Just Whey - GymBeam

Βαθμολογία:
93 % of 100
93 % (1435)
Παρασκευαστής: Gymbeam

Η Just Whey είναι σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος με πληθώρα συστατικών, που παρασκευάζεται από γάλα χορτονομής. Περιέχει ένα λειτουργικό συνδυασμό συμπυκνωμένου, απομονωμένου και  υδρολεμένου, ορού γάλακτος, χάρη στον οποίον έχει μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα. Επιπλέον, ιδιαίτερα εύπεπτος, το οποίο οφείλεται, κυρίως, στο πρόσθετο σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων  DigeZyme®. Αυτό το καθιστά μία εύκολη επιλογή για την πρόσληψη πρωτεΐνης, σημαντική για την ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας αλλά και για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας των οστών.

 

Παραγγείλετε την πρωτεΐνη Just Whey κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου και κερδίστε απόθεμα για 1 χρόνο!*

*Ο νικητής θα λαμβάνει κάθε μήνα 1 κιλό πρωτεΐνης Just Whey της δικής του επιλογής από τις 03/2024 έως τις 03/2025. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσω email στις 1.3.2024.

Σε απόθεμα
28,95 €

Just Whey – σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος με πληθώρα συστατικών από γάλα χ ορτονομής εμπλουτισμένο με πεπτικά ένζυμα για καλύτερη απορρόφηση

Η Just Whey είναι σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος με πληθώρα συστατικών που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην πρόσληψη πρωτεΐνης  μετά τη γυμναστική ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας. Στον πυρήνα αυτής της σκόνης πρωτεΐνης βρίσκεται ένας μοναδικός συνδυασμός  ορού γάλακτος συμπυκνωμένου, απομονωμένου και υδρόλυτου. Αυτό εξασφαλίζει υψηλή πεπτικότητα και μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα για το σώμα. Αυτός ο συγκεκριμένος συνδυασμός πρωτεϊνών έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα σε ιδανική αναλογία, συμπριλαμβανομένων των BCAAs (αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας) με τη λευκίνη στην πρώτη γραμμή. Αυτό το αμινοξύ έχει την υψηλότηρη αναβολική  δυναμική από όλα τα αμονοξέα. Επιπλέον, αυτή η σκόνη πρωτεΐνης εμπεριέχει πρωτεΐνες βραδείας και ταχείας αποδέσμευσης, οι οποίες θα τροφοδοτήσουν αποτελεσματικά τα μυϊκά σας κύτταρα με τα απαραίτητα αμινοξέα.

 

Αν ενδιαφέρεστε και για την προστασία της φύσης θα εκτιμήσετε το γεγονός ότι η διαδικασία παραγωγής αυτής της σκόνης πρωτεΐνης γίνεται με απόλυτο σεβασμό στη φύση και στα δικαιώματα των ζώων. Αυτό συμβαίνει γιατί παρασκευάζεται αποκλειστικά από γάλα αγελάδων ελευθέρας βοσκής, οι οποίες τρέφονται με χόρτα υψηλής ποιότητας. Το γάλα αυτό έχει ένα λίγο πιο ευνοϊκό προφίλ, σε σύγκρισημε το γάλα των αγελάδων που τρέφονται μόνο με συνθετικές ζωοτροφές. Για να εξασφαλιστεί η πεπτικότητα και η βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών, το προφίλ των συστατικών περιλαμβάνει, επίσης, ένζυμο ανανά, βρωμελαΐνη και ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων που ονομάζονται DigeZyme. TΑυτά βοηθούν στην πέψη των πρωτεϊνών που περιέχονται, του σακχάρου του γάλακτος (λακτόζη) και των λιπών.

 

Αυτή η σκόνη πρωτεΐνης μπορεί να υπερηφανεύεται για το 74.8% πρωτεϊνικής περιεκτικότητας της, η οποία μεταφράζεται σε μία λειτουργική ποσότητα 22.4 g πρωτεΐνης που θα βοηθήσει την ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.  Επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των οστών. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτής της σκόνης  πρωτεΐνης ενδείκνυνται κυρίως για αθλητές και για άλλα ενεργά άτομα. Δεν προξενεί έκπληξη το γεγονός ότι χρειάζονται πρόσληψη υψηλότερων ποσότητων πρωτεΐνης για να εξασφαλίσουν αρκετό δομικό υλικό (αμινοξέα) για την αποκατάσταση και την αναγέννηση των κατεστραμμένων μυϊκών ιστών.

 

Ωστόσο, αυτή η σκόνη πρωτεΐνης μπορεί να βοηθήσει και στην απώλεια βάρους,  όταν πρέπει να αυξήσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης για να προστατεύσετε τους μύες σας από το κάψιμο ενέργειας. Επίσης, αν βρίσκεστε σε δίαιτα θα εκτιμήσετε πάρα πολύ τις επιπλέον ιδιότητες αυτής της πρωτεΐνης. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι πρωτεΐνες είναι εξαιρετικές στο να προκαλούν ένα αίσθημα κορεσμού και μπορούν να μειώσουν την όρεξη για γλυκά. Μία μερίδα Just Whey Protein περιέχει μόλις 1.7 g λίπους  and 1.8 g ζάχαρη, καθιστώντας τη ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε δίαιτα με σκοπό την απώλεια βάρους. Τούτου λεχθέντος, όχι μόνο οι αθλητές και οι άνθρωποι που προσπαθούν να χάσουν βάρος, μπορεί να χρειάζονται να αυξήσουν την ποσότητα πρωτεΐνης που προσλαμβάνουν. Συχνά το ίδιο πρέπει να κάνουν οι   ηλικιωμένοι αλλά και άτομα που διανύουν μία περίοδο ανάρρωσης μετά από τραυματισμό. Και σε αυτήν την περίπτωση, η πρωτεΐνη Just Whey Protein μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των μεγαλύτερων απαιτήσεων για αυτό το θρεπτικό συστατικό.

 

Το προφίλ των συστατικών αυτής της πρωτεϊνικής σκόνης εμπλουτίζεται περαιτέρω, από προσεκτικά επιλεγμένες βιταμίνες  και μέταλλα, των οποίων ή πρόσληψη είναι, επίσης, ζωτικής σημασίας για την υγεία μας. Αυτές περιλαμβάνουν  για παράδειγμα, τη βιταμίνη itamin B6, η οποία προωθεί τη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας , που είναι απαραίτητη για την υγεία μας και για τη βέλτιστη αθλητική απόδοση. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Επιπλέον, αυτή η βιταμίνη βοηθά στη διατήρηση των βέλτιστων ανοσολογικών λειτουργιών, οι οποίες δρουν ως προστατευτική ασπίδα του οργανισμού μας. Το πρόσθετο μαγνήσιο, στη συνέχεια, βοηθά με τη φυσιολογική  λειτουργία των μυών και υποστηρίζει, επίσης, τη βέλτιστη σύνθεση πρωτεϊνών. Δεν έχουμε, όμως, ψευδάργυρο, ο οποίος βοηθάει στη διατήρηση υγιών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Όπως ίσως γνωρίζετε, η τεστοστερόνη θεωρείται η κύρια αναβολική ορμόνη.

 

Η λήψη της Taking Just Whey  είναι εύκολη, και μπορείτε να την κάνετε με διάφορους τρόπους. Έχει υπέροχη γεύση και είναι καλά διαλυτή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να την διαλύσετε είτε σε νερό, είτε σε γάλα χαμηλών λιπαρών και να την απολαύσετε όπως είναι. Η προετοιμασία με αυτόν τον τρόπο είναι μία ιδανική επιλογή για λήψη μετά την άσκηση, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αναγέννησης. Τούτου λεχθέντος, δε θα πρέπει να διστάζετε να την προσθέσετε στα πιάτα σας, εμπλουτίζοντάς έτσι με μία σωστή μερίδα πρωτεϊνών.

 

Έχει υπέροχη γεύση και ταιριάζει πολύ πόριτζ, σμούθι, γιαούρτια ή ως μέρος υγιεινών επιδόρπιων. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε από μία ποικιλία γεύσεων, καλά συντονισμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Πολύ σημαντικό είναι το ότι, όλες οι γεύσεις, περιέχουν μόνο φυσικές αρωματικές ύλες και χρωστικές ουσίες. Τρανταχτό παράδειγμα είναι το γιαούρτι με γεύση βατόμουρο που περιέχει σκόνη αποξηραμένων βατόμουρων, η οποία δίνει στο πρωτεϊνούχο ρόφημα αυθεντική γεύση και άρωμα. Ωστόσο, μπορεί κάποιος να προτιμήσει τη μη αρωματισμένη εκδοχή, η οποία δεν περιέχει γλυκαντικά και είναι κατάλληλη ακόμα και για αλμυρά πιάτα.

 Εν κατακλείδι, η Just Whey είναι μία εξαιρετική επιλογή σε περίπτωση που επιθυμείτε να τονώσετε την ανάπτυξη των μυών, για να προστατεύσετε τους μυς σας όταν βρίσκεστε σε λιποδιαλυτική  δίαιτα. Επιπλέον, έχει ευρύ φάσμα χρήσεων, έτσι ώστε να ταιριάξει στον υγιεινό τρόπο ζωής του καθένα.

 

 

 Η Just Whey & τα πλεονεκτήματά της

 • σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος με πληθώρα συστατικών
 • παρασκευασμένο από γάλα χορτονομής
 • περιέχει συνδυασμό συμπυκνώματος ορού γάλακτος, απομονωθέντος και υδρολυμένου.
 • μπορεί να φτάσει έως 74.8% σε πρωτεϊνική περιεκτικότητα
 • μία μερίδα περιέχει 22.4 g πρωτεΐνης.
 • περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένψν των BCAAs
 • η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε την πρόσληψη πρωτεϊνών
 • υποστηρίζει την ανάπτυξη και την προστασία της μυϊκής μάζας
 • έχει μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα και είναι εύπεπτη
 • περιέχει επιλεγμένες βιταμίνες και αμινοξέα
 • υποστηρίζει τη μυίκή λειτουργία και την υγεία των οστών
 • συμβάλλει στη διατήρηση σωστών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα
 • βοηθάει στη μείωση της κούρασης και της εξάντλησης
 • βοηθά στη σωστή διατήρηση της σωστής ανοσολογικής λειτουργίας
 • έχει υπέροχη γεύση και διαλύεται εύκολα
 • περιέχει μόνο φυσικές αρωματικές και χρωστικές ουσίες
 • ένας καλός τρόπος να εμπλουτίσετε το πόριτζ σας και άλλα πιάτα με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη
 • κατάλληλη για αθλητές και άλλους ενεργούς ανθρώπους
 • κατάλληλη για μετά την άσκηση ή για οποιαδήποτε άλλη στιγμή της μέρας

 

Συστατικά

Γεύση μιλκσέικ σοκολάτα: συμπύκνωμα ορού πρωτεΐνης γάλακτος σε σκόνη, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη, αποξηραμένη πρωτεΐνη προϊόν υδρόλυσης, απολιπανθέν κακάο, αρωματικές ύλες, μέταλλα (κιτρικό μαγνήσιο, οξείδιο του ψευδαργύρου), βιταμίνες (βιταμίνη E - τοκοφερόλη, βιταμίνη B6 - υδροχλωρική πυριδοξίνη), DigeZyme® - ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων, βρωμελαΐνη, γλυκαντικά (σουκραζόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης).

Γεύση μιλκσέικ παγωτό βανίλια: συμπύκνωμα ορού πρωτεΐνης γάλακτος σε σκόνη, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη, αποξηραμένη πρωτεΐνη προϊόν υδρόλυσης, αρωματικές ύλες, χρωστική ουσία (κουρκουμίνη), μέταλλα (κιτρικό μαγνήσιο, οξείδιο του ψευδαργύρου), βιταμίνες (βιταμίνη E - τοκοφερόλη, βιταμίνη B6 - υδροχλωρική πυριδοξίνη), DigeZyme® - ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων, βρωμελαΐνη, γλυκαντικά (σουκραζόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης).

Γεύση λευκή σοκολάτα καρύδα: συμπύκνωμα ορού πρωτεΐνης γάλακτος σε σκόνη, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη, αποξηραμένη πρωτεΐνη προϊόν υδρόλυσης, απολιπανθέν κακάο, αρωματικές ύλες, μέταλλα (κιτρικό μαγνήσιο, οξείδιο του ψευδαργύρου), βιταμίνες (βιταμίνη E - τοκοφερόλη, βιταμίνη B6 - υδροχλωρική πυριδοξίνη), DigeZyme® - ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων, βρωμελαΐνη, γλυκαντικά (σουκραζόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης).

Γεύση αλατισμένη καραμέλα: συμπύκνωμα ορού πρωτεΐνης γάλακτος σε σκόνη, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη, αποξηραμένη πρωτεΐνη προϊόν υδρόλυσης, αρωματικές ύλες, αλάτι, μέταλλα (κιτρικό μαγνήσιο, οξείδιο του ψευδαργύρου), βιταμίνες (βιταμίνη E - τοκοφερόλη, βιταμίνη B6 - υδροχλωρική πυριδοξίνη), DigeZyme® - ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων, βρωμελαΐνη, γλυκαντικά (σουκραζόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης).

Ουδέτερη γεύση: συμπύκνωμα ορού πρωτεΐνης γάλακτος σε σκόνη, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη, αποξηραμένη πρωτεΐνη προϊόν υδρόλυσης, μέταλλα (κιτρικό μαγνήσιο, οξείδιο του ψευδαργύρου), βιταμίνες (βιταμίνη E - τοκοφερόλη, βιταμίνη B6 - υδροχλωρική πυριδοξίνη), DigeZyme® - ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων, βρωμελαΐνη.

Γεύση γιαούρτι βατόμουρο: συμπύκνωμα ορού πρωτεΐνης γάλακτος σε σκόνη, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη, αποξηραμένη πρωτεΐνη προϊόν υδρόλυσης, αποξηραμένα βατόμουρα σε σκόνη 3%, αρωματικές ύλες, μέταλλα (κιτρικό μαγνήσιο, οξείδιο του ψευδαργύρου), βιταμίνες (βιταμίνη E - τοκοφερόλη, βιταμίνη B6 - υδροχλωρική πυριδοξίνη), DigeZyme® - ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων, βρωμελαΐνη, γλυκαντικά (σουκραζόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης).

 

Συνιστώμενη χρήση

Ανακατέψτε μία μεζούρα (30 g) της πρωτεΐνης σε σκόνη με 200-300 νερό και απολαύστε την. Καταναλώστε από 1 έως 3 φορές οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για να αναπληρώσετε τις πρωτεΐνες.

 

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφική Αξία 100 g 30 g (1 μεζούρα) *RDI (30 g)
Ενέργεια 1601 kJ/ 377 kcal 480 kJ/ 113 kcal 5,7 %
Λίπη 5,6 g 1,7 g 2,4 %
- εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 4 g 1,2 g 6 %
Υδατάνθρακες 6,6 g 2 g 0,8 %
- εκ των οποίων σάκχαρα 6 g 1,8 g 2 %
Πρωτεϊνη 74,8 g 22,4 g 44,8 %
Αλάτι 0,51 g 0,15 g 2,5 %
Μαγνήσιο 60,7 mg 18,2 mg 4,9 %
Ψευδάργυρος 26,6 mg 8 mg 80 %
Ασβέστιο 447 mg 134 mg 16,8 %
Κάλιο 466 mg 140 mg 7 %
Φώσφορος 279 mg 83,7 mg 12 %
Βιταμίνη E 66,7 mg 20 mg 166,7 %
Βιταμίνη B6 16,6 mg 4,98 mg 355,7 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Βρωμελίνη 167 mg 50 mg -

 

* Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal)

 

Προφίλ Αμινοξέων ανά  100 g
Ασπαρτικό οξύ
10.8 g
Γλουταμινικό οξύ
15.3 g
Αλανίνη 4.47 g
Αργινίνη 4.47 g
Κυστεΐνη 2.5 g
Γλυκίνη 1.76 g
Ιστιδίνη 1.4 g
Ισολευκίνη 6.2 g
Λευκίνη 9.77 g
Λυσίνη 7.59 g
Μεθειονίνη 1.86 g
Φαινυλανίνη 3.05 g
Προλίνη 5.07 g
Σερίνη 3.6 g
Θρεονίνη 5.74 g
Τυροσίνη 2.53 g
Τρυπτοφάνη 1.75 g
Βαλίνη 6.01 g

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Το προϊόν δεν μπορεί να υποκαθιστά τα γεύματα και την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Να φυλάσσεται σε μέρος που δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά. Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος σε θερμπκρασία έως 25 °C. Προστατεύστε από χαμηλές θερμοκρασίες και από το ηλιακό φως.

 

Πληροφορίες αλλεργιογόνων: Τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται με έντονους χαρακτήρες στην ενότητα των συστατικών.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 8588007130026
Μείγμα μείγμα
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Χωρίς GMO Ναι
Μέθοδος Επεξεργασίας Συγκέντρωση
Πηγή Πρωτεΐνης Ορός Γάλακτος
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Όχι
Vegetarian Nαι
Vegan Oχι
Μορφή σκόνη
Κωδικός ΕΣ 21061080: -- Ostatné
νομική κατηγορία του προϊόντος Τρόφιμα για ιδιαίτερα διατροφικά ζητήματα
Ετικέτες προϊόντος Best Seller
Ύψος 22.00 cm
Πλάτος 14.00 cm
Μήκος 14.00 cm
Μεικτό Βάρος 1.14 kg
Ομάδα Γεύσης Σοκολάτα
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 1 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 315 τεμ.
Καθαρό Βάρος 1.00 kg
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Main category Συμπυκνωμένη πρωτεΐνη
Άλλες κατηγορίες Πρωτεΐνη
Συμπληρώματα Aπώλειας Βάρους
Πρωτεΐνη για μυϊκή ανάπτυξη
Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος
Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος
Ιδανικά για γυμναστήρια
Δώρα
Πρωτεΐνη ορού γάλακτος πολλαπλών συστατικών
Δώρα για εκείνη
Δώρα για εκείνον
Αύξηση Μυϊκής Μάζας
Διατροφές

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Just Whey - GymBeam
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:Just Whey - GymBeam
Η Βαθμολογία σας

Αξιολόγηση Προϊόντος

93 %
93 %
Μέσος όρος από 1435 αξιολογήσεις
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Συνολική βαθμολογία επαληθευμένων αγορών

95 %

Η πιο ωφέλιμη θετική κριτική για το προϊόν

100 %
πολυ καλη γευση αν σου αρεσει η σοκολατα ,δεν εχει ουτε γαλατιλα ουτε τιποτε.διαλυτοτητα επισης πολυ καλη

Ήταν χρήσιμη αυτή η κριτική?

Η πιο ωφέλιμη αρνητική κριτική για το προϊόν

20 %
Είπα να πάρω να δοκιμάσω δύο 2κιλες. Σοκολάτα και αλατισμένη καραμέλα. Και η σοκολάτα δεν πίνεται καν. Φουλ αφρός και γεύση σοκολάτας σου έρχεται μόνο ενα 10% και πολύ βάζω. και το υπόλοιπο νερό με μια ουδέτερη σαν χημική γεύση εντελώς αδιευκρίνιστη. Κριμα γιατί ακριβώς στα ίδια λεφτά από άλλη εταιρεία περνώ 1+1 τουμπανη πρωτεινη γευστικά. Και πίστεψα ότι αυτή με τόση διαφήμιση θα ήταν πολύ ανώτερη. Οι ... show full review

Ήταν χρήσιμη αυτή η κριτική?

Γραμμάρια (γρ) Γεύση Βαθμολογία Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
1000 g Μιλκσεικ Σοκολάτας
(573) 
91%
28,95 € 28,95 €
Σε απόθεμα
1000 g salted caramel
(268) 
88%
28,95 € 28,95 €
Σε απόθεμα
1000 g Χωρίς Γεύση
(154) 
85%
28,95 € 28,95 €
Σε απόθεμα
1000 g Παγωτό Βανίλια
(412) 
92%
28,95 € 28,95 €
Σε απόθεμα
1000 g Λευκή Σοκολάτα - Καρύδα
(441) 
85%
28,95 € 28,95 €
Σε απόθεμα
1000 g blueberry yoghurt
(143) 
81%
28,95 € 28,95 €
Σε απόθεμα
2000 g Μιλκσεικ Σοκολάτας
(573) 
91%
49,95 € 49,95 €
Σε απόθεμα
2000 g salted caramel
(268) 
88%
49,95 € 49,95 €
Σε απόθεμα
2000 g Χωρίς Γεύση
(154) 
85%
49,95 € 49,95 €
Σε απόθεμα
2000 g Παγωτό Βανίλια
(412) 
92%
49,95 € 49,95 €
Σε απόθεμα
2000 g Λευκή Σοκολάτα - Καρύδα
(441) 
85%
49,95 € 49,95 €
Σε απόθεμα
2000 g blueberry yoghurt
(143) 
81%
49,95 € 49,95 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer
1. Question:
Πόσες μεζούρες περιέχει ?
Πόσες μεζούρες περιέχει ?
Πόσα servings περιέχει η συσκευασία των 2 κιλών ?
Απάντηση
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
Answer:
Πόσες μεζούρες περιέχει ?
Answer:
Περιέχει γύρω στα 67 servings. 1 scoop είναι 30γ.
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
2. Question:
Νικος
Νικος
Περιέχει λακτόζη?
Απάντηση
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
Answer:
Νικος
Answer:
Ναι περιέχει, η συγκεκριμένη πρωτείνη είναι ορού γάλακτος.
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
3. Question:
Γιάννης
Γιάννης
Θα ήθελα να ρωτήσω αν περιέχει γλουτένη το προϊόν
Απάντηση
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
Answer:
Γιάννης
Answer:
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
4. Question:
Συστατικά
Συστατικά
Πώς γίνεται να περιέχονται γλυκαντικά σουκραλόζη και γλυκοζίτες στεβιόλης σε ουδέτερη γεύση (χωρίς γεύση) ?
Απάντηση
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
Answer:
Συστατικά
Answer:
Χαίρεται, η ουδέτερη (χωρίς) γεύση δεν περιέχει γλυκαντικά. Ήταν εκ παραδρομής και φυσικά έχει τώρα διορθωθεί. Σας ευχαριστούμε που μας το αναφέρατε :)
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
5. Question:
Είναι αποτελεσματική για αύξηση μυϊκής μάζας ?
Είναι αποτελεσματική για αύξηση μυϊκής μάζας ?
Είναι αποτελεσματική για αύξηση μυϊκής μάζας?
Απάντηση
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
Answer:
Είναι αποτελεσματική για αύξηση μυϊκής μάζας ?
Answer:
Η Just Whey αποτρέπει την απώλεια μυών όταν κάνετε δίαιτα, εξαλείφει και ικανοποιεί την πείνα. Ωστόσο, δεν εξυπηρετεί έντονα την αύξηση μυικής μάζας

Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?

Τεμ. 1 έως 5 από 8 τεμ. συνολικά

Σελίδα