Pink Beauty – BeastPink

0%
0% (0)
Παρασκευαστής:

Το Pink Beauty είναι ένα μοναδικό σύμπλεγμα που αναπτύχθηκε για γυναίκες που θέλουν να ενισχύσουν τη φυσική τους ομορφιά. Περιέχει βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και άλλα ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών, των νυχιών και της επιδερμίδας. Επιπλέον, μπορεί να προστατεύσει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και δρα προληπτικά στην πρόωρη γήρανση.

Σε απόθεμα
17,95 €
0,00 €

Pink Beauty – ένα αποτελεσματικό σύμπλεγμα που προάγει την υγεία των μαλλιών, της επιδερμίδας και των νυχιών, αλλά και την ομορφιά σε κάθε γυναίκα

Το Pink Beauty είναι ένα μοναδικό σύμπλεγμα που αναπτύχθηκε για όλες τις γυναίκες που θέλουν να φροντίσουν για την ομορφιά τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που το σύμπλεγμα είναι πλούσιο σε αποτελεσματικά φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και άλλα συστατικά που παίζουν σημαντικό ρόλο σε ολόκληρο το σώμα. Για παράδειγμα, ας ξεκινήσουμε με το υαλουρονικό οξύ, το οποίο συγκρατεί τον νερό στα κύτταρα και, συνεπώς, τονώνει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα. Έτσι, το δέρμα δείχνει φρέσκο, υγιές και έχει πιο νεαρή εμφάνιση. Συνδυάζεται με τη Βιταμίνη Ε, η οποία λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό. Η βιταμίνη Ε, δρα ενάντια στο οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση που προκαλεί στα κύτταρα. Το ίδιο ισχύει για το συνένζυμο Q10, το οποίο ενισχύει τις ίδιες λειτουργίες. Πέραν τούτου, εμπλέκεται στον σχηματισμό ενέργειας με τη μορφή ATP (τριφωσφορικής αδενοσίνης), η οποία είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία όλων των διεργασιών στο σώμα.

 

Ωστόσο, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε τις βιταμίνες και τον ρόλο τους στο Pink Beauty. Για παράδειγμα, oι βιταμίνες Α, Β2, Β3 και Β7 επιδρούν στη διατήρηση της υγείας των βλεννογόνων και του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την εμφάνισή σας. Η ίδια η βιταμίνη Β7 έχει επίσης επίδραση στην όψη των μαλλιών, ενώ η βιταμίνη Α επηρεάζει θετικά το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι σημαντική για τη διατήρηση της καλής όρασης. Στη συνέχεια, έχουμε τις βιταμίνες Β2 και Β3, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Ακόμη και το γεγονός ότι αισθάνεστε καλύτερα μπορεί να οδηγήσει σε μια λιγότερο κουρασμένη όψη. Ωστόσο, το προφίλ των συστατικών περιλαμβάνει επίσης προσεκτικά επιλεγμένα μεταλλικά στοιχεία. Για ένα ελκυστικό χρώμα στην επιδερμίδα μας, χρειαζόμαστε μια χρωστική ουσία που ονομάζεται μελανίνη. Για να δημιουργηθεί κατά τη διαδικασία της μελανογένεσης, πρέπει να έχουμε επαρκή πρόσληψη χαλκού, ο οποίος επίσης περιέχεται στο Pink Beauty. Μια υγιής χρώση του δέρματος και των μαλλιών θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τις γυναίκες που έχουν στόχο τους φυσικούς τόνους μαλλιών και επιδερμίδας. Στη συνέχεια έχουμε τον ψευδάργυρο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επιδρά στην υγεία των νυχιών, του δέρματος, των μαλλιών, καθώς και στην καλή όραση.

 

Με λίγα λόγια, το Pink Beauty περιέχει ακόμα κάποια αποτελεσματικά φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία εκτελούν μια σειρά από λειτουργίες στο σώμα. Για παράδειγμα, το εκχύλισμα φύλλων ελιάς (Olea europaea) περιέχει φαινόλες όπως η ελαιοευρωπαΐνη, η οποία συνδέεται με την υγεία και την ποιότητα του δέρματος. Υπάρχει επίσης το εκχύλισμα από φύκια (Fucus vesiculosus), το οποίο έχει φυσική περιεκτικότητα σε ιώδιο. Έχει επίδραση στη διατήρηση υγιούς δέρματος και είναι επίσης απαραίτητη για την καλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Με τη σειρά του, το εκχύλισμα gotu kola (Centella asiatica) μπορεί να επιδράσει στην προώθηση της αναγέννησης του δέρματος.

 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το προϊόν περιέχει εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιών (Vitis vinifera). Ξεχωρίζει κυρίως λόγω της περιεκτικότητάς του σε προανθοκυανιδίνες, γνωστές και ως ταννίνες, οι οποίες βοηθούν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες και των ελεύθερων ριζών στο σώμα.

 

Όπως υποδηλώνει το συνολικό προφίλ των συστατικών, το Pink Beauty είναι ένα λειτουργικό σύμπλεγμα πλούσιο σε ενεργά συστατικά που μπορούν να υποστηρίξουν την υγιή εμφάνιση των μαλλιών, του δέρματος, των νυχιών και να προωθήσουν τη συνολική υγεία. Αυτό το καθιστά απαραίτητο συμπλήρωμα για όλες τις γυναίκες που θέλουν να φροντίσουν στο έπακρο την εμφάνισή τους, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσική τους ομορφιά.

Το Pink Beauty και τα Οφέλη του

  • ένα σύνετο διατροφικό συμπλήρωμα για την υποστήριξη της υγιούς εμφάνισης των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος
  • υποστηρίζει τη γενική υγεία
  • επηρεάζει ευεργετικά τη χρώση των μαλλιών και του δέρματος
  • προάγει την ενυδάτωση και τη νεανική όψη της επιδερμίδας
  • συνδέεται με θετική επίδραση στην αναγέννηση του δέρματος
  • βοηθά στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης
  • προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες
  • προάγει τη γυναικεία ομορφιά
  • διατίθεται σε πρακτικές κάψουλες

 

Συστατικά

Εκχύλισμα φυκιών (Fucus vesiculosus) (0.1% ιώδιο), διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), εκχύλισμα φύλλων ελιάς (Olea europaea) (10% ελαιοευρωπαΐνη), υαλουρονικό νάτριο, βιταμίνη Ε (D-άλφα τοκοφερόλη), εκχύλισμα gotu kola (Centella asiatica), δισγλυκινικός ψευδάργυρος, βιταμίνη B3 (νικοτιναμίδιο), συνένζυμο Q10, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (Vitis vinifera) (90% πολυφαινόλες), αντισυσσωματοποιητικός παράγοντας (στεατικό μαγνήσιο), βιταμίνη B7 (D-biotin), βιταμίνη B2 (ριβοφλαβίνη), δισγλυκινικός χαλκός χαλκός, βιταμίνη A (ρετινολίνη), κάψουλα ζελατίνης (ζελατίνη, Allura red AC-FD&C Red 40*, διοξείδιο του τιτανίου).

*Μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τη δραστηριότητα και τη διάρκεια συγκέντρωσης των παιδιών.

 

Συνιστώμενη χρήση

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως.

 

Διατροφικός Πίνακας

Nutrition 2 κάψουλες *ΣΗΠ
Εκχύλισμα φυκιών (Fucus vesiculosus) 300 mg -
- Ιώδιο 300 µg 200 %
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς (Olea europaea) 200 mg -
- ελαιοευρωπαΐνη 20 mg -
Εκχύλισμα Gotu kola (Centella asiatica) 60 mg -
Εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιών (Vitis vinifera) 40 mg -
- Πολυφαινόλες 36 mg -
Υαλουρονικό οξύ 80 mg -
Συνένζυμο Q10 40 mg -
Βιταμίνη A 600 µg 75 %
Βιταμίνη E 36 mg 300 %
Βιταμίνη B2 4.2 mg 300 %
Βιταμίνη B3 48 mg 300 %
Βιταμίνη B7 150 µg 300 %
ψευδάργυρος 15 mg 150 %
Χαλκός 1 mg 100 %

 

Προειδοποίηση

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα. Το προϊόν δεν υποκαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά και εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Να διατηρείται μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία έως 25 °C. Προστατεύετε από τις χαμηλές θερμοκρασίες και το άμεσο ηλιακό φως.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευασμένο στη EU
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Ύψος 11.50 cm
Πλάτος 6.50 cm
Μήκος 6.50 cm
Μεικτό Βάρος 0.11 kg
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 24 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 1 τεμ.
Καθαρό Βάρος 0.06 kg
ΕΑΝ 8586022216183
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Ναι
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Χωρίς GMO Ναι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegetarian Oχι
Vegan Oχι
Μείγμα μείγμα
Μορφή κάψουλες
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Main category Μαλλία - Νύχια - Δέρμα

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Pink Beauty – BeastPink
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Pink Beauty – BeastPink
Η Βαθμολογία σας
Κάψουλες Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
90 καψ. 21,95 € 17,95 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer