ZMA και ZMB

ZMA και ZMB Το ZMA & ZMB είναι μια κατηγορία προϊόντων που περιέχουν το συνεργιστικό μείγμα ZMA ή ZMB. Διαθέτουν τον μοναδικό συνδυασμό μικροθρεπτικών συστατικών με τη μορφή ψευδαργύρου, μαγνησίου και βιταμίνης Β6, τα οποία είναι απαραίτητα για το σώμα μας. Αυτή η φόρμουλα σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει τη σωματική απόδοση, την υγεία των ανδρών και των γυναικών, καθώς και τη βελτίωση της διαχείρισης του στρες. Επιπλέον, η περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο το καθιστά χρήσιμο για τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα και την ταχύτερη αναγέννηση.

 Προβολή περισσότερων

Ποια είναι τα αποτελέσματα των συστατικών που περιέχονται στα ZMA & ZMB;

Ο ψευδάργυρος παίζει ζωτικό ρόλο σε συμπληρώματα αυτού του είδους. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και για τις γνωστικές λειτουργίες, όπως η μνήμη και η εγρήγορση. Συμβάλλει επίσης στη γονιμότητα, την αναπαραγωγική υγεία και επίσης προάγει τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτή η ανδρική ορμόνη επηρεάζει όχι μόνο την υγεία των αναπαραγωγικών οργάνων, αλλά και το μέγεθος και τη δύναμη των μυών. Επιπλέον, σε κάποιο βαθμό, είναι επίσης σε θέση να αυξήσει τη λίμπιντο. Έτσι, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θα πρέπει να δώσουν έμφαση στην πρόσληψη ψευδαργύρου, καθώς αυτό το μεταλλικό στοιχείο προάγει επίσης την υγεία των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος.

Το μαγνήσιο είναι μια άλλη ουσία μεταλλικών στοιχείων, η οποία αυξάνει σημαντικά τη λειτουργικότητα αυτών των συμπληρωμάτων λόγω των επιπτώσεών της. Πρώτα απ όλα, συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης, γεγονός που το κατέστησε πολύ δημοφιλές μεταξύ των αθλητών και άλλων. Οι αθλητές θα εκτιμήσουν επίσης τη θετική επίδρασή του στη λειτουργία των μυών και των οστών , καθώς επίσης και τη δυνατότητα να εξασφαλιστεί ο σχηματισμός και η δαπάνη της ενέργειας. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης ψυχικής ευεξίας και της λειτουργίας του νευρικού συστήματος. Έτσι, επηρεάζει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία.

Η βιταμίνη Β6 βρίσκεται συχνά σε συμπληρώματα διατροφής σε συνδυασμό με μαγνήσιο. Το ίδιο ισχύει και για τη φόρμουλα ZMA & ZMB. Έχουν παρόμοιες ιδιότητες, χάρη στις οποίες αυτά τα μικροθρεπτικά συστατικά δρουν συνεργιστικά. Η βιταμίνη Β6 υποστηρίζει την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος, το οποίο ελέγχει τη λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος. Επιπλέον, βοηθά επίσης στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Προωθεί επίσης τον βέλτιστο μεταβολισμό πρωτεϊνών και γλυκογόνου, το οποίο χρησιμεύει ως εφεδρική πηγή ενέργειας κατά τη διάρκεια της σωματικής απόδοσης. Επομένως, ενισχύει πλήρως τα συνολικά αποτελέσματα ολόκληρου του μείγματος.

Για ποιους είναι κατάλληλα τα συμπληρώματα ZMA & ZMB;

Η δράση αυτών των συμπληρωμάτων διατροφής τα καθιστά την ιδανική επιλογή για τους αθλητές που θέλουν να υποστηρίξουν τη σωματική τους απόδοση. Για αυτό τον λόγο είναι επίσης βέβαιο ότι θα εκτιμηθούν από τους ανθρώπους που θέλουν να διατηρήσουν την ψυχική τους ευεξία και να διαχειριστούν καλύτερα το άγχος και τις τεταμένες καταστάσεις. Επιπλέον, η περιεκτικότητά τους σε ψευδάργυρο τα καθιστά επίσης κατάλληλα για την υποστήριξη των βέλτιστων επιπέδων της τεστοστερόνης στο αίμα και της αναπαραγωγικής υγείας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιδράσεις των ZMA & ZMB, ανατρέξτε στο άρθρο μας ZMA και ZMB: Κάτι παραπάνω από απλά μεταλλικά στοιχεία που θα βελτιώσουν τα αποτελέσματά σας.

 Λιγότερα

7 είδη

ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Καατασκευαστής
 1. ActivLab (3)
 2. Amix (1)
 3. GymBeam (1)
 4. OstroVit (1)
 5. Redcon1 (1)
Γεύση
 1. Χωρίς Γεύση (4)
Ταμπλέτες
 1. 90 ταμπ. (1)
 2. 120 ταμπ. (1)
Χρώμα
 1. shadow (4)
Κάψουλες
 1. 90 καψ. (3)
 2. 120 καψ. (2)
 3. 60 καψ. (1)
Μορφή
 1. κάψουλες (5)
 2. ταμπλέτες (2)
Μείγμα
 1. μείγμα (6)
 2. καθαρό (1)
νομική κατηγορία του προϊόντος
Ετικέτες προϊόντος
 1. SPRING 40% (1)
Τιμή
Φιλτρα
Vegetarian (2)
Vegan (1)
Χωρίς Γλουτένη (6)
Χωρίς Λακτόζη (7)
BIO (7)
Χωρίς GMO (5)
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά (5)
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο (7)
Χωρίς Ασπαρτάμη (7)
 1. ZMA - ActivLab
  ZMA - ActivLab
  87%
  87 % (7)
  10,95 €
 2. ZMB6 - GymBeam
  ZMB6 - GymBeam
  89%
  89 % (79)
  Από 5,50 €
 3. Tribu ZMA 90 tab Amix
  Tribu ZMA - Amix
  80%
  80 % (5)
  25,95 €
 4. MgZB ULTRA - OstroVit
  MgZB Ultra - OstroVit
  100%
  100 % (1)
  5,50 €
 5. Tribuactiv B6 - ActivLab
  Tribuactiv B6 - ActivLab
  73%
  73 % (6)
  7,95 €
 6. ZEN 120 kaps - ActivLab
  ZEN - ActivLab
  93%
  93 % (4)
  18,50 €
 7. ZMA - Redcon1
  Εξαντλημένο
  ZMA - Redcon1
  0%
  0% (0)

7 είδη