Πιστόλια μασάζ

Πιστόλια μασάζ Τα πιστόλια μασάζ είναι καινοτόμα εργαλεία αυτομασάζ που έχουν σχεδιαστεί για να απελευθερώνουν την ένταση των μυών σε όλο το σώμα. Μπορείτε να ρυθμίζετε την έντασή τους και να αλλάζετε εξαρτήματα ανάλογα με τις ανάγκες. Είναι κατάλληλα για χρήση πριν και μετά την προπόνηση, καθώς και για αποκατάσταση και συνολική ευεξία.

Οι κύλινδροι μασάζ, γνωστοί και ως κύλινδροι αφρού, είναι εξαιρετικοί για την αποτελεσματική μάλαξη των μυών και την ανακούφιση των σημείων ενεργοποίησης σε όλο το σώμα. Οι αθλητές μπορούν να επωφεληθούν τη χρήση τους πριν και μετά τις προπονήσεις ή κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης.

Τα εργαλεία μασάζ είναι ιδανικά για την ανακολυφιση της δύσκαμπτης πλάτης ή τη χαλάρωση μετά από μια απαιτητική ημέρα. Σε αυτά περιλαμβάνονται μπάλες μασάζ, σετ βελονισμού ή μαξιλάρια χαλάρωσης και μασάζ πλάτης.

Άλλα βοηθήματα αποκατάστασης περιλαμβάνουν ταινίες κινησιολογίας που είναι χρήσιμες κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης από τραυματισμούς. Διατίθενται, επίσης, θεραπευτικοι επίδεσμοι Hot-Cold με ψυκτική ή θερμαντική δράση, τα οποία φέρνουν ανακούφιση όταν εφαρμόζονται στην πληγείσα περιοχή.

Τα βοηθήματα αποκατάστασης θα βρουν τη χρήση τους σε κάθε γυμναστήριο και νοικοκυριό. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη χρήση και τα αποτελέσματα των εργαλείων μασάζ, τότε διαβάστε το άρθρο μας: Πώς να υποστηρίξετε την αναγέννηση χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι μασάζ και άλλα εργαλεία;  Προβολή περισσότερων

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα πιστόλι μασάζ;

Η χρήση ενός πιστολιού μασάζ προάγει την κυκλοφορία του αίματος στη στοχευόμενη περιοχή, κάτι που θα εκτιμήσετε, ειδικά πριν από μια προπόνηση. Αυτό επιτρέπει να φτάσει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στους μυς κατά τη διάρκεια της άσκησης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη απόδοση και, σε κάποιο βαθμό, σε μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού. Μετά την άσκηση, η μάλαξη της συγκεκριμένης περιοχής μπορεί να υποστηρίξει την αποκατάσταση και τη χαλάρωση, απελευθερώνοντας την ένταση στους μυς που έχουν δουλέψει.

Ένας κύλινδρος αφρού χρησιμοποιείται συχνά για το μασάζ δύσκαμπτων μυϊκών κόμβων, γνωστών και ως trigger points ή αλλιώς σημείων πυροδότησης, Σε πολλές περιπτώσεις, η ενεργοποίησή τους μπορεί να ανακουφίσει σημαντικά τον πόνο, τη δυσκαμψία και τη μυϊκή ένταση. Επιπλέον, τα πιστόλια μασάζ είναι χρήσιμα για αυτομασάζ της περιτονίας. Ωστόσο, αυτά τα εργαλεία δεν έχουν σχεδιαστεί μόνο για αθλητές. Είναι επίσης χρήσιμα για τους ανθρώπους που χρειάζονται να χαλαρώσουν τους μυς μετά από μια ΄μεγάλη ημέρα καθιστής ή όρθιας εργασίας ή συμμετοχής σε σωματικά απαιτητική εργασία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά ένα πιστόλι μασάζ;

Θα επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας σωστά το πιστόλι μασάζ. Πριν ξεκινήσετε το μασάζ, διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος σας. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε την κατάλληλη κεφαλή, με βάση το μέρος του σώματος που θέλετε να κάνετε μασάζ και το επίπεδο έντασης.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή κεφαλή μασάζ;

Τα εξαρτήματα κεφαλής που περιλαμβάνονται στο πιστόλι μασάζ διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ωστόσο, συνηθέστερα θα συναντήσετε αυτούς τους τύπους κεφαλής:

Κεφαλή μασάζ σε σχήμα πιρουνιού: Κατάλληλο για απαλό μασάζ σε μεγάλους και στενούς μυς, όπως εκείνοι της πλάτης ή της κνήμης.

Κεφαλή μασάζ σε σχήμα σφαίρας: Ιδανικό για βαθύ μασάζ ιστών. Στοχεύει σε δύσκαμπτους μυϊκούς κόμβους, γνωστούς ως σημεία πυροδότησης.

Στρογγυλή κεφαλή: Το πιο ευέλικτο εξάρτημα μασάζ, κατάλληλο για μασάζ στην πλάτη, τους ώμους, τα χέρια, τους γοφούς, τους γλουτούς, τους τετρακέφαλους, τους μηριαίους και τους μηριαίους μυς, και Εξάρτημα επίπεδης κεφαλής: Χρησιμοποιείται για περιοχές με επίπεδους μυς, όπως η πλάτη ή οι βραχίονες.

Κεφαλή μασάζ golden finger: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια πιο ήπια εναλλακτική λύση στην κεφαλή σε σχήμα σφαίρας. Κατάλληλη επίσης για μικρούς μυς στην περιοχή των χεριών ή των ποδιών.

Κεφαλή μασάζ Adze: Χρήσιμη για δυσπρόσιτα σημεία και για αποτελεσματική μάλαξη, παραδείγματος χάρη, της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, των παλαμών ή των ποδιών. Κατάλληλη και για τις πλαϊνές πλευρές των μηρών ή των αντιβραχιόνων.

 

Αφού επιλέξετε το κατάλληλο εξάρτημα κεφαλής, ενεργοποιήστε το πιστόλι μασάζ και επιλέξτε το επιθυμητό επίπεδο έντασης. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την κεφαλή στην επιφάνεια της περιοχής μάλαξης και ξεκινήστε το μασάζ. Μετακινήστε αργά το πιστόλι μασάζ πάνω στην περιοχή χρησιμοποιώντας μέτρια πίεση. Επικεντρωθείτε ιδιαίτερα στις περιοχές όπου αισθάνεστε μεγαλύτερη δυσκαμψία και ένταση. Κάντε μασάζ σε κάθε περιοχή, για περίπου 30 δευτερόλεπτα έως 2 λεπτά και, στη συνέχεια, προχωρήστε στο επόμενο σημείο του σώματος. Ωστόσο, φροντίστε να αποφεύγετε πάντα τις αρθρώσεις και τα κόκαλα.

 Λιγότερα

3 είδη

ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Καατασκευαστής
 1. Climaqx (2)
 2. GymBeam (1)
Χρώμα
 1. Μαύρο (2)
 2. violet (1)
νομική κατηγορία του προϊόντος
Ετικέτες προϊόντος
 1. Great Deal (1)
Τιμή
Φιλτρα
 1. Massage gun VI Black - GymBeam
  Πιστόλι Μασάζ VI Μαύρο - GymBeam + ΔΩΡΑ
  94%
  94 % (76)
  99,95 €
 2. Mini Massage Gun Black - Climaqx
  Mini Πιστόλι Μασάζ Black – Climaqx
  100%
  100 % (1)
  139,95 €
 3. Massage Gun Black - Climaqx
  Εξαντλημένο
  Πιστόλι Μασάζ Μαύρο - Climaqx
  100%
  100 % (6)

3 είδη