FueNight - GymBeam

Βαθμολογία:
93 % of 100
93 % (6)
Παρασκευαστής: Gymbeam

Το FueNight είναι μια κορυφαία σκόνη πρωτεΐνης νύχτας πολλαπλών συστατικών με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες σταδιακής απελευθέρωσης. Στην καρδιά αυτού του σύνθετου μείγματος βρίσκεται ένας μοναδικός συνδυασμός μικκυλιακής καζεΐνης, απομονωμένης πρωτεΐνης γάλακτος και συμπυκνώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ο οποίος θα εφοδιάσει το σώμα σας με πρωτεΐνες σταδιακής απελευθέρωσης που προάγουν την ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Επιπλέον, το μείγμα είναι εμπλουτισμένο με γλουταμίνη, τρυπτοφάνη, βιταμίνη Β6, μαγνήσιο και ψευδάργυρο ώστε να να εξασφαλίσει μια πιο αποτελεσματική μυϊκή αναγέννηση και καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Σε απόθεμα
35,95 €

FueNight - μια εξαιρετική σκόνη πρωτεΐνης νύχτας πολλαπλών συστατικών που περιέχει πρωτεΐνες σταδιακής απελευθέρωσης που προάγουν την ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας

Το FueNight είναι μια κορυφαία σκόνη πρωτεΐνης νύχτας που περιέχει έως και 23g πρωτεϊνών σταδιακής απελευθέρωσης, οι οποίες διεγείρουν την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας καθώς και τη συντήρησή της. Δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει σημαντικά τη μυϊκή αναγέννηση κατά τη διάρκεια του ύπνου ή κατά τη διάρκεια των περιόδων παρατεταμένης νηστείας. Αυτό διασφαλίζεται από το προφίλ επιλεγμένων συστατικών του προϊόντος, γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετική πηγή των τόσο σημαντικών απαραίτητων αμινοξέων (EAAs), συμπεριλαμβανομένων των BCAA. Στην καρδιά αυτής της σκόνης πρωτεΐνης βρίσκονται η μικκυλιακή καζεΐνη, η απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος και το συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους κυρίως σε σχέση με τον ρυθμό απορρόφησης τους στο σώμα. Αυτό το πολύπλοκο μείγμα περιέχει κυρίως πρωτεΐνες σταδιακής απελευθέρωσης αλλά η περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνη ορού γάλακτος διασφαλίζει ότι λαμβάνετε επίσης μια ικανοποιητική ποσότητα πρωτεϊνών ταχείας απελευθέρωσης. Έτσι, θα προμηθεύει το σώμα σας, σταθερά, με δομικό υλικό με τη μορφή αμινοξέων, τα οποία θα απελευθερώνονται σταδιακά από τις πρωτεΐνες και στην κυκλοφορία του αίματος. Το σώμα σας θα τα χρησιμοποιήσει στη συνέχεια για την αναγέννηση των μυϊκών ιστών ή και οπουδήποτε αλλού, όπως απαιτείται.

     

Αυτό το προϊόν είναι επομένως προσαρμοσμένο στις ανάγκες όλων των αθλητών που αναζητούν τρόπους για να παρέχουν στους μυς τους την καλύτερη δυνατή διατροφή. Θα είναι ιδιαίτερα πρακτικό σε περιόδους όπου η στέρεη τροφή δεν είναι διαθέσιμη για αρκετές ώρες, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

Το βασικό συστατικό αυτού του προϊόντος είναι η μικκυλιακή καζεΐνη. Παράγεται από γάλα στο οποίο η καζεΐνη απαντάται φυσικά με τη μορφή μικκυλίων, μέσω μιας διαδικασίας μικροδιήθησης. Λόγω της σύνθετης δομής τους, οι πρωτεΐνες της καζεΐνης χρειάζονται περισσότερο χρόνο αφομοίωσης σε σύγκριση με τις πρωτεΐνες του ορού γάλακτος. Αυτό σημαίνει ότι τα αμινοξέα που προκύπτουν απελευθερώνονται από αυτά στην κυκλοφορία του αίματος σταδιακά, με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, το όξινο περιβάλλον του στομάχου αποκτά μια σύσταση όμοια με τζελ, η οποία επίσης ενισχύει έναν βραδύτερο ρυθμό απορρόφησης. Αυτό εξασφαλίζει μια αποτελεσματική και πολύωρη προμήθεια των αμινοξέων στους μυς, η οποία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση και την ανάπτυξη νέων μυϊκών ιστών. Η απομονωμένη πρωτεΐνης γάλακτο θα ενίσχυσει αυτή τη διαδικασία επίσης, καθώς η πέψη της πραγματοποιείται με βραδύτερο ρυθμό. Τέλος, το συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος παρέχει στους μυς πρωτεΐνες ταχείας απελευθέρωσης για μια σχεδόν στιγμιαία αναγέννηση. 

 

Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατότητα πέψης και τη μέγιστη χρηστικότητα των θρεπτικών συστατικών που περιέχονται, εμπλουτίσαμε το προφίλ των συστατικών με ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων που ονομάζονται DigeZyme®, το οποίο ενισχύει την πέψη των πρωτεϊνών, του σακχάρου γάλακτος (λακτόζη) και των λιπαρών. 

 

Ωστόσο, αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά τα συστατικά που περιέχει το FueNight, θα διαπιστώσετε ότι κρύβει ακόμα περισσότερους άσσους στο μανίκι του, για παράδειγμα, το αμινοξύ L-γλουταμίνη. Είναι το πιο αντιπροσωπευτικό αμινοξύ στο σώμα και συμμετέχει σε μια ολόκληρη σειρά ζωτικών διεργασιών. Επιπλέον, χρησιμεύει ακόμη και ως πηγή ενέργειας για τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και του εντερικού βλεννογόνου. Ως εκ τούτου, συνδέεται συχνά με την ανοσία και την πέψη. Το σώμα μας είναι σε θέση να την παράγει από μόνο του, αλλά μετά από μια επίπονη σωματική δραστηριότητα ή σε περιόδους αυξημένου στρες, η ανάγκη για γλουταμίνη μπορεί να αυξηθεί. Το FueNight μπορεί επομένως εύκολα να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη πρόσληψη αυτού του αμινοξέος. 

 

Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι να πάτε για ύπνο, θα εκτιμήσετε επίσης το αμινοξύ L-τρυπτοφάνη, το οποίο κατατάσσεται μεταξύ των βασικών αμινοξέων που το σώμα μας δεν μπορεί να παράγει από μόνο του. Δρα ως πρόδρομος του νευροδιαβιβαστή της σεροτονίνης, η οποία επηρεάζει όχι μόνο τη διάθεση, αλλά και τον ύπνο. Αυτό το αμινοξύ επομένως συνδέεται ειδικά με μεγαλύτερης διάρκειας και καλύτερης ποιότητας ύπνο. 

 

Τούτου λεχθέντος, το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β6 που περιλαμβάνονται μπορούν επίσης να προκαλέσουν μια αίσθηση ηρεμίας, χαλάρωσης και ψυχικής ευεξίας. Αυτές οι ουσίες συνεργάζονται σε τέλεια αρμονία, καθώς και οι δύο συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Επιπλέον, υποστηρίζουν επίσης τις φυσιολογικές πνευματικές λειτουργίες, καθώς και τη βέλτιστη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Επιπλέον, το μαγνήσιο είναι σημαντικό για τη φυσιολογική πρωτεϊνοσύνθεση, η οποία αποτελεί τη βάση για τον σχηματισμό μυϊκής μάζας. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, βοηθά επίσης στη διατήρηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας. Η βιταμίνη Β6, με τη σειρά της, βοηθά στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας που επηρεάζει τη λειτουργία όλων των διεργασιών μέσα στο σώμα. Και μην ανησυχείτε, δεν ξεχάσαμε τον ψευδάργυρο. Αυτός είναι σημαντικός για τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα, της κύριας αναβολικής ορμόνης.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, το FueNight διαθέτει πραγματικά ένα κορυφαίο προφίλ συστατικών, το οποίο το καθιστά την ιδανική πηγή πρωτεΐνης πριν πάτε για ύπνο ή σε περιόδους που δεν μπορείτε να καταναλώσετε στέρεη τροφή για αρκετές ώρες. Ωστόσο, θα το εκτιμήσετε επίσης αν ψάχνετε για ένα σνακ που θα σας εξασφαλίσει κορεσμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το καθιστά κατάλληλο ακόμη και σε περιόδους μειωμένης πρόσληψης θερμίδων ή όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος. Θα εξασφαλίσει τη βέλτιστη πρόσληψη πρωτεΐνης, η οποία είναι απαραίτητη για την αναγέννηση και την αθλητική απόδοση. Ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για bodybuilders, αρσιβαρίστες, powerlifters, καθώς και σε άτομα που τους αρέσει να κάνουν βάρη. Δηλαδή, είναι επίσης εξαιρετικό για τους λάτρεις των γυμναστηρίων, τους αθλητές αντοχής, καθώς και άλλους αθλητές που έχουν αυξημένες απαιτήσεις όσον αφορά την πρόσληψη πρωτεΐνης. Αυτό τους επιτρέπει να παρέχουν στο σώμα τους αρκετό δομικό υλικό για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων μυών, ακόμη και όταν κοιμούνται εύκολα και γρήγορα. 

 

Το FueNight διατίθεται σε ευδιάλυτη σκόνη, την οποία μπορείτε να αναμείξετε μαζί με νερό για να δημιουργήσετε ένα γευστικό ρόφημα. Ωστόσο, έχει επίσης υπέροχη γεύση όταν προστίθεται στο γάλα, το ποριτζ, τα smoothie και άλλα γεύματα, τα οποία θα εμπλουτίσει με εξαιρετική γεύση και σημαντικές πρωτεΐνες. Μην διστάσετε να το αναμείξετε με ζύμη, ώστε να μπορείτε να ετοιμάσετε ένα επιδόρπιο με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, γεγονός που θα σας προσφέρει κορεσμό μεγαλύτερης διάρκειας. Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται για μια εξαιρετικά ευέλικτη σκόνη πρωτεΐνης που θα ταιριάζει απόλυτα στον υγιεινό τρόπο ζωής σας.

 

FueNight

 

Το FueNight και τα Οφέλη του

 • μια πρωτεΐνη νύχτας κορυφαίας ποιότητας
 • περιέχει κυρίως πρωτεΐνες σταδιακής απελευθέρωσης
 • παρασκευάζεται από μικκυλιακή καζεΐνη, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος και συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος
 • διαθέτει έως και 77 % περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
 • προάγει την ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας
 • διασφαλίζει σταθερή παροχή πρωτεΐνης για αρκετές ώρες
 • εγγυάται τις τέλειες συνθήκες για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας
 • εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων με το όνομα DigeZyme®
 • περιέχει τα αμινοξέα L-γλουταμίνη και L-τρυπτοφάνη
 • εξαιρετική πηγή βιταμίνης Β6, μαγνησίου και ψευδαργύρου
 • βοηθά στη μείωση της κόπωσης
 • υποστηρίζει τη βέλτιστη λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη συνολική ψυχική ευεξία
 • βοηθά στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας
 • έχει θετική επίδραση στα βέλτιστα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα
 • υποστηρίζει τη μυϊκή λειτουργία 
 • διατίθεται σε ευδιάλυτη σκόνη
 • ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλουτίσετε το πόριτζ σας και άλλα γεύματα με πρωτεΐνη κορυφαίας ποιότητας
 • κατάλληλο για μια διάφορα είδη αθλητών με διαφορετικούς αθλητικούς στόχους
 • βοηθά στην προστασία της μυϊκής μάζας από την καύση για ενέργεια κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους
 • κατάλληλο το βράδυ, πριν από τον ύπνο ή κατά τη διάρκεια περιόδων παρατεταμένης νηστείας

 

Συστατικά

Γεύση σοκολάτα: Μείγμα πρωτεΐνης (μικκυλιακή καζεΐνη, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος, συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος), σκόνη κακάο, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, L-γλουταμίνη, αρωματικές ύλες, οξείδιο του μαγνησίου, L-τρυπτοφάνη, γλυκαντικό (σουκραλόζη), DigeZyme ® (αμυλάση, πρωτεάση, κυτταρινάση, λακτάση, λιπάση), γλυκονικός ψευδάργυρος, βιταμίνη B6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη).

Γεύση βανίλια: Μείγμα πρωτεϊνών (μικκυλιακή καζεΐνη, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος, συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, L-γλουταμίνη, αρωματικές ύλες, οξείδιο του μαγνησίου, L-τρυπτοφάνη, γλυκαντικό (σουκραλόζη), DigeZyme ® (αμυλάση, πρωτεάση, κυτταρινάση, λακτάση, λιπάση), γλυκονικός ψευδάργυρος, βιταμίνη B6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη).

Γεύση φράουλα: Μείγμα πρωτεΐνης (μικκυλιακή καζεΐνη, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος, συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος), αρωματική ύλη, L-γλουταμίνη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, χρωστική ουσία (παντζάρι), οξείδιο του μαγνησίου, L-τρυπτοφάνη, γλυκαντικό (σουκραλόζη), DigeZyme ® (αμυλάση, πρωτεάση, κυτταρινάση, λακτάση, λιπάση), γλυκονικός ψευδάργυρος, βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη).

 

Συνιστώμενη χρήση

Αναμείξτε 1 δοσομετρικό κύπελλο (30 g) μαζί με 250-300 ml νερού. Καταναλώνετε 1-3 φορές την ημέρα για να αναπληρώσετε τις πρωτεΐνες, πριν από την ύπνο ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

 

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική αξία (γεύση σοκολάτα)   100 g 30 g (1 μερίδα) *ΣΗΠ ανά 30 g
Eνέργεια 1588 kJ/ 375 kcal 476 kJ/ 112 kcal 5.6 %
Λιπαρά 3.8 g 1.1 g 1.6 %
    - κορεσμένα λιπαρά οξέα 2.2 g 0.7 g 3.5 %
Υδατάνθρακες 7.9 g 2.4 g 0.9 %
    - σάκχαρα 6.9 g 2.1 g 2.3 %
Πρωτεΐνη 75 g 22 g 44 %
Αλάτι 0.37 g 0.11 g 1.8 %
L-Γλουταμίνη 4000 mg 1200 mg -
L-Tρυπτοφάνη 430 mg 130 mg -
Mαγνήσιο 844 mg 253 mg 67.5 %
Ψευδάργυρος 50 mg 15 mg 150 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Βιταμίνη B6 8 mg 2.4 mg 171 %

* Η Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal)

 

Διατροφική αξία (γεύση βανίλια)   100 g 30 g (1 μερίδα) *ΣΗΠ ανά 30 g
Eνέργεια 1654 kJ/ 390 kcal 496 kJ/ 117 kcal 5.9 %
Λιπαρά 2.9 g 0.9 g 1.3 %
    - κορεσμένα λιπαρά οξέα 1.9 g 0.6 g 3 %
Υδατάνθρακες 7.9 g 2.4 g 0.9 %
    - σάκχαρα 6.9 g 2.1 g 2.3 %
Πρωτεΐνη 77 g 23 g 46 %
Αλάτι 0.37 g 0.11 g 1.8 %
L-Γλουταμίνη 4000 mg 1200 mg -
L-Tρυπτοφάνη 430 mg 130 mg -
Mαγνήσιο 844 mg 253 mg 67.5 %
Ψευδάργυρος 50 mg 15 mg 150 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Βιταμίνη B6 8 mg 2.4 mg 171 %

* Η Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal)

 

Διατροφική αξία (γεύση φράουλα)   100 g 30 g (1 μερίδα) *ΣΗΠ ανά 30 g
Eνέργεια 1587 kJ/ 374 kca 476 kJ/ 112 kcal 5.6 %
Λιπαρά 2.9 g 0.9 g 1.3 %
    - κορεσμένα λιπαρά οξέα 1.9 g 0.6 g 3 %
Υδατάνθρακες 7.9 g 2.4 g 0.9 %
    - σάκχαρα 6.9 g 2.1 g 0.8 %
Πρωτεΐνη 76 g 23 g 46 %
Αλάτι 0.34 g 0.10 g 1.7 %
L-Γλουταμίνη 4000 mg 1200 mg -
L-Tρυπτοφάνη 430 mg 130 mg -
Mαγνήσιο 844 mg 253 mg 67.5 %
Ψευδάργυρος 50 mg 15 mg 150 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Βιταμίνη B6 8 mg 2.4 mg 171 %

* Η Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal)

 

Προειδοποίηση

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια προσλαμβανόμενη ποσότητα. Το προϊόν δεν υποκαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά και εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Να το φυλάσσετε μακριά από παιδιά. Να διατηρείται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία έως 25 °C. Να διατηρείται προστατευμένο από τις χαμηλές θερμοκρασίες και το άμεσο ηλιακό φως.

Ελάχιστη διάρκεια ζωής: Αναγράφεται στη συσκευασία.

Πληροφορίες για αλλεργιογόνα: Επισημαίνονται με έντονη γραφή στην ενότητα των συστατικών.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 8586022215940
Κατασκευασμένο στη EU
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Όχι
Vegetarian Nαι
Vegan Oχι
Μείγμα μείγμα
Μορφή σκόνη
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Ύψος 30.00 cm
Κωδικός ΕΣ 21069098: --- Ostatné
Πλάτος 20.00 cm
Μήκος 20.00 cm
Μεικτό Βάρος 2.29 kg
Ομάδα Γεύσης Σοκολάτα
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Χωρίς GMO Ναι
Καθαρό Βάρος 2.00 kg
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Main category Πρωτεΐνη Νυκτός
Άλλες κατηγορίες Πρωτεΐνη
Μείγματα Πρωτεΐνης
Αθλητική Διατροφή
Αύξηση Μυϊκής Μάζας
Διατροφές
Χωρίς Γλουτένη
Vegetarian Προϊόντα

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών FueNight - GymBeam
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:FueNight - GymBeam
Η Βαθμολογία σας
Γραμμάρια (γρ) Γεύση Βαθμολογία Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
2000 g Σοκολάτα
(1) 
80%
43,95 € 35,95 €
Σε απόθεμα
2000 g Φράουλα
(3) 
100%
43,95 € 35,95 €
Σε απόθεμα
2000 g Βανίλια
(2) 
100%
43,95 € 35,95 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer