Διεγερτικό Pre-Workout Thor - GymBeam

Βαθμολογία:
83 % of 100
83% (311)
Παρασκευαστής: Gymbeam

Το Thor είναι το νέο σκληρό προ-προπονητικό διεγερτικό που βασίζεται σε αποδεδειγμένα και αποτελεσματικά συστατικά όπως τη Βήτα αλανίνη, την αργινίνη, τη μηλική L-κιτρουλίνη, την ταυρίνη και άλλα. Δεν θα σας δώσει μόνο ενέργεια, αλλά αυξάνει, επίσης, το επίπεδο του μονοξειδίου του αζώτου, προωθεί την μυϊκή αντοχή και βελτιώνει την απόδοση. Ζήστε τη δύναμη, το μαχητικό πνεύμα, την ένταση της ενέργειας και την επιθυμία να υπερβείτε τα όρια σας.

 

Προειδοποίηση! Το Thor είναι ένα πραγματικά ισχυρό διεγερτικό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα στρογγυλό σκουπ στην αρχή.

Σε απόθεμα
14,95 €
0,00 €

Προ-προπονητικό διεγερτικό Thor το οποίο θα σας βοηθήσει να νιώσετε το αγωνιστικό πνεύμα, την τρομερή ένταση της ενέργειας και την επιθυμία να υπερβείτε τα όρια σας.Μια πραγματικά πολύ ισχυρή φόρμουλα!

 

Το Thor είναι το νέο σκληρό προ-προπονητικό διεγερτικόχωρίς κρεατίνη, βασισμένο σε αποδεδειγμένα και αποτελεσματικά συστατικά όπως η βήτα αλανίνη, η αργινίνη, η μηλική l-κιτρουλίνη, η ταυρίνη, η καφεΐνη και άλλα. Μόνο μία μερίδα αυτής της μοναδικής φόρμουλας θα εξασφαλίσει ότι θα είστε έτοιμοι για τη δυσκολότερη προπόνησή σαςμέσα σε 20 λεπτά.

 

Thor hardcore pre-workout stimulant pre-workout gymbeam

 

Το Thor όχι μόνο αποτρέπει την κούραση και σας ενεργοποιεί για προπόνηση, αλλά υποστηρίζει, επίσης, τη μυϊκή αντοχή και βελτιώνει την απόδοση. Η καφεΐνη θα αυξήσει τη συγκέντρωση και την ικανότητα συγκέντρωσής σας, ενώ συστατικά όπως το AAKG θα τονώσει τους μυς σας και θα αυξήσει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου. Η προσθήκη νιασίνης βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, τη μυϊκή δύναμη και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Είστε έτοιμοι για μια μεγάλη δόση σιδήρου; Μόλις πάρετε το Thor, θα νιώσετε τη δύναμη, το μαχητικό πνεύμα, την τρελή ενέργεια και την επιθυμία να ξεπεράσετε τα όριά σας. Με το Thor τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας!

 

Τα αποτελεσματικά συστατικά του Thor

 • Η βήτα-αλανίνη είναι ένα αμινοξύ που ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας, υποστηρίζει τη μυϊκή αντοχή και βελτιώνει την απόδοση. Είναι εξαιρετική για την αποτροπή εμφάνισης κούρασης, εμποδίζει τη συσσώρευση του γαλακτικού οξέος στους μυς, επιτρέποντας στο σώμα να λειτουργεί καλύτερα και περισσότερο.
 • Η AAKG (Aργινίνη-άλφα-κετογλουταρική) είναι μια μορφή αργινίνης, η οποία υποστηρίζει την παραγωγή αυξητικής ορμόνης και ινσουλίνης. Είναι η κύρια πηγή Μονοξειδίου του Αζώτου (ΝΟ), και ως εκ τούτου, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τονώνει τους μυς, βελτιώνει την αντοχή και μεταφέρει θρεπτικά συστατικά στον μυ.
 • Η μηλική κιτρουλίνη είναι ένας συνδυασμός του αμινοξέος L-κιτρουλίνη και της μηλικής μορφής του που αυξάνει την παραγωγή ενέργειας, βελτιώνει την αντοχή και την αντίσταση στην κόπωση, βελτιώνει τη διαδικασία ανάρρωσης και το επίπεδο ενέργειας.
 • Η ταυρίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ το οποίο εκτός από την ενυδάτωση, βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύει την αθλητική απόδοση, υποστηρίζει την ταχύτερη ανάρρωση και αναγέννηση ενώ υποστηρίζει την καύση λίπους.
 • Η μονοστεατική γλυκερόλη αυξάνει τον όγκο του εξωκυτταρικού υγρού, συγκρατεί το νερό και προκαλεί μέγιστη μυϊκή τόνωση.
 • Το τζίνσενγκ Σιβηρίας είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Αναγεννάται κατά τη διάρκεια της ταχείας σωματικής και πνευματικής εξάντλησης, υποστηρίζει την αποκατάσταση και την αντίσταση του σώματος σε δυσμενείς περιβαλλοντικές επιδράσεις, βοηθά στη μείωση των σακχάρων στο αίμα και των επιπέδων χοληστερόλης και στη βελτίωση του κεντρικού νευρικού συστήματος.
 • Η καφεΐνη είναι ένα ψυχοδραστικό διεγερτικό που διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα, μειώνει το αίσθημα κόπωσης, αυξάνει τη συγκέντρωση και τα επίπεδα ενέργειας.
 • Η νιασίνη, μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη Β3, βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, τη μυϊκή δύναμη και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Μειώνει τη μυϊκή κόπωση και αυξάνει τη μέγιστη ικανότητα αποδοτικότητας των μυών.

 

Το Thor και τα Οφέλη του

 • ισχυρή προ-προπονητική διεγερτική φόρμουλα
 • εξαιρετικά συμπυκνωμένη φόρμουλα
 • υποστηρίζει βελτίωση της απόδοσης και αθλητικές επιδόσεις
 • βελτιώνει τη μυϊκή δύναμη και αντοχή
 • αποτρέπει την κόπωση και ενεργοποιεί την προπόνηση
 • υποστηρίζει την αποκατάσταση μετά την προπόνηση
 • υποστηρίζει την ικανότητα συγκέντρωσης και προσοχής
 • δεν περιέχει υδατάνθρακες
 • δεν περιέχει κρεατίνη

 

Σε ποιον απευθύνεται;

Αυτό το προ-προπονητικό έχει σχεδιαστεί για αθλητές άνω των 18 ετών που πρέπει να αποκτήσουν ενέργεια και να προσφέρουν στο σώμα τους δύναμη πριν από την προπόνηση. Δεδομένου ότι υποστηρίζει την απόδοση, έχει την ικανότητα να αυξάνει την εγρήγορση και τη συγκέντρωση, για να σας προετοιμάσει για την προπόνηση ακόμα και αν αισθάνεστε ότι δεν έχετε όρεξη για προπόνηση.

 

Συστατικά

Γεύση Καρπούζι: Βήτα-αλανίνη, DL-μηλική L-κιτρουλίνη (2: 1), άλφα-κετογλουταρική L-αργινίνη (A-AKG), δεξτρόζη, ταυρίνη, άνυδρη καφεΐνη, αντισυσσωματικός παράγοντας (οξείδιο του πυριτίου), αρωματική ουσία, μονοστεατική γλυκερίνη, χρωστικές (παντζάρια), αντισυσσωματικός παράγοντας (φωσφορικό ασβέστιο), εκχύλισμα τζίνσενγκ Σιβηρίας (Eleutherococcus senticosus), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), γλυκαντικό (σουκραλόζη), βιταμίνη Β3 (νιασιναμίδη), εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού HCI (Citrus aurantium) (80% συνεφρίνη).

Γεύση λεμόνι και  μοσχολέμονο: Βήτα-αλανίνη, DL-μηλική L-κιτρουλίνη (2:1), άλφα-κετογλουταρική L-αργινίνη (A-AKG), δεξτρόζη, ταυρίνη, άνυδρη καφεΐνη, αρωματική ουσία, αντισυσσωματικός παράγοντας (οξείδιο του πυριτίου), μονοστεατική γλυκερίνη, αντισυσσωματικός παράγοντας (φωσφορικό ασβέστιο), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), εκχύλισμα τζίνσενγκ Σιβηρίας (Eleutherococcus senticosus), γλυκαντικό (σουκραλόζη), βιταμίνη Β3 (νιασιναμίδη), εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού HCI (Citrus aurantium) (80% συνεφρίνη).

Γεύση φράουλα και ακτινίδιο: Βήτα-αλανίνη, DL-μηλική L-κιτρουλίνη (2:1), άλφα-κετογλουταρική L-αργινίνη (A-AKG), δεξτρόζη, ταυρίνη, άνυδρη καφεΐνη, αρωματική ουσία, αντισυσσωματικός παράγοντας (οξείδιο του πυριτίου), μονοστεατική γλυκερίνη, αντι(φωσφορικό ασβέστιο), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), εκχύλισμα τζίνσενγκ Σιβηρίας (Eleutherococcus senticosus), αρωματικό, χρωστική (παντζάρι), γλυκαντικό (σουκραλόζη), βιταμίνη Β3 (νιασιναμίδιο), εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού HCI (Citrus aurantium) 80% συνεφρίνη).

Γεύση μάνγκο και φρούτο του πάθους: Βήτα-αλανίνη, DL-μηλική L-κιτρουλίνη (2:1), άλφα-κετογλουταρική L-αργινίνη (A-AKG), δεξτρόζη, ταυρίνη, άνυδρη καφεΐνη, αντισυσσωματικός παράγοντας (οξείδιο του πυριτίου), αρωματική ουσία, μονοστεατική γλυκερίνη, αντισυσσωματικός παράγοντας (φωσφορικό ασβέστιο), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), εκχύλισμα τζίνσενγκ Σιβηρίας (Eleutherococcus senticosus), αρωματικό, γλυκαντικό (σουκραλόζη), βιταμίνη Β3 (νιασιναμίδη), χρωστική (κουρκουμίνη), εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού HCI (Citrus aaurantium) (80% συνεφρίνη).

Γεύση πράσινο μήλο: Βήτα-αλανίνη, DL-μηλική L-κιτρουλίνη (2:1), άλφα-κετογλουταρική L-αργινίνη (A-AKG), δεξτρόζη, ταυρίνη, άνυδρη καφεΐνη, αρωματική ουσία, αντισυσσωματικός παράγοντας (οξείδιο του πυριτίου), μονοστεατική γλυκερίνη, αντισυσσωματικός (φωσφορικό ασβέστιο), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), εκχύλισμα τζίνσενγκ Σιβηρίας (Eleutherococcus senticosus), γλυκαντικό (σουκραλόζη), βιταμίνη Β3 (νιασιναμίδη), εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού HCI (Citrus aurantium), (80% συνεφρίνη), χρωστικές (βήτα-καροτίνη, λαμπρό μπλε FCF).

 

Συνιστώμενη χρήση

Ανακατεύουμε 1 σκουπ (7 g) με 200 ml νερό και καταναλώνουμε 20 λεπτά πριν την προπόνηση.

 

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική αξία (όλες οι γεύσεις) 7 g (1 σκουπ) * ΣΗΠ ανά 7 g
Βήτα-αλανίνη 2000 mg -
L-κιτρουλίνη DL-μηλική 1:1 1300 mg -
L-αργινίνη άλφα κετογλουταρική (AAKG) 1043 mg -
Tαυρίνη 350 mg -
Καφεΐνη 294 mg -
Εκχύλισμα τζίνσενγκ Σιβηρίας (Eleutherococcus senticosus) 140 mg -
Μονοστεατική γλυκερόλη 140 mg -
Βιταμίνη B3 49 mg 306 %
Εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού HCl (Citrus aurantium) 25 mg -
- Συνεφρίνη 20 mg -

*Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

Προειδοποίηση

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα κατανάλωσης. Το προϊόν δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη (294 mg ανά μερίδα). Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες. Διατηρείται το προϊόν μακριά από παιδιά. Τα άτομα με καρδιακές παθήσεις, νόσο του θυρεοειδούς αδένα, νεφρική νόσο, ηπατική νόσο και υπέρταση θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν από τη χρήση. Διατηρείται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασίες έως 25 °C. Προστατέψτε από θερμοκρασίες ψύξης και το άμεσο ηλιακό φως. Η συσκευασία περιέχει φακελάκι με διοξείδιο του πυριτίου σε μορφή τζελ.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευασμένο στη EU
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Ύψος 9.00 cm
Πλάτος 10.50 cm
Μήκος 10.50 cm
Μεικτό Βάρος 0.29 kg
Ομάδα Γεύσης Φρούτα
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 42 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 1260 τεμ.
Καθαρό Βάρος 0.21 kg
ΕΑΝ 8586022217845
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Ετικέτες προϊόντος Vegan
Χωρίς GMO Ναι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Όχι
Vegetarian Nαι
Vegan Nαι
Μείγμα μείγμα
Μορφή σκόνη
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Main category Πριν την Προπόνηση

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Διεγερτικό Pre-Workout Thor - GymBeam
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:Διεγερτικό Pre-Workout Thor - GymBeam
Η Βαθμολογία σας

Αξιολόγηση Προϊόντος

83%
83%
Μέσος όρος από 311 αξιολογήσεις
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

ΣΥΝΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΌ ΕΠΑΛΗΘΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

89 %

Η πιο ωφέλιμη θετική κριτική για το προϊόν

100 %
Use only when you are tired or you need extra boost on your training. Use one scoop since you wont need more! Best PWO i have used

Ήταν χρήσιμη αυτή η κριτική?

Η πιο ωφέλιμη αρνητική κριτική για το προϊόν

20 %
Χάλια απλά μην το πάρετε!

Ήταν χρήσιμη αυτή η κριτική?

Γραμμάρια (γρ) Γεύση Βαθμολογία Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
210 g Πράσινο Μήλο
(8) 
90%
25,95 € 14,95 €
Σε απόθεμα
210 g Λεμόνι - Λαιμ
(76) 
79%
25,95 € 14,95 €
Σε απόθεμα
210 g Μάνγκο - Maracuja
(72) 
83%
25,95 € 14,95 €
Σε απόθεμα
210 g Φράουλα - Ακτινίδιο
(63) 
80%
25,95 € 14,95 €
Σε απόθεμα
210 g Καρπούζι
(83) 
79%
25,95 € 14,95 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer