Έλαιο κριλ

Έλαιο κριλ Το έλαιο κριλ είναι ένα εξαιρετικά ευεργετικό προϊόν. Είναι μια φυσική πηγή ωμέγα 3 λιπαρών οξέων με τη μορφή εικοσαπεντανοϊκού οξέος (EPA) και δοκοσαεξανοϊκού οξέος (DHA). Αυτά εμπλέκονται στη φυσιολογική λειτουργία των πιο ζωτικών οργάνων του οργανισμού μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσο το EPA όσο και το DHA ασκούν θετική επίδραση στην υγεία της καρδιάς, ενώ το DHA από μόνο του προάγει επίσης τη βέλτιστη λειτουργία του εγκεφάλου και τη διατήρηση της καλής όρασης. Η παγίδα είναι ότι είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τα οποία το σώμα μας δεν μπορεί να συνθέσει από μόνο του. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί η πρόσληψη αυτών των λιπαρών οξέων, είτε μέσω της διατροφής είτε από τα συμπληρώματα.

 Προβολή περισσότερων

Το κύριο πλεονέκτημα του ελαίου κριλ είναι ότι το EPA και το DHA περιέχονται σε αυτό με τη μορφή φωσφολιπιδίων. Αυτό εξασφαλίζει την υψηλή βιολογική αξία τους και τον άριστο ρυθμό απορρόφησής τους. Επιπλέον, το έλαιο κριλ συχνά ξεπερνά το ιχθυέλαιο λόγω της περιεκτικότητάς του σε EPA, DHA και της συνολικής χρηστικότητάς του. 

Επιπρόσθετα, το έλαιο κριλ περιέχει επίσης ένα καροτενοειδές, την ασταξανθίνη. Η ασταξανθίνη είναι δημοφιλής για  την αντιοξειδωτική της δράση, η οποία της επιτρέπει να προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Ωστόσο, είναι επίσης περιζήτητη από άτομα που θέλουν να φροντίσουν την όρασή τους στο μέγιστο.

Αυτά τα υγιεινά λιπαρά λαμβάνονται από μικροσκοπικά καρκινοειδή της θάλασσας, και επομένως ενδείκνυνται για την αναπλήρωση των απαραίτητων ωμέγα 3 λιπαρών οξέων. Είναι κατάλληλο για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την υγεία τους και θέλουν να υποστηρίξουν τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασής.

 Λιγότερα

1 είδος

ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Καατασκευαστής
 1. GymBeam (1)
Χρώμα
 1. shadow (1)
Κάψουλες
 1. 60 καψ. (1)
Μορφή
 1. κάψουλες (1)
Μείγμα
 1. μείγμα (1)
νομική κατηγορία του προϊόντος
Φιλτρα
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Χωρίς Γλουτένη (1)
Χωρίς Λακτόζη (1)
BIO (1)
Χωρίς GMO (1)
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά (1)
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο (1)
Χωρίς Ασπαρτάμη (1)
 1. Έλαιο Κριλ - GymBeam
  Έλαιο Κριλ - GymBeam
  93%
  93 % (3)
  11,95 €

1 είδος