Thor Stim-Free – GymBeam

Βαθμολογία:
85 % of 100
85% (8)
Παρασκευαστής: Gymbeam

Το Thor Stim-Free είναι ένα ευδιάλυτο και σύνθετο προ-προπονητικό μείγμα χωρίς διεγερτικά. Παρ' όλα αυτά, το προφίλ των συστατικών του είναι πλούσιο σε ενώσεις και αυτός είναι ο λόγος που είναι περιζήτητο από ανθρώπους στον κόσμο του fitness αφού στόχος τους είναι να υποστηρίξουν την απόδοσή τους και να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος στους μυς. Είναι επομένως η τέλεια επιλογή για τις βραδινές προπονήσεις χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα επηρεάζει αρνητικά τον ύπνο σας.

Σε απόθεμα
20,95 €
Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 0,00 €

Thor Stim-Free – μια σύνθετη προ-προπονητική φόρμουλα χωρίς διεγερτικά για τη βελτίωση της απόδοσής σας, κατάλληλη ακόμη και πριν από τη βραδινή άσκηση χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στον ύπνο

Το Thor Stim-Free κατατάσσεται ανάμεσα στα σύνθετα προ-προπονητικά μείγματα, τα οποία θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα αν ασκείστε αργά το απόγευμα ή το βράδυ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν περιέχει διεγερτικά, ώστε να μπορείτε να το πάρετε ακόμη και το βράδυ χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα επηρεάσει αρνητικά τον ύπνο σας. Ωστόσο, παρά την απουσία καφεΐνης και άλλων διεγερτικών, προσφέρει ένα πολύ αποτελεσματικό προφίλ συστατικών εμπλουτισμένο με ενώσεις που υποστηρίζουν την απόδοση και εξασφαλίζουν μια πιο αποτελεσματική ροή του αίματος στους μυς.

      

Όσον αφορά τις υψηλότερες αναλογίες σε αυτό το συμπλήρωμα, το μη απαραίτητο αμινοξύ L-κιτρουλίνη DL-μηλική υπερισχύει. Σε αυτή την περίπτωση δεσμεύεται να μηλεϊνικό οξύ, δηλαδή, το άλας του μηλικού οξέος. Η ίδια η L-κιτρουλίνη λειτουργεί ως πρόδρομος της αργινίνης και ο συνδυασμός αυτής της ένωσης με την προσλαμβανόμενη L-αργινίνη χρησιμεύει ως υπόστρωμα για την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου (NO). Αυτή η ένωση διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα.Ως αποτέλεσμα, περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά είναι σε θέση να φτάνουν στους λειτουργικούς μυς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη φυσική απόδοση. Το προαναφερθέν μηλικό οξύ μπορεί στη συνέχεια να μειώσει την παραγωγή γαλακτικού οξέος, το οποίο είναι ένα μεταβολικό υποπροϊόν που σχηματίζεται κατά τη διάρκεια επίπονης άσκησης και σχετίζεται με μείωση της έντασης απόδοσης. Τούτου λεχθέντος, η προσλαμβανόμενη β-αλανίνη μπορεί επίσης να είναι μεγάλη βοήθεια, καθώς είναι σε θέση να επιβραδύνει την εμφάνιση της κόπωσης και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της φυσικής απόδοσης.

    

Το συνολικό προφίλ των συστατικών στη συνέχεια συμπληρώνεται από το αμινοξύ L-γλουταμίνη, το οποίο είναι ένα φυσικό μέρος των μυών, και τα επίπεδά του μειώνονται κατά τη διάρκεια της φυσικής απόδοσης. Το σώμα μας μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ως πηγή ενέργειας για ορισμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, αυτό το συμπλήρωμα περιέχει επίσης νερό καρύδας σε σκόνη, το οποία θα εξασφαλίσει καλύτερη ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της επίπονης άσκησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα εκτιμήσετε επίσης την L-τυροσίνη που συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη φόρμουλα. Αυτή η ένωση δρα ως πρόδρομος για τη σύνθεση της ντοπαμίνης και της νορεπινεφρίνης (νοραδρεναλίνη), η οποία είναι γνωστή ως ορμόνη του στρες που κινητοποιεί τον εγκέφαλο και το σώμα για δράση. Παράλληλα, αποτελεί κοινό συστατικό σε προ-προπονητικά μείγματα, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι συμμετέχει σε πολλές βιολογικές διεργασίες.

     

Στη συνέχεια, η διτρυγική χολίνη, η οποία προάγει τις γνωστικές λειτουργίες και τη μέγιστη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της άσκησης. Και όταν μιλάμε για μέγιστη συγκέντρωση, το συμπεριλαμβανόμενο DMAE μπορεί επίσης να αποδειχθεί χρήσιμο, καθώς είναι ένα νοοτροπικό που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της συγκέντρωσης. Επιπλέον, αυτό το συμπλήρωμα μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για το εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού (Citrus aurantium) που περιέχει συνεφρίνη. Το τελευταίο μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της διάσπασης των λιπών σε ενέργεια. Η συνολική δυναμική της φόρμουλας Thor Stim-Free βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό χάρη σε ισχυρά προσαρμογόνα όπως η σκόνη ρίζας σιβηριανού τζίνσενγκ (Eleutherococcus senticosus) και το εκχύλισμα Rhodiola rosea (Rhodiola rosea). Αυτά τα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της διαχείρισης του στρες και στην καλύτερη προσαρμογή του ατόμου σε αυτό. Ταυτόχρονα, είναι ένας δημοφιλής τρόπος προώθησης της συνολικής ανθεκτικότητας του σώματος, καθώς και της ψυχικής και σωματικής απόδοσης.

        

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το προϊόν περιέχει βιταμίνες C, B3 και B6, οι οποίες είναι απαραίτητες για μια ολόκληρη σειρά ζωτικών διεργασιών στο σώμα μας. Η βιταμίνη C είναι χρήσιμη κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε άσκησης, καθώς βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια της επίπονης σωματικής απόδοσης. Η βιταμίνη Β3 συμβάλλει στη συνέχεια στον βέλτιστο μεταβολισμό της ενέργειας, ο οποίος είναι σημαντικός για την παραγωγή ενέργειας. Η βιταμίνη Β6 είναι επίσης αρκετά χρήσιμη καθώς συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια πολυάσχολων ημερών, όταν η προπόνησή σας είναι κάτι που έχετε να κάνετε.

        

Το συνολικό προφίλ συστατικών του Thor Stim-Free το καθιστά τον τέλειο σύντροφο πριν από την προπόνηση που θα υποστηρίξει σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή σας. Επιπλέον, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους ανθρώπους που είτε περιορίζουν, είτε αποφεύγουν είτε είναι ευαίσθητοι στην καφεΐνη. Διαθέτει εξαιρετική διαλυτότητα και ευχάριστη, δροσιστική γεύση. Ταυτόχρονα, είναι επίσης απολύτως κατάλληλο για τους vegans.

         

Συνεπώς, σε περίπτωση που προτιμάτε προ-προπονητικά συμπληρώματα με το περιεκτικότητα σε διεγερτικά συστατικά, δοκιμάστε το λειτουργικό προ-προπονητικό μείγμα με το όνομα Thor, το οποιο περιέχει καφεΐνη, ταυρίνη και άλλα αποτελεσματικά συστατικά για τη βελτίωση της απόδοσής σας στο μέγιστο.

 

Thor Stim-Free GymBeam

      

Το Thor Stim-Free και τα Οφέλη του

 • ένα σύνθετο προ-προπονητικό μείγμα χωρίς καφεΐνη ή άλλα διεγερτικά
 • περιέχει ένα αποτελεσματικό μείγμα συστατικών που βελτιώνουν την απόδοση
 • κατάλληλο για βραδινή άσκηση χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά η ποιότητα του ύπνου
 • προάγει την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου (NO) για καλύτερη ροή του αίματος στους μυς
 • συμβάλλει στη μείωση της εξάντλησης και της κόπωσης
 • προάγει τη μέγιστη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της άσκησης
 • περιέχει προσαρμογόνα που είναι γνωστά για τα ευεργετικά τους αποτελέσματα στη συνολική ανθεκτικότητα
 • υποστηρίζει την ψυχική και τη σωματική απόδοση
 • διατηρεί τη βέλτιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια επίπονης σωματικής απόδοσης
 • μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα άτομα που είναι ευαίσθητα στην καφεΐνη ή εκείνους που αποφεύγουν αυτό το διεγερτικό
 • διαθέτει εξαιρετική διαλυτότητα και δροσιστική γεύση
 • κατάλληλο για vegans

       

Συστατικά

Γεύση φράουλα-ακτινίδιο: L-κιτρουλίνη DL-Mηλική (2:1), β-αλανίνη, L-γλουταμίνη, L-αργινίνη, νερό καρύδας σε σκόνη, αντισυσσωματικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου), L-τυροσίνη, διτρυγική χολίνη, σκόνη σιβηριανού τζίνσενγκ (Eleutherococcus senticosus) (0.4% eleutherosides), φυσικές αρωματικές ύλες, βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), εκχύλισμα Rhodiola rosea (3% rosavin), γλυκαντικό (σουκραλόζη), διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE), διτρυγικό άλας, χρωστικές ουσίες (β-καροτένιο, παντζάρι), βιταμίνη (νικοτιναμίδιο), εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού (Citrus aurantium), (95% συνεφρίνη), βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη).

Γεύση Μάνγκο maracuja: L-κιτρουλίνη DL-Mηλική (2:1), β-αλανίνη, L-γλουταμίνη, L-αργινίνη, νερό καρύδας σε σκόνη, αντισυσσωματικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου), L-τυροσίνη, διτρυγική χολίνη, σκόνη σιβηριανού τζίνσενγκ (Eleutherococcus senticosus) (0.4% eleutherosides), φυσικές αρωματικές ύλες, βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), εκχύλισμα Rhodiola rosea (3% rosavin), γλυκαντικό (σουκραλόζη), διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE), διτρυγικό άλας, χρωστικές ουσίες (β-καροτένιο, παντζάρι), βιταμίνη (νικοτιναμίδιο), εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού (Citrus aurantium), (95% συνεφρίνη), βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη).

      

Συνιστώμενη χρήση

Αναμείξτε 1 δοσομετρικό κύπελλο (14 g) μαζί με 250-300 ml νερού και καταναλώστε 20 λεπτά πριν από την άσκηση.

       

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική αξία (όλες οι γεύσεις) 14 g (1 δοσομετρικό κύπελλο) *RDI per 14 g
L-κιτρουλίνη DL-μηλική  5000 mg -
B-αλανίνη  2500 mg -
L-γλουταμίνη  2000 mg -
L-αργινίνη  1300 mg -
Νερό καρύδας σε σκόνη  500 mg -
L-τυροσίνη  400 mg -
Διτρυγική χολίνη  400 mg -
Ρίζα σιβηριανού τζίνσενγκ σε σκόνη (Eleutherococcus senticosus)  400 mg -
- Eleutherosides  1.6 mg -
Βιταμίνη C  320 mg 400%
Εκχύλισμα Rhodiola rosea (Rhodiola rosea) 100 mg -
- Rosavin 3 mg -
Διτρυγική διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE) 54 mg -
- DMAE 20 mg -
Βιταμίνη B3 48 mg 300%
Εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού (Citrus aurantium) 22 mg -
- Συνεφρίνη 20 mg -
Βιταμίνη B6 7 mg 500%

*Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη του μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal)          

     

Προειδοποίηση

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια προσλαμβανόμενη ποσότητα. Το προϊόν δεν υποκαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να διατηρείται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία έως 25 °C. Να διατηρείται προστατευμένο από τις θερμοκρασίες ψύξης και το άμεσο ηλιακό φως. Η συσκευασία περιέχει ένα πακέτο πυριτικής πηκτής.

Ελάχιστη διάρκεια ζωής: Αναγράφεται στη συσκευασία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευασμένο στη EU
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Ύψος 17.50 cm
Πλάτος 10.50 cm
Μήκος 10.50 cm
Μεικτό Βάρος 0.52 kg
Ομάδα Γεύσης Φρούτα
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 20 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 720 τεμ.
Καθαρό Βάρος 0.42 kg
ΕΑΝ 8586022217838
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Χωρίς GMO Ναι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegetarian Nαι
Vegan Nαι
Μείγμα μείγμα
Μορφή σκόνη
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Main category ΝΟ Συμπληρώματα

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Thor Stim-Free – GymBeam
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:Thor Stim-Free – GymBeam
Η Βαθμολογία σας
Γραμμάρια (γρ) Γεύση Βαθμολογία Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
420 g Μάνγκο - Maracuja
(4) 
80%
29,95 € 20,95 €
Σε απόθεμα
We expect 18 Οκτ 2022
420 g Φράουλα - Ακτινίδιο
(3) 
100%
29,95 € 20,95 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer