Άλλα Διαγνωστικά Τεστ

Άλλα Διαγνωστικά Τεστ η κατηγορία καλύπτει τα κιτ διαγνωστικών τεστ για το σπίτι, με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να ανιχνεύσετε την έλλειψη βιταμινών, μετάλλων, ωμέγα-3 λιπαρών οξέων ή άλλων θρεπτικών συστατικών. Σε αυτά περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, διαγνωστικά κιτ βιταμίνης D ή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον οργανισμό και είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για τη φυσιολογική λειτουργία του. Ως εκ τούτου, αργά ή γρήγορα η ανεπάρκειά τους θα εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Τα χαμηλά επίπεδα ορισμένων βασικών θρεπτικών συστατικών μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην υγεία, την εμφάνιση, την ψυχική ευεξία ή τη συνολική ενέργεια. Αυτά τα διαγνωστικά τεστ μπορούν επομένως να βοηθήσουν στην πρόληψη της ανεπάρκειας και στη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας όλων των σωματικών διεργασιών.

 Προβολή περισσότερων

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης κιτ διαγνωστικών τεστ που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε την πιθανή αιτία των προβλημάτων υγείας σας. Εάν, για παράδειγμα, αισθάνεστε πρησμένοι ή υποφέρετε από πεπτικά προβλήματα μετά την κατανάλωση ψωμιού ή άλλων τροφών από σιτάρι ή σίκαλη, μπορεί να φταίει η δυσανεξία στη γλουτένη. Αυτό ακριβώς μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε ένα σετ διαγνωστικών τεστ για το σπίτι. Με βάση αυτό, θα έχετε τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και να κάνετε προσαρμογές στη διατροφή σας, προκειμένου να βελτιστοποιήσετε τη διαιδικασία της πέψης και να μπορείτε να αισθάνεστε και πάλι καλά μετά το φαγητό.

Τα κιτ διαγνωστικών τεστ για το σπίτι είναι συνεπώς ένα σπουδαίο βοήθημα, χάρη στο οποίο μπορείτε να εντοπίσετε εγκαίρως την έλλειψη ζωτικών θρεπτικών συστατικών ή να ανακαλυψετε την αιτία άλλων προβλημάτων υγείας. 

 Λιγότερα

2 είδη

ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Καατασκευαστής
 1. Cerascreen (2)
Χρώμα
 1. shadow (1)
νομική κατηγορία του προϊόντος
Ετικέτες προϊόντος
 1. 13% (1)
 2. 16% (1)
Τιμή
Φιλτρα
 1. Omega-3 Test - CERASCREEN
  Omega 3 Test – Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  92,95 €
 2. Vitamin D Test - CERASCREEN
  Vitamin D Test – Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  63,95 €

2 είδη