28. 1814 g (1)
 29. 1600 g (1)
 30. 1590 g (1)
 31. 150 g (1)
 32. 918 g (1)
Ταμπλέτες
 1. 60 ταμπ. (1)
Available for SDD
 1. Yes (1)
Κάψουλες
 1. 120 καψ. (1)
Μορφή
 1. σκόνη (92)
 2. κάψουλες (2)
 3. τρόφιμα (1)
Μείγμα
 1. μείγμα (74)
 2. καθαρό (21)
Μέθοδος Επεξεργασίας
 1. Άλλη Μέθοδος (37)
 2. Συγκέντρωση (17)
 3. Απομόνωση (10)
 4. Υδρόλυση (7)
Πηγή Πρωτεΐνης
 1. Ορός Γάλακτος (37)
 2. Πολυσυστατικά (18)
 3. καζεΐνη (6)
 4. Βοδινό (3)
 5. Κάνναβις (2)
 6. Φασόλια (2)
 7. Ρύζι (2)
 8. Σόγια (2)
 9. Αλβουμίνη Αυγού (1)
Ετικέτες προϊόντος
 1. Vegan (22)
 2. BIO (11)
 3. New (1)
 4. SK GREAT DEAL (1)
 5. CZ GREAT DEAL (1)
 6. HU GREAT DEAL (1)
 7. RO GREAT DEAL (1)
Τιμή
Φιλτρα
Vegetarian (73)
Vegan (23)
Χωρίς Γλουτένη (65)
Χωρίς Λακτόζη (28)
BIO (12)
Χωρίς GMO (61)
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά (23)
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο (95)
Χωρίς Ασπαρτάμη (91)
 1. Πρωτεΐνη 100% Whey Gold Standard - Optimum Nutrition
  Πρωτεΐνη 100% Whey Gold Standard - Optimum Nutrition
  92%
  92 % (614)
  19,95 €
 2. Πρωτεΐνη True Whey - GymBeam
  Πρωτεΐνη True Whey - GymBeam
  90%
  90 % (1834)
  24,95 €
 3. Πρωτεΐνη Just Whey - GymBeam
  Πρωτεΐνη Just Whey - GymBeam
  93%
  93 % (830)
  32,95 €
 4. Mutant Whey - PVL
  Πρωτεΐνη Mutant Whey - PVL
  87%
  87 % (203)
  64,95 €
 5. Pure IsoWhey - GymBeam
  Πρωτεΐνη Pure IsoWhey - GymBeam
  91%
  91 % (320)
  35,95 €
 6. Yum Yum Whey Protein 1000 g - BeastPink
  Πρωτεΐνη Yum Yum Whey 1000 g - BeastPink
  94%
  94 % (444)
  31,95 €
 7. Πρωτεΐνη Anabolic Whey - GymBeam
  Πρωτεΐνη Anabolic Whey - GymBeam
  93%
  93 % (232)
  16,95 €
 8. Hovädzí proteín Anabolic Monster Beef - Amix
  Πρωτεΐνη Anabolic Monster Beef - Amix
  86%
  86 % (78)
  36,95 €
 9. Formel 90 Protein - Mammut Nutrition
  Formel 90 Protein – Mammut Nutrition
  74%
  74 % (13)
  44,95 €
 10. Diet Whey - Applied Nutrition
  Diet Whey - Applied Nutrition
  100%
  100 % (10)
  35,95 €
 11. Anabolic Masster 2200 g - Amix
  Anabolic Masster 2200 g - Amix
  86%
  86 % (22)
  49,95 €
 12. Whey Protein 80 - The Protein Works
  Whey Protein 80 - The Protein Works
  88%
  88 % (76)
  19,95 €
 13. Vegan Protein Extreme - The Protein Works
  Vegan Protein Extreme - The Protein Works
  88%
  88 % (40)
  13,50 €
 14. πολυσύνθετη πρωτεΐνη Syntha 6 - BSN
  Πρωτεΐνη Syntha 6 - BSN
  93%
  93 % (72)
  59,95 €
 15. Egg Albumin - GymBeam
  Αλβουμίνη Αυγού - GymBeam
  81%
  81 % (74)
  17,95 €
 16. Whey-Pro Fusion - Amix
  Πρωτεΐνη Whey-Pro Fusion - Amix
  96%
  96 % (43)
  60,95 €
 17. Protein Soy Isolate 1000 g - GymBeam
  Απομονωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας 1000 g - GymBeam
  86%
  86 % (206)
  11,95 €
 18. Micellar Casein - GymBeam
  Πρωτεΐνη Micellar Casein 1000 g - GymBeam
  82%
  82 % (140)
  21,95 €
 19. Η πρωτεΐνη βοείου - GymBeam
  Πρωτεΐνη Βοείου - GymBeam
  72%
  72 % (169)
  17,95 €
 20. Diet Vegan Protein - The Protein Works
  Diet Vegan Protein - The Protein Works
  90%
  90 % (33)
  13,95 €
 21. Whey Protein - Bodylab24
  Whey Protein - Bodylab24
  88%
  88 % (51)
  38,95 €
 22. Απομονωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας 90 - Τhe Protein Works
  Απομονωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας 90 - Τhe Protein Works
  85%
  85 % (13)
  15,95 €
 23. GymBeam Vegan Blend - 1000 g chocolate
  Πρωτεΐνη Vegan Blend - GymBeam
  71%
  71 % (138)
  20,95 €
 24. 100% Casein Optimum Nutrition
  100% Casein - Optimum Nutrition
  92%
  92 % (22)
  50,95 €
 25. All in one PROTEIN THE WORKS™ - The Protein Works
  All In One Protein The Works ™ - The Protein Works
  60%
  60 % (1)
  42,95 €
 26. Πρωτεΐνη Quattro Pro - Megabol
  Πρωτεΐνη Quattro Pro - Megabol
  72%
  72 % (121)
  20,95 €
 27. Mars Hi Protein Whey Powder - Mars
  Mars Hi Protein Whey Powder - Mars
  100%
  100 % (9)
  29,95 €
 28. 100% Micellar Casein - The Protein Works
  100% Micellar Casein - The Protein Works
  70%
  70 % (4)
  18,95 €
 29. Shake 4 Fit&Slim - Amix
  Shake 4 Fit&Slim - Amix
  83%
  83 % (50)
  31,95 €
 30. Protein Breakfast 1000 g - ActivLab
  Protein Breakfast 1000 g - ActivLab
  88%
  88 % (41)
  14,95 €

Στοιχεία 1-30 από 95