Σχοινάκια

Σχοινάκια Το σχοινάκι γυμναστικής είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ που σίγουρα θα λατρέψουν οι υποστηρικτές του fitness, αλλά και του δραστήριου τρόπου ζωής γενικότερα. Συχνά, χρησιμοποιούνται από πυγμάχους, αθλητές ΜΜΑ και αθλητές crossfit για τις προπονητικές τους ρουτίνες. Ωστόσο, τα σχοινάκια γυμναστικής δεν είναι μόνο για αθλητές. Απευθύνονται σε οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει καλύτερη φυσική κατάσταση, να βελτιώσει την ευκινησία του, να χάσει βάρος ή να βελτιώσει την εκρηκτική δύναμη.

 Προβολή περισσότερων

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε:

Βασικά σχοινάκια γυμναστικής: Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για αρχάριους. Για τους αρχάριους, ένα σχοινάκι με πλαστικές λαβές είναι αρκετό για σταδιακή βελτίωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε σε ένα μεταλλικό σχοινάκι, το οποίο παρέχει καλύτερη πρόσφυση και ταχύτερη περιστροφή. Επίσης, ενδείκνυται για όποιον θέλει να μάθει την προηγμένη τεχνική double-under (ή αλλιώς διπλή περιστροφή σε ένα άλμα).

Σχοινάκια γυμναστικής με βάρη: Είναι ιδανικά για πιο προχωρημένους χρήστες που γνωρίζουν ήδη τα βασικά και θέλουν να αυξήσουν την ένταση της προπόνησής τους. Ωστόσο, οι αρχάριοι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ένα τέτοιο σχοινάκι, καθώς προσφέρει πιο αργή περιστροφή. Έτσι, ο χρήστης έχει περισσότερο χρόνο για καλύτερο συνολικό συντονισμό του άλματος. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι τα σχοινάκια με βάρη συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των καρπών και των πήχεων.

Σχοινάκια γυμναστικής smart: Ένα πολύτιμο εργαλείο γυμναστικής στην κατηγορία του smart εξοπλισμού εκγύμνασης. Χάρη στα έξυπνα χαρακτηριστικά τους, μπορούν να μετράνε τα μεμονωμένα άλματα και να μετρούν τον συνολικό χρόνο προπόνησης. Με αυτά, μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε το κίνητρο για βελτίωση χωρίς να επιβαρύνεστε με την καταμέτρηση επαναλήψεων ή την παρακολούθηση του χρόνου με άλλο εργαλείο.

Ασύρματα σχοινιά γυμναστικής: Έχουν κερδίσει τη θέση τους στα σύγχρονα gadgets γυμναστικής. Δεν διαθέτουν σχοινί και είναι εξοπλισμένα μόνο με λαβές που συνδέονται με μπάλες που κινούνται και μιμούνται την κλασική περιστροφή ενός σχοινιού. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι δεν θα χρειαστεί να καθαρίσετε το μισό δωμάτιο μόνο και μόνο για να έχετε αρκετό χώρο για προπόνηση. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ζημιάς κατά τη χρήση ενός τέτοιου αθλητικού εργαλείου.

Πώς να ρυθμίσετε το σχοινάκι γυμναστικής:

Αφού επιλέξετε το κατάλληλο σκοινί, αναζητήστε το ιδανικό μήκος. Στην περίπτωση των αρχάριων, θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο, επειδή ένα μακρύτερο σκοινί παρατείνει επίσης τον χρόνο αιώρησης, εξασφαλίζοντας περισσότερο χρόνο για συντονισμό. Τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν στην αρχική προσαρμογή του σχοινιού σας:

1.Σταθείτε πάνω στο σχοινάκι γυμναστικής με τα πόδια σας το ένα δίπλα στο άλλο.

 1. Πιάστε σταθερά τις λαβές.
 2. Σταθείτε όρθιοι και τεντώστε το σχοινί κατά μήκος του σώματός σας, στο ύψος των ώμων.

4.Το μήκος του σχοινιού θα πρέπει ιδανικά να βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τις μασχάλες σας.

- Αν θα θέλατε περισσότερες συμβουλές ή πληροφορίες για το πώς να εντάξετε στην καθημερινότητά σας το σχοινάκι γυμναστικής, φροντίστε να διαβάσετε το άρθρο μας: Απώλεια βάρους, αύξηση της φυσικής κατάστασης και 8 άλλοι λόγοι για να ξεκινήσετε να κάνετε σχοινάκι.

Και αν είστε νέοι χρήστες αυτού του εξαιρετικού εργαλείου, το άρθρο Πώς να κάνετε άλμα με σχοινάκι; 6 ασκήσεις και 3 προπονήσεις HIIT για έντονη καύση θερμίδων θα σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

Έτσι, τίποτα δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο από το να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς σχοινάκι από την πλούσια γκάμα μας.

 Λιγότερα

11 είδη

ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Καατασκευαστής
 1. GymBeam (9)
 2. BeastPink (1)
 3. Spokey (1)
Χρώμα
 1. shadow (3)
 2. Ροζ (2)
 3. Μπλε (1)
 4. Πορτοκαλί (1)
 5. Κόκκινο (1)
 6. Λευκό (1)
 7. violet (1)
 8. Rose Gold (1)
νομική κατηγορία του προϊόντος
Ετικέτες προϊόντος
 1. PRISLUSENSTVO20 (11)
 2. New (2)
 3. Discount 80% (1)
 4. SPRING 80% (1)
Τιμή
Φιλτρα
 1. Μεταλλικό Σχοινάκι Silver - GymBeam
  Μεταλλικό Σχοινάκι Silver - GymBeam
  100%
  100 % (19)
  12,95 €
 2. Weighted jump rope Onyx - GymBeam
  Σχοινάκι με Βάρος Onyx - GymBeam
  53%
  53 % (8)
  16,50 €
 3. Σχοινάκι Blue - GymBeam
  Σχοινάκι Blue - GymBeam
  89%
  89 % (25)
  5,95 €
 4. Σχοινάκι Red - GymBeam
  Σχοινάκι Red - GymBeam
  99%
  99 % (36)
  5,95 €
 5. Smart Jump Rope - GymBeam
  Smart Skipping Rope – GymBeam
  100%
  100 % (3)
  30,95 €
 6. Σχοινάκι Devotion Pink – BeastPink
  Σχοινάκι Devotion Pink - BeastPink
  91%
  91 % (9)
  12,95 €
 7. Jump Rope Pink - GymBeam
  Jump Rope Pink - GymBeam
  0%
  0% (0)
  5,95 €
 8. Jump rope Orange - GymBeam
  Σχοινάκι Orange - GymBeam
  89%
  89 % (7)
  5,95 €
 9. Metal Jumping Rope Rose Gold - GymBeam
 10. Σχοινάκι Black - GymBeam
  Εξαντλημένο
  Σχοινάκι Black - GymBeam
  87%
  87 % (66)
 11. Weighted Jump Rope PUMP PRO 2 x 130g - Spokey
  Εξαντλημένο

11 είδη