Άλλες Πρωτεΐνες

Άλλες Πρωτεΐνες είναι μια κατηγορία προϊόντων που περιέχει διαφορετικούς τύπους πρωτεϊνών. Πρόκειται, ουσιαστικά, για μέρος μιας υγιεινής διατροφής για όλους τους ανθρώπους. Κάθε λάτρης της φυσικής κατάστασης που θέλει να επιτύχει τους στόχους του μπορεί να επωφεληθεί από την επαρκή τους πρόσληψη. Οι σκόνες πρωτεΐνης σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνουν διάφορα φυσικά μείγματα από πηγές μη επεξεργασμένων τροφίμων, αλλά και λιγότερο κοινά προϊόντα όπως την πρωτεΐνη γρύλου. Όλες αυτές οι σκόνες πρωτεΐνης πλούσιες σε αμινοξέα και προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες που έχει καθένας από εμάς. Σε αυτήν την κατηγορία, όποιος δεν μπορεί να καταναλώσει παραδοσιακές πηγές πρωτεΐνης, όπως η πιο δημοφιλής πρωτεΐνη ορού γάλακτος, φυτική ή βοείου κρέατος, θα βρει την κατάλληλη επιλογή.

 Προβολή περισσότερων

Επιπλέον, οι πρωτεΐνες περιέχουν βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και άλλα ευεργετικά συστατικά. Εμφανίζονται στη διατροφή και μπορούν να βρεθούν, για παράδειγμα, στα αυγά, το κρέας, τα όσπρια ή τα δημητριακά. Στο σώμα μας, λειτουργούν ως το κύριο δομικό στοιχείο των μυών και ορισμένων κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθουν στην ανάπτυξη και διατήρησή τους, ενω έχουν επίσης και θετική επίδραση στην υγεία των οστών. Μπορείτε να αναμείξετε σκόνες πρωτεΐνης με νερό, γάλα ή να προετοιμάσετε ένα γευστικό ρόφημα με τη μορφή ζεστής σοκολάτας.


Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρωτεΐνες, διαβάστε το άρθρο μας Σκόνες Πρωτεΐνης και πώς να επιλέξετε την καλύτερη. Εάν σας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο ρόφημα, μην παραλείψετε να διαβάσετε το άρθρο Πότε και πόση πρωτεΐνη πρέπει να πάρετε για μέγιστα αποτελέσματα.

 Λιγότερα

1 είδος

ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Καατασκευαστής
 1. GymBeam (1)
Γεύση
 1. Σοκολάτα (1)
 2. Χωρίς Γεύση (1)
 3. Βανίλια (1)
Γραμμάρια (γρ)
 1. 1000 g (1)
Μορφή
 1. σκόνη (1)
Μείγμα
 1. καθαρό (1)
Μέθοδος Επεξεργασίας
 1. Άλλη Μέθοδος (1)
Πηγή Πρωτεΐνης
 1. Αλβουμίνη Αυγού (1)
νομική κατηγορία του προϊόντος
Φιλτρα
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Χωρίς Γλουτένη (1)
Χωρίς Λακτόζη (1)
BIO (1)
Χωρίς GMO (1)
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά (1)
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο (1)
Χωρίς Ασπαρτάμη (1)
 1. Egg Albumin - GymBeam
  Αλβουμίνη Αυγού - GymBeam
  80%
  80 % (92)
  37,95 €

1 είδος