Σκόνη πρωτεΐνης κρίκετ για το μαγείρεμα και τη ζαχαροπλαστική - SENS
Η σκόνη πρωτεΐνης κρίκετ είναι ιδανική για τους πραγματικούς γκουρμέ. Αυτό το φυσικό αλεύρι χωρίς γλουτένη, παρασκευάζεται αποκλειστικά από γρύλους οι οποίοι αποτελούν την τέλεια πηγή βιώσιμης πρωτεΐνης, υγιεινών λιπαρών, φυτικών ινών, βιταμίνης Β12, και σιδήρου. Έχει ουδέτερη γεύση και δεν περιέχει πρόσθετα, συντηρητικά ή "E-s". Μπορείτε να το προσθέσετε στις αγαπημένες σας συνταγές και να τις ενισχύσετε με πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας.
(ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε παραγγελίες άνω των 39.99 €)
Κρίκετ πρωτεΐνη σε σκόνη για ψήσιμο και ζαχαροπλαστική με 66% βιώσιμη πρωτεΐνη, για τους πιο άφοβους γκουρμέ
Η κρίκετ σκόνη πρωτεΐνης για το μαγείρεμα και τη ζαχαροπλαστική είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές αλεύρι που παρασκευάζεται από γρύλους, οι οποίοι εκτρέφονται σε οικολογική φάρμα. Οι γρύλοι είναι μια τέλεια πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης, επομένως το αλεύρι περιέχει 66% βιώσιμης πρωτεΐνης. Είναι επίσης πλούσιο σε φυτικές ίνες, υγιεινά λιπαρά και βιταμίνη Β12 που υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος. Η μοναδική θρεπτική του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, που συμβάλλει στη σωστή μεταφορά οξυγόνου στο σώμα και είναι πραγματικά δύσκολο να το αποκτήσετε από άλλες πηγές τροφίμων. Το αλεύρι έχει ουδέτερη γεύση και δεν περιέχει γλουτένη ή τεχνητά πρόσθετα, συντηρητικά ή "E-s". Ωστόσο, δεν υποκαθιστά ένα κανονικό αλεύρι κατά το μαγείρεμα και τη ζαχαροπλαστική, επομένως θα πρέπει να το αναμείξετε με αλεύρι σίτου ή όλυρας. Ωστόσο, μπορείτε να το προσθέσετε σε οποιοδήποτε είδος αγαπημένης σας συνταγής. Είναι ιδανικό για smoothies, τηγανίτες, muffins, μπισκότα, ψωμί μπανάνας, σούπες ή κρέμες. Δοκιμάστε αυτόν τον μοναδικό, αλλά ευεργετικό, τρόπο συμπλήρωσης μιας ποιοτικής πρωτεΐνης.
H Σκόνη κρίκετ για τη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική και τα Οφέλη της
- φυσική σκόνη χωρίς γλουτένη
- μια ποιοτική πηγή πρωτεΐνης που λαμβάνεται από γρύλους
- υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες
- πλούσια σε υγιεινά λιπαρά, βιταμίνη Β12, και σίδηρο
- δεν περιέχει τεχνητά πρόσθετα ή "E-s"
- ποικιλία στην κουζίνα
Συστατικά
Γρύλος (Acheta domesticus) 100%.
Πίνακας διατροφικής αξίας
Διατροφική αξία | 100 g | 1 Μερίδα (11 g) |
---|---|---|
Ενεργειακή αξία | 1939 kJ / 463 kcal | 213 kJ / 51 kcal |
Λιπαρά | 20 g | 2.2 g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 5.2 g | 0.6 g |
Υδατάνθρακες | 0.5 g | 0.1 g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 0 g | 0 g |
Φυτικές ίνες | 9.5 g | 1.5 g |
Πρωτεΐνη | 70 g | 7.7 g |
Αλάτι | 0.8 g | 0.1g |
Σίδηρος | 5.67 mg | 0.62 mg |
Βιταμίνη B12 | 5.76 μg | 0.63 μg |
Προειδοποίηση
Η κατανάλωση γρύλων μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση σε άτομα αλλεργικά στα μαλάκια, τα μαλακόστρακα ή τα ακάρεα. φυλάσσεται σε ξηρό μέρος εντός 25 °C.
Σκόνη πρωτεΐνης κρίκετ για το μαγείρεμα και τη ζαχαροπλαστική - SENS
Προειδοποιηση:
Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα