Fitness συνταγή: Dumplings με ξινολάχανο

Fitness συνταγή: Dumplings με ξινολάχανο

Το sauerkraut, χάρη στο πλούσιο διατροφικό του προφίλ είναι γεμάτο προβιοτικά, βιταμίνη C και φυτικές ίνες, είναι ένα εξαιρετικό συστατικό για το μαγείρεμα και πρέπει σίγουρα να αναφέρουμε την εξαιρετική του γεύση! Σήμερα, έχουμε ετοιμάσει μια γρήγορη συνταγή με βόμβα βιταμινών, με τα ζυμαρικά με ολύρα και το ξινολάχανο, τα οποία μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Ελάτε να μαγειρέψετε μαζί μας!

Υλικά για τα Dumplings: 

Αλλα συστατικά:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν, επίσης, αυτά τα προϊόντα:

Οδηγίες:

Πρώτα, σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνει ημιδιαφανές. Προσθέτουμε το ξινολάχανο (αν είναι πολύ ξινό, το ξεπλένουμε πρώτα κάτω από τρεχούμενο νερό),  το προσθέτουμε λίγο νερό και το αφήνουμε το να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει, για περίπου 20 λεπτά. Στο μεταξύ, ας αρχίσουμε να προετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε το αλεύρι με αλάτι, αυγό και νερό. Εάν η ζύμη είναι πολύ παχιά, προσθέτουμε λίγο νερό, αν είναι υδαρή, προσθέτουμε περισσότερο αλεύρι. Ρίχνουμε μικρές ποσότητες ζύμης στο αλατισμένο βραστό νερό. Όταν επιπλεύσουν στην επιφάνεια, βγάζουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε με το ξινολάχανο. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με ψητό μπέικον ή ζαμπόν υψηλής ποιότητας. Καλή όρεξη!

Fitness συνταγή: Dumplings με ξινολάχανο
Διατροφική αξίαανά μερίδα (συνολικά 3 μερίδες)
Θερμίδες438
Πρωτείνες17 g
Υδατάνθρακες70 g
Λιπαρά10 g

Θα δοκιμάσετε κι εσείς να απολαύσετε αυτά τα ζυμαρικά με ξινολάχανο; Αν σας άρεσε η συνταγή, μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *