Σας αρέσουν τα ελαφριά, κρεμώδη επιδόρπια που απλώς λιώνουν στη γλώσσα σας; Τότε, η δική μας συνταγή για panna cotta είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στα γούστα σας. Με μια πολύ εύκολη προετοιμασία, αυτή η απολαυστική λιχουδιά θα κρυώσει στο ψυγείο σας μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ πρόκειται και για ένα φανταστικό συνοδευτικό για τον καφέ σας.
Υλικά για το κύριο μέρος:
- 600 g ελληνικό γιαούρτι με 0% λιπαρά
- 30 g σκόνη πρωτεΐνης με γεύση καρύδας
- 10 g σιρόπι καρύδας
- 1 κ.γ κόμμι ξανθάνης
- Σταγόνες γεύσης καρύδας
Υλικά για το γαρνίρισμα:
- 10 g μαύρη σοκολάτα
- 10 g τσιπς καρύδας
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν, επίσης, αυτά τα προϊόντα:
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ, χτυπάμε το ελληνικό γιαούρτι με τη σκόνη πρωτεΐνης, τις σταγόνες με γεύση καρύδας και το σιρόπι καρύδας. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κόμμι ξανθάνης σε αυτό το μείγμα και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε γρήγορα το μείγμα σε δύο ποτήρια στα οποία θα σερβίρουμε την panna cotta και το αφήνουμε να σταθεροποιηθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το σερβίρισμα. Τέλος, εμείς προτιμήσαμε γαρνίρουμε την panna cotta μας με μαύρη σοκολάτα και τσιπς καρύδας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα αποξηραμένα φρούτα ή κάποιο σιρόπι της συλλογής μας ZERO.
Ανακαλύψτε τα bestseller μας:
Διατροφική αξία | 1 μερίδα με γαρνίρισμα (2 μερίδες συνολικά) |
---|---|
Ενέργεια | 295 kcal |
Πρωτεΐνη | 41 g |
Υδατάνθρακες | 19 g |
Λιπαρά | 5 g |
Φυτικές ίνες | 5 g |
Αν σας αρέσουν τα γλυκά και ελαφριά επιδόρπια, τότε σε αυτή τη συνταγή θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.
Μην διστάσετε και μοιραστείτε μαζί μας τις δημιουργίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #gymbeamcom.
Προσθέστε ένα σχόλιο