Βιταμίνες

Βιταμίνες είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού και του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο ρόλος αυτών των συμπληρωμάτων διατροφής είναι να καλύψουν τα ελλείμματα των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων που δημιουργούνται από την ανεπαρκή πρόσληψη διατροφής, το άγχος ή το φυσικό στρες. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δοσολογούνται, οπότε μπορείτε να προσέξετε να μην λαμβάνετε περισσότερο ή λιγότερο από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε πολυβιταμίνες, βιταμίνη A, βιταμίνη C, βιταμίνη D, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, ZMA και ZMB, και επίσης ωμέγα λιπαρά οξέα.

Βιταμίνες 

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για τον σωστό μεταβολισμό, τη στήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και τη συνολική υγεία του σώματος. Η υποβιταμίνωση, η έλλειψη βιταμινών, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές καρδιακές παθήσεις και ακόμη και θάνατο. Αντίθετα, η υπερβιταμίνωση, μια υπερβολική ποσότητα βιταμινών, δεν είναι ευεργετική για το σώμα, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να επιτευχθεί.

Οι βιταμίνες μπορούν να χωριστούν σε δύο βασικές ομάδες:

 • Υδατοδιαλυτές βιταμίνες Β και C
 • Λιποδιαλυτές βιταμίνες - Α, D, Ε, Κ

 

Οι πιο γνωστές υδατοδιαλυτές βιταμίνες

Βιταμίνη C

Η  Bιταμίνη C ονομάζεται επίσης και ασκορβικό οξύ, είναι ίσως η πιο γνωστή από όλες τις υπόλοιπες βιταμίνες. Η λειτουργία της είναι η προστασία του σωματικού ιστού, η υπεράσπιση του σώματος, η ρύθμιση του μεταβολισμού των αμινοξέων, η υποβάθμιση της χοληστερόλης και πολλοί άλλοι. Με τη λήψη της βιταμίνης C με τη μορφή συμπληρώματος διατροφής, ο οργανισμός λαμβάνει την απαραίτητη ημερήσια δόση του και κατά συνέπεια δεν μπορεί να υπερδοθεί. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης C εκδηλώνεται συχνά με αιμορραγία των ούλων, απώλεια μαλλιών, αϋπνία ή μειωμένη απόδοση.

 

Βιταμίνη B

Η Βιταμίνη B είναι στην πραγματικότητα μια ομάδα βιταμινών που κυμαίνονται από Β1 έως Β17. Ο κύριος στόχος τους είναι να στηρίξουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσουν το άγχος. Επιπλέον, διευκολύνουν τη σωματική δραστηριότητα, αποτρέπουν της δερματίτιδες και προάγουν τη σωστή δραστηριότητα της μνήμης. Όλες οι βιταμίνες Β βρίσκονται στο σύμπλεγμα-Βτο οποίο περιέχει επίσης φολικό οξύ, χολίνη ή ινοσιτόλη. Η ανεπάρκεια βιταμίνης Β μπορεί να προκαλέσει δερματικά προβλήματα, δυσπεψία και αϋπνία.

 

Η Βιταμίνη B1 ήταν η πρώτη που ανακαλύφθηκε από την ομάδα βιταμινών Β. Ονομάζεται επίσης θειαμίνη. Σε αυτή τη βιταμίνη ισχύει ο κανόνας, όσο μεγαλύτερη είναι η δόση των υδατανθράκων που λαμβάνουμε, τόσο περισσότερο πρέπει να τα αναπληρώσουμε, επειδή μετατρέπουν τους υδατάνθρακες σε ενέργεια. Το σώμα είναι σε θέση να λειτουργεί μόνο με 30 mg βιταμίνης Β1 κάθε φορά, γι αυτό πρέπει να συμπληρώνεται συνεχώς. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης Β1 μπορεί να προκαλέσει μια ασθένεια του νευρικού συστήματος η οποία ονομάζεται ενδημική μορφή πολυνευρίτιδας (Ασθένεια Μπέρι-Μπέρι).

 

Η Βιταμίνη B2, ονομάζεται επίσης ριβοφλαβίνη, είναι γνωστή ως βιταμίνη ανάπτυξης. Έχει την ικανότητα να επηρεάζει την ενέργεια και το μεταβολισμό του σιδήρου. Η υποβάθμισή της προκαλείται από το φως. Η επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι η ανεπάρκεια της αυξάνει την ευαισθησία στην αναιμία.

 

Η Βιταμίνη B3 είναι η πιο σταθερή από τις βιταμίνες Β. Είναι επίσης γνωστή ως νικοτινικό οξύ ή νιασίνη. Η ανεπάρκεια της σπάνια εμφανίζεται, αλλά μπορεί να προκαλέσει αναιμία ή πελάγρα. Η βιταμίνη B3 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία καλλυντικών.

 

Η Βιταμίνη B6 όπως και η βιταμίνη Β2, χάνει την επίδρασή της από το ηλιακό φως. Είναι επίσης γνωστή ως πυριδοξίνη. Συμμετέχει στον μεταβολισμό των αμινοξέων και βοηθά στην προστασία των κυττάρων από τη γενετική μετάλλαξη. Το ποσό της μπορεί να επηρεαστεί από την κατανάλωση οινοπνεύματος, το κάπνισμα ή τη λήψη αντισυλληπτικών χαπιών.

 

Η Βιταμίνη B9, γνωστή και ως φολικό οξύ, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις εγκύους και την σωστή εμβρυϊκή ανάπτυξη των παιδιών. Η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει αποβολή ή πρόωρη γέννηση παιδιών. Ο οργανισμός μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη βιταμίνη μόνο σε συνεργασία με τη βιταμίνη Β12.

 

Η Βιταμίνη B12 έχει ανακαλυφθεί ως η τελευταία από την ομάδα Β βιταμινών. Είναι επίσης γνωστή και ως κυανοκολαμπαμίνη. Είναι απαραίτητη βιταμίνη για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στον οργανισμό. Εάν καταναλώνετε συχνά αλκοόλ, είναι απαραίτητο να αναπληρώνετε τακτικά αυτή τη βιταμίνη, καθώς το αλκοόλ επιδεινώνει την απορρόφηση.

 

Οι πιο γνωστές λιποδιαλυτές βιταμίνες

Η βιταμίνη E είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη. Είναι επίσης γνωστή ως τοκοφερόλη. Το σώμα χρειάζεται να την προμηθεύεται επειδή δεν μπορεί να την δημιουργήσει. Θεωρείται φυσικό αντιοξειδωτικό που είναι απαραίτητο για την υγεία γιατί ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και έχει ευεργετική επίδραση στη σταθερότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Μπορούμε να την βρούμε σε πολλά τρόφιμα, γεγονός που μας βοηθά να την προσλαμβάνουμε. Επίσης, μπορούμε να την βρούμε συχνά ως προσθήκη σε καλλυντικά.

 

Η Βιταμίνη D είναι επίσης γνωστή ως καλσιφερόλη. Ωστόσο, εμφανίζεται μόνο σε λίγα τρόφιμα, με καλύτερη πηγή της υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Προωθεί την απορρόφηση ασβεστίου και μαγνησίου στα οστά. Υποστηρίζει επίσης τη θεραπεία της φλεγμονής των αρθρώσεων και εξουδετερώνει την οστεοπόρωση.

 

Σύνθετες βιταμίνες και πολυβιταμίνες

Οι σύνθετες βιταμίνες και πολυβιταμίνες χρησιμεύουν για την ενίσχυση της ανοσίας και τη διατήρηση της ισορροπίας του σώματος. Συμπληρώνουν διατροφικά κενά που προκαλούνται από υπερβολική πίεση ή σωματική καταπόνηση. Το μεγάλο πλεονέκτημα των πολυβιταμινών και των πολύπλοκων βιταμινών είναι ότι περιέχουν την ίδια ακριβώς δόση πολλαπλών βιταμινών ταυτόχρονα.

Βιταμίνες για γυναίκες

Τα συμπλέγματα βιταμινών ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες περιέχουν βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία όπως βιταμίνη Β9, C και Ε, β-καροτένιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη D και  Κ, ψευδάργυρο, ιώδιο και λιπαρά αμινοξέα. Αυτές οι ουσίες χρειάζονται στο γυναικείο σώμα για να διατηρήσει ή να βελτιώσει τη φυσική του εμφάνιση, να επιταχύνουν την καύση λίπους ενώ παράλληλα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Κατά την επιλογή της κατάλληλης βιταμίνης, είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η ηλικία της γυναίκας. Για παράδειγμα, άλλες βιταμίνες και μέταλλα είναι σημαντικά για μια γυναίκα στην εμμηνόπαυση και άλλες για μια έγκυο γυναίκα που δεν πρέπει να ξεχνά να λαμβάνει της βιταμίνης Β12 ή Β9.

 

Βιταμίνες για άνδρες 

Οι άνδρες συχνά παραμελούν τη λήψη των απαραίτητων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Ως εκ τούτου, για αυτούς έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικό σύμπλεγμα, το οποίο περιλαμβάνει βιταμίνη Α, DEB-complex, μαγνήσιοχολίνη, βιοτίνη και ωμέγα -3 λιπαρά οξέα. Συχνά επικεντρώνονται κυρίως στην ενίσχυση της ανάπτυξης μυϊκής μάζας και στην αύξηση της γονιμότητας.

 

Μέταλλα

Τα μέταλλα αποτελούν περίπου το 4% του ανθρώπινου βάρους. Αυτά είναι τα ανόργανα θρεπτικά συστατικά που αναπόφευκτα χρειαζόμαστε για την υγεία μας. Η ανεπάρκεια τους μπορεί να προκαλέσει αναιμία, παχυσαρκία ή διαβήτη. Τα μέταλλα χωρίζονται σε δύο κύριες ομάδες: μικροστοιχεία και μακροστοιχεία.

 

Μέταλλα και ιχνοστοιχεία

Τα μικροστοιχεία είναι ιχνοστοιχεία που το σώμα χρειάζεται σε μικρότερες ποσότητες. Αυτά περιλαμβάνουν:

Ο Σίδηρος (ferrum) είναι ένα από τα ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για το σώμα. Κύριο καθήκον του είναι να εξασφαλίσει τη μεταφορά οξυγόνου από τους πνεύμονες σε άλλα μέρη του σώματος. Υποστηρίζει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα και παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία διαίρεσης των κυττάρων. Επιπλέον, συμβάλλει στο σωστό μεταβολισμό που είναι σημαντικό για την παραγωγή ενέργειας. Είναι επίσης παρών στον σχηματισμό αιμοσφαιρίνης και ερυθρών αιμοσφαιρίων.

 

Ο Ψευδάργυρος (zincum) είναι μια θρεπτική ουσία που βρίσκεται στους μύες, τα οστά, το δέρμα, τα μάτια, το πάγκρεας, τους νεφρούς και στους άνδρες στον προστάτη. Ο ψευδάργυρος διατηρεί λειτουργικό το ανοσοποιητικό σύστημα, προάγει την επούλωση πληγών και ουλών και είναι επίσης χρήσιμος για τη θεραπεία της ακμής και των προβλημάτων του δέρματος. Τα κύρια συμπτώματα της ανεπάρκειας του μπορούν να αποδοθούν σε πιο αργή επούλωση πληγών, σε δερματικά προβλήματα, σε ευαισθησία στο κρύο ή ακόμα και εξασθενημένη όραση το σούρουπο.

 

Το Σελήνιο ως αντιοξειδωτικό, εξασφαλίζει ότι το ανθρώπινο σώμα αναπτύσσεται και μεγαλώνει. Το σελήνιο είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία του θυρεοειδούς, του ήπατος, του υγιούς δέρματος, των μαλλιών και της διατήρησης της καλής όρασης. Η ανεπάρκεια του μπορεί να οδηγήσει σε μυϊκή αδυναμία, κόπωση, εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος και συχνότερη εμφάνιση καρδιακών παθήσεων.

 

Το Ιώδιο υπάρχει στο σώμα σε ποσότητες περίπου 20 έως 50 mg, ενώ το 25% βρίσκεται στον θυρεοειδή αδένα. Το ιώδιο είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του και συμβάλλει επίσης στη δημιουργία της θυροξίνης. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να δεχθεί 100% ιώδιο καθώς απορροφάται πολύ καλά. Όταν είναι ανεπαρκής, ο θυρεοειδής αδένας αναπτύσσεται και μπορεί να σχηματίσει ρήξη ή βρογχοκήλη.

 

Ο Χαλκός (cuprum) υποστηρίζει το σχηματισμό χρωστικών ουσιών και βελτιώνει την πήξη του αίματος. Ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, τους τένοντες, τα νεύρα και τα οστά. Έχει ευεργετική επίδραση στην απορρόφηση του σιδήρου και επίσης βοηθά στον σχηματισμό της αιμοσφαιρίνης. Είναι γνωστός για τα αντι-αλλεργικά αποτελέσματά του επειδή μειώνει τα επίπεδα ισταμίνης. Η έλλειψή του εκδηλώνεται με κόπωση ή τριχόπτωση.

Το μαγγάνιο (manganum) εμπλέκεται στην επεξεργασία της χοληστερόληςτων αμινοξέων, των υδατανθράκων και ορισμένων βιταμινών που βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγιή ανάπτυξη και δημιουργία των οστών. Ωστόσο, έχει επίσης θετική επίδραση στα δόντια και στους χόνδρους. Το μαγγάνιο συναντάται συνήθως στα θαλασσινά, στους ξηρούς καρπούς ή στους σπόρους.

 

Το χρώμιο χρησιμοποιείται για τη μείωση της χοληστερόλης στο σώμα, τη θεραπεία της διπολικής διαταραχής, της σχιζοφρένειας και της κατάθλιψης. Είναι επίσης επωφελής για την τόνωση της ενέργειας και τη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων.

 

Το φθόριο (fluorum) απαιτείται για το σχηματισμό σμάλτου, δοντιών και οστών. Το φθόριο επηρεάζει επίσης θετικά την ανάπτυξη των μυών, του δέρματος, των μαλλιών και του συνδετικού ιστού. Η κύρια πηγή του είναι το πόσιμο νερό, αλλά το βρίσκουμε και στο γάλα ή στα ψάρια.

 

Μεταλλικά μακροστοιχεία

Τα μεταλλικά μακροστοιχεία είναι ιχνοστοιχεία που το σώμα χρειάζεται να λάβει  σε μεγαλύτερες ποσότητες. Αυτά συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού, είναι σημαντικα στην παραγωγή ενέργειας και βοηθούν στην ανακούφιση από την κόπωση. Ταυτόχρονα, προωθούν τη σύσπαση των μυών και εμπλέκονται στην μεταλλοποίηση των οστών και την οστεογένεση. Προστατεύουν το σώμα από την κατάθλιψη και προάγουν την καλή λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος. Η ανεπάρκεια τους εκδηλώνεται κυρίως με κεφαλαλγία, ημικρανίες και αυξημένη αρτηριακή πίεση. Αυτά περιλαμβάνουν:

 

Το ασβέστιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά μεταλλικά στοιχεία του σώματος, το οποίο αποτελεί βασικό συστατικό των δοντιών και των οστών. Αυτό το μέταλλο είναι απαραίτητο για τον σχηματισμό κυττάρων, τη μετάδοση των μυϊκών παλμών και την πήξη του αίματος. Ειδικά τα άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη λακτόζη και οι χορτοφάγοι θα πρέπει να επικεντρωθούν στην τακτική πρόσληψη ασβεστίου.

Το νάτριο (natrium) επιτρέπει τη μετάδοση νευρικών ερεθισμάτων και ρυθμίζει τη διέγερση των μυών. Δεν εξουδετερώνει την πέψη στο λεπτό έντερο και βοηθά στο σχηματισμό υδροχλωρικού οξέος (HCl) στο γαστρικό βλεννογόνο. Το νάτριο είναι ελεύθερα διαθέσιμο, για παράδειγμα, στο επιτραπέζιο αλάτι.

Το κάλιο (kalium) αποτελεί το 86% των κυττάρων του σώματος. Είναι σημαντικό για της βιοχημικές διεργασίες και η κατανάλωσή του πρέπει να αυξηθεί ειδικά σε περίπτωση έλλειψης υγρών.

Προβολή περισσότερων

Στοιχεία 1-30 από 140

Σελίδα
ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Κατηγορία
 • Πολυβιταμίνες (39)
 • Βιταμίνη Α (7)
 • Βιταμίνες Β (36)
 • Βιταμίνη C (20)
 • Βιταμίνη D (27)
 • Βιταμίνη Ε (4)
 • Άλλες Βιταμίνες (8)
Παρασκευαστής
 1. GymBeam (50)
 2. NOW Foods (35)
 3. OstroVit (17)
 4. Universal Nutrition (5)
 5. The Protein Works (4)
 6. Reflex Nutrition (4)
 7. Purasana (3)
 8. ActivLab (3)
 9. VanaVita (3)
 10. BeastPink (3)
 11. Ölmühle Solling (2)
 12. Optimum Nutrition (2)
 13. PRO!BRANDS (2)
 14. Swanson (2)
 15. GYMQUEEN (1)
 16. Amix (1)
 17. Goldfield (1)
 18. PVL (1)
 19. Bodylab24 (1)
Γεύση
 1. Χωρίς Γεύση (19)
 2. Πορτοκάλι (9)
 3. Πράσινο Μήλο (3)
 4. Λεμόνι (3)
 5. Κεράσι - Μούρα (2)
 6. Μάνγκο - Maracuja (2)
 7. Βερίκοκο (1)
 8. Φραγκοστάφυλλο (1)
 9. Μιξ Φρούτων (1)
 10. Φυσική (1)
 11. Πορτοκάλι - Λεμόνι - Κεράσι (1)
 12. Φράουλα (1)
 13. matcha (1)
 14. starfruit papaya cherry (1)
Γραμμάρια (γρ)
 1. 300 g (2)
 2. 1000 g (1)
 3. 200 g (1)
 4. 250 g (1)
 5. 312 g (1)
 6. 342 g (1)
 7. 360 g (1)
 8. 500 g (1)
 9. 227 g (1)
 10. 12 g (1)
 11. 600 x 12 g (1)
Συσκευασία (μλ)
 1. 30 ml (3)
 2. 100 ml (1)
 3. 50 ml (1)
 4. 59 ml (1)
 5. 118 ml (1)
 6. 237 ml (1)
Ταμπλέτες
 1. 90 ταμπ. (17)
 2. 120 ταμπ. (9)
 3. 20 ταμπ. (7)
 4. 60 ταμπ. (6)
 5. 100 ταμπ. (6)
 6. 12 x 20 tab (3)
 7. 30 ταμπ. (3)
 8. 180 ταμπ. (3)
 9. 30 πακ. (3)
 10. 24 x 180 tab (1)
 11. 24 x 90 tab (1)
 12. 48 x 30 tab (1)
 13. 200 ταμπ. (1)
 14. 28 x 20 tab (1)
 15. 250 ταμπ. (1)
 16. 240 ταμπ. (1)
 17. 44 πακ. (1)
 18. 220 tab (1)
Available for SDD
 1. Yes (1)
 2. No (1)
Κάψουλες
 1. 60 καψ. (24)
 2. 120 καψ. (17)
 3. 90 καψ. (15)
 4. 100 καψ. (14)
 5. 250 καψ. (4)
 6. 180 καψ. (2)
 7. 240 καψ. (2)
 8. 360 καψ. (1)
 9. 24 x 60 caps (1)
Μορφή
 1. κάψουλες (69)
 2. ταμπλέτες (40)
 3. σκόνη (9)
 4. υγρό (8)
 5. αναβράζοντα δισκία (7)
 6. μασώμενα δισκία (6)
Μείγμα
 1. μείγμα (80)
 2. καθαρό (59)
Ετικέτες προϊόντος
 1. Vegan (76)
 2. New (9)
 3. BIO (6)
 4. Discount 50% (4)
 5. HR GREAT DEAL (1)
 6. Discount 47% (1)
 7. IT GREAT DEAL (1)
 8. PL GREAT DEAL (1)
 9. SI GREAT DEAL (1)
 10. Discount 38% (1)
 11. CZ GREAT DEAL (1)
 12. SK GREAT DEAL (1)
 13. Discount 25% (1)
 14. Discount 30% (1)
 15. Discount 33% (1)
 16. Discount 40% (1)
 17. Discount 34% (1)
Τιμή
Φιλτρα
Vegetarian (96)
Vegan (76)
Χωρίς Γλουτένη (127)
Χωρίς Λακτόζη (128)
BIO (6)
Χωρίς GMO (110)
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά (84)
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο (8)
Χωρίς Ασπαρτάμη (136)
 1. Σύμπλεγμα Πολυβιταμινών Vitality - GymBeam
  Σύμπλεγμα Πολυβιταμινών Vitality - GymBeam
  93%
  93 % (295)
  4,95 €
 2. Mutivitamin Men‘s Essentials - GymBeam
  Πολυβιταμίνες Men‘s Essentials – GymBeam
  96%
  96 % (40)
  14,95 €
 3. Βιταμίνη D3 2000 IU - GymBeam
  Βιταμίνη D3 2000 IU - GymBeam
  98%
  98 % (139)
  1,95 €
 4. Η βιταμίνη C 1000 mg - GymBeam
  Βιταμίνη C 1000 mg - GymBeam
  95%
  95 % (144)
  1,95 €
 5. ZMB6 - GymBeam
  ZMB6 - GymBeam
  90%
  90 % (63)
  5,50 €
 6. Πολυβιταμίνες Yummies - GymBeam
  Πολυβιταμίνες Yummies - GymBeam
  99%
  99 % (118)
  7,95 €
 7. Animal Pak - Universal Nutrition
  Animal Pak - Universal Nutrition
  97%
  97 % (45)
  40,95 €
 8. Multivitamín Vita Pink - BeastPink
  Πολυβιταμίνες Vita Pink - BeastPink
  98%
  98 % (109)
  10,95 €
 9. ZMA - ActivLab
  ZMA - ActivLab
  87%
  87 % (7)
  10,95 €
 10. Vitamín C 1000 mg - NOW Foods
  Vitamin C 1000 mg - NOW Foods
  96%
  96 % (7)
  13,95 €
 11. Vitamin D3+K1+K2 Forte - GymBeam
  Βιταμίνες D3+K1+K2 Forte - GymBeam
  99%
  99 % (38)
  15,50 €
 12. Βιταμίνη E (Tοκοφερόλη) 60 caps - GymBeam
  Βιταμίνη E (Tοκοφερόλη) 60 caps - GymBeam
  98%
  98 % (12)
  3,95 €
 13. Βιταμίνη C + D3 1000 IU - GymBeam
  Βιταμίνη C + D3 1000 IU - GymBeam
  100%
  100 % (8)
  6,95 €
 14. Βιταμίνη B12 - GymBeam
  Βιταμίνη B12 - GymBeam
  94%
  94 % (15)
  4,95 €
 15. Animal Pak Powder - Universal Nutrition
  Animal Pak Powder - Universal Nutrition
  94%
  94 % (16)
  53,95 €
 16. Tribu ZMA 90 tab Amix
  Tribu ZMA 90 tab - Amix
  100%
  100 % (4)
  25,95 €
 17. Vitamin C + zinc - GymBeam
  Βιταμίνη C + Ψευδάργυρος - GymBeam
  100%
  100 % (15)
  6,95 €
 18. Βιταμίνη D3+K1+K2 - GymBeam
  Βιταμίνη D3+K1+K2 - GymBeam
  94%
  94 % (46)
  6,95 €
 19. Vitality Complex Drink - GymBeam
  Vitality Complex Drink - GymBeam
  82%
  82 % (50)
  15,95 €
 20. Vitamin D3 4000 + K2 - OstroVit
 21. Curcumin + Vitamin E - GymBeam
  Κουρκουμίνη + Βιταμίνη Ε - GymBeam
  89%
  89 % (11)
  9,50 €
 22. Vitamin B-12 1000 mcg - NOW Foods
  Vitamin B-12 1000 mcg - NOW Foods
  100%
  100 % (3)
  8,95 €
 23. Multivitamin 100% - GymBeam
  Πολυβιταμίνη 100% - GymBeam
  98%
  98 % (21)
  2,95 €
 24. Essentials VitaPack - GymBeam
  Essentials VitaPack – GymBeam
  97%
  97 % (9)
  19,95 €
 25. ADAM™ Men's Multiple Vitamin - NOW Foods
  Πολυβιταμίνη για άνδρες ADAM ™ - NOW Foods
  100%
  100 % (2)
  20,95 €
 26. Σύμπλεγμα Βιταμινών Β Forte - GymBeam
  Σύμπλεγμα Βιταμινών Β Forte - GymBeam
  100%
  100 % (25)
  7,95 €
 27. Vitamin B Complex 90 tabs - OstroVit
 28. Σύμπλεγμα Βιταμινών Β 120 tab - GymBeam
  Σύμπλεγμα Βιταμινών Β 120 tab - GymBeam
  97%
  97 % (34)
  6,50 €
 29. Pink Beauty Gummies - BeastPink
  Pink Beauty Gummies – BeastPink
  100%
  100 % (1)
  7,95 €
 30. Η βιταμίνη C Powder - GymBeam
  Βιταμίνη C σε σκόνη - GymBeam
  97%
  97 % (55)
  7,50 €

Στοιχεία 1-30 από 140