Vitamin B-Complex - GymBeam

Βαθμολογία:
97 % of 100
97 % (62)
Παρασκευαστής: Gymbeam

Το σύμπλεγμα βιταμινών Β περιλαμβάνει μια λειτουργική ποσότητα και των 8 βασικών βιταμινών της ομάδας Β, οι οποίες εμπλέκονται στη σωστή λειτουργία όλων των ζωτικών διεργασιών στο σώμα. Από αυτές, για παράδειγμα, η βιταμίνη Β12 έχει επίδραση στη βέλτιστη λειτουργία της ανοσίας και μαζί με τη βιταμίνη Β6, βοηθά επίσης στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Έτσι, το σύμπλεγμα βιταμινών Β αποτελεί τη βάση για την υποστήριξη της συνολικής υγείας και ζωτικότητας.

Σε απόθεμα
6,50 €

Σύμπλεγμα Βιταμινών Β - περιέχει όλες τις βιταμίνες της ομάδας Β σε ποσότητα που θα καλύψει τις καθημερινές τους ανάγκες

Το σύμπλεγμα βιταμινών Β είναι ένα λειτουργικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες της ομάδας Β, τις οποίες χρειάζεται το σώμα για να λειτουργήσει σωστά. Αυτό το καθιστά την ιδανική επιλογή για την προώθηση της συνολικής υγείας και ζωτικότητας. Όπως ίσως γνωρίζετε, όλες οι βιταμίνες Β κατατάσσονται μεταξύ των υδατοδιαλυτών βιταμινών. Απορροφώνται εύκολα, εκπληρώνουν τη λειτουργία τους μέσα στο σώμα και οποιαδήποτε υπερβολική ποσότητα απεκκρίνεται μέσω των ούρων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σώμα μας δεν είναι σε θέση να αποθηκεύσει αυτές τις βιταμίνες, εκτός από τη βιταμίνη Β12. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να τις συμπληρώνετε τακτικά, ακόμη και σε μεγαλύτερες δόσεις.

 

Καθεμιά από τις 8 βιταμίνες του συμπλέγματος Β διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο σώμα. Για παράδειγμα, η βιταμίνη Β1 συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς, του νευρικού συστήματος και της ψυχικής υγείας. Ως εκ τούτου, η επαρκής πρόσληψή της είναι ακόμη πιο σημαντική κατά τη διάρκεια περιόδων ψυχικού ή σωματικού στρες. Ωστόσο, η βιταμίνη Β2 είναι επίσης σημαντική, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση υγιούς δέρματος και καλής όρασης. Αυτό είναι φυσικά το κλειδί για την καθημερινή λειτουργία. Μαζί με τις βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β9 και Β12, θα βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης, γεγονός που μπορεί να διευκολύνει τη διαχείριση των καθημερινών σας καθηκόντων. Εκτός από τη βιταμίνη Β9, όλες οι απαραίτητες βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι επίσης σημαντικές για τον ενεργειακό μεταβολισμό, ο οποίος παράγει ενέργεια ζωής με τη μορφή ΑΤΡ.

 

Προκειμένου το σώμα σας να είναι σε βέλτιστη κατάσταση και να μπορεί να αντέξει διάφορες εξωτερικές επιρροές, είναι απαραίτητο να έχετε ένα σωστά λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό είναι ακριβώς αυτό στο οποίο μπορούν να βοηθήσουν οι βιταμίνες Β6, Β9 και Β12.Ωστόσο, εκτός από την υποστήριξη της υγείας και της σωστής λειτουργίας του οργανισμού, ορισμένες βιταμίνες σε αυτό το σύμπλεγμα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην προώθηση της εμφάνισής σας. Για παράδειγμα, οι βιταμίνες Β2, Β3 και Β7 επηρεάζουν την υγεία του δέρματος. Η βιταμίνη Β7 είναι επίσης σημαντική για την ποιότητα των μαλλιών σας. Αυτός ο συνδυασμός βιταμινών είναι επομένως ευεργετικός ακόμη και για τις γυναίκες που επιθυμούν να υποστηρίξουν την υγιή εμφάνισή τους και επιθυμούν μακριά και ποιοτικά μαλλιά. Θα εκτιμήσουν επίσης την παρουσία του φολικού οξέος, επίσης γνωστό ως φυλλικό οξύ ή βιταμίνη Β9, η οποία είναι σημαντική για την ανάπτυξη των εμβρυϊκών ιστών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ένα μεγάλο πλεονέκτημα του συμπλέγματος βιταμινών Β είναι η πρακτική μορφή στην οποία διατίθεται. Λαμβάνοντας μόνο ένα δισκίο θα καλύψει αξιόπιστα τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη όλων των βασικών βιταμινών της ομάδας Β. Αυτό κάνει τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων τους στο σώμα πιο εύκολη από ποτέ.

 

Vitamin B-complex - GymBeam

 

Το Σύμπλεγμα βιταμινών Β και τα οφέλη του

  • περιέχει και τις 8 βασικές βιταμίνες της ομάδας Β
  • ένα δισκίο θα καλύψει τη συνολική συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη βιταμινών Β
  • υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, της καρδιάς και της ψυχικής υγείας
  • επηρεάζει θετικά την όραση
  • βοηθά στην υποστήριξη της υγείας του δέρματος και των μαλλιών
  • συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη συνολική ανθεκτικότητα
  • διατίθεται σε πρακτικά δισκία

 

Συστατικά

Πληρωτικό μέσο (σορβιτόλη), βιταμίνη Β3 (νικοτιναμίδη), βιταμίνη Β5 (παντοθενικό ασβέστιο), βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), βιταμίνη Β1 (μονονιτρική θειαμίνη), βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη Β1 (υδροχλωρική θειαμίνη), βιταμίνη Β9 (πτεροϋλικό μονογλουταμινικό οξύ), βιταμίνη Β7 (D-βιοτίνη), βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη), βιταμίνη Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη), αντισυσσωματοποιητικός παράγοντας (στεατικό μαγνήσιο).

 

Συνιστώμενη χρήση

Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα.

 

Διατροφικός πίνακας

Διατροφική αξία 1 δισκίο *ΣΗΠ
Βιταμίνη B1 1.33 mg 120 %
Βιταμίνη B2 1.4 mg 100 %
Βιταμίνη B3 16 mg 100 %
Βιταμίνη B5 6.56 mg 109 %
Βιταμίνη B6 1.71 mg 122 %
Βιταμίνη B7 50 μg 100 %
Βιταμίνη B9 0.2 mg 100 %
Βιταμίνη B12 5 μg 200 %


*Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

Προειδοποίηση

Συμπλήρωμα διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια προσλαμβανόμενη ποσότητα. Το προϊόν δεν υποκαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν δεν προορίζεται για παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως του ήλιου σε θερμοκρασία δωματίου.

Πληροφορίες για αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης, σόγιας και γάλακτος.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 8588007130354
Μορφή ταμπλέτες
Main category Βιταμίνες Β
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Ναι
Χωρίς GMO Ναι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegetarian Nαι
Vegan Nαι
Μείγμα καθαρό
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Κωδικός ΕΣ 21069098: --- Ostatné
Ετικέτες προϊόντος Discount 50%, SPRING 48%
Κατασκευασμένο στη EU
Ομάδα Γεύσης Φυσική
Ύψος 11.50 cm
Πλάτος 6.50 cm
Μήκος (cm) 6.50 cm
Μεικτό Βάρος 0.08 kg
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 100 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 3600 τεμ.
Καθαρό Βάρος 0.06 kg
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Άλλες κατηγορίες Προϊόντα
Βιταμίνες
Άλλα Διατροφικά Συμπληρώματα
Αθλητική Διατροφή
Υποστήριξη Ανοσοποιητικού Συστήματος
Συμπληρώματα Διατροφής ανάλογα τον στόχο

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Vitamin B-Complex - GymBeam
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Vitamin B-Complex - GymBeam
Η Βαθμολογία σας
Ταμπλέτες Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
120 ταμπ. 8,95 € 6,50 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer