Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Megabol BCAA

Megabol BCAA

Megabol BCAA

BCAA from manufacturer Megabol είναι αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη. Τα BCAA είναι χρήσιμα άμεσα από τη ροή του αίματος, όπου περνούν μέσα στα μυϊκά κύτταρα και ως εκ τούτου αποτελούν άμεση πηγή ενέργειας. Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας μεταβολίζονται στους μύες ακόμη και πριν από το ήπαρ και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι η ικανότητα προώθησης της αναγέννησης μετά από τις πιο δύσκολες προπονήσεις.

διαβάστε περισσότερα

Τα BCAA είναι τα πιο σημαντικά αναβολικά και αντικαταβολικά απαραίτητα αμινοξέα. Παρέχουν πρωτεϊνική σύνθεση για ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και αναγέννηση των μυϊκών ιστών. Τα BCAA είναι απαραίτητα και αναγκαία ειδικά όταν το σώμα βρίσκεται σε κρίσιμες καταστάσεις, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων σε συνδυασμό με έντονες προπονήσεις. Για τη μείωση της δίαιτας, συνιστούμε να τα συνδυάσετε με ένα λιποτροπικό όπως η καρνιτίνη

 

 

BCAAs και τα Οφέλη τους

 • αυξάνουν την ποιότητα και την ποσότητα του μυϊκού όγκου
 • αποκαθιστούν την αντοχή και επιταχύνουν την αναγέννηση
 • εμποδίζουν της καταβολικές διεργασίες
 • ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα
 • υποστηρίζουν το σχηματισμό νέας μυϊκής μάζας
 • προστατεύουν τη μυϊκή μάζα από βλάβες κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης
 • αυξάνοντας την απόλυτη ισχύ
 • καίνε λίπους και συμβάλλουν στην μείωση του υπερβολικού βάρους

 

Τα BCAA διατίθενται σε όλες τις μορφές, όπως σε σκόνη, σε υγρή μορφή, σε δισκία, σε υγρές κάψουλες και σε κάψουλες ζελατίνης. Τα BCAA είναι διαθέσιμα σε διάφορες αναλογίες, όπως 2: 1: 1 ή 4: 1: 1, και αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν την αναλογία των μεμονωμένων συστατικών, δηλαδή λευκίνη: ισολευκίνη: βαλίνη.

 

BCAA: L-λευκίνη, L-βαλίνη και L-ισολευκίνη

Τα BCAA είναι βασικά αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, δηλαδή L-λευκίνη, L-βαλίνη και L-ισολευκίνη. Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να τα παραγάγει, σχηματίζοντας το ένα τρίτο της μυϊκής πρωτεΐνης. Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σωματικής άσκησης, είτε πρόκειται για αερόβια είτε για αναερόβια άσκηση, υπάρχει απώλεια BCAA, με αποτέλεσμα την καταστροφή της ενεργής μυϊκής μάζας.

 

Λευκίνη

Η λευκίνη είναι ένα από τα 8 απαραίτητα αμινοξέα που πρέπει να συμπληρώσουμε μέσω της διατροφής. Ταυτόχρονα, είναι ένα από τα τρία αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, του BCAA. Η λευκίνη αντιπροσωπεύει περίπου το 8% όλων των αμινοξέων που περιέχονται στις πρωτεϊνικές δομές του σώματός μας και είναι το τέταρτο πιο αντιπροσωπευόμενο αμινοξύ των σκελετικών μυών. Βρίσκεται στο κρέας, στους ξηρούς καρπούς, στα φασόλια, στο ρύζι paddy, στο αλεύρι σόγιας και στα προϊόντα ολικής αλέσεως

 

Γιατί χρειαζόμαστε την λευκίνη;

 • υποστηρίζει την κατασκευή και την προστασία των μυϊκών ινών
 • είναι μια στιγμιαία πηγή ενέργειας
 • διατηρεί το γλυκογόνο που αποθηκεύεται στους μυς
 • συμβάλλει στη διατήρηση ενός σταθερού επιπέδου σακχάρου στο αίμ
 • βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας του αζώτου στο σώμα, προστατεύοντας τους μύες από τραυματισμούς
 • υποστηρίζει την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης, (σωματοτροπίνη), η οποία μπορεί να βοηθήσει σε υγιέστερες αρθρώσεις, στην απώλεια σωματικού λίπους και στην αυξημένη αντοχή.

 

Βαλίνη

Η βαλίνη είναι ένα αμινοξύ που αποτελεί μέρος των BCAA. Είναι μια άμεση πηγή ενέργειας στον μυϊκό ιστό. Διεγείρει τον μεταβολισμό των μυών και την αναγέννηση των ιστών. Διατηρεί την ισορροπία των αζωτούχων ουσιών στο σώμα. Η βαλίνη βρίσκεται στο κρέας, στα μανιτάρια, στα φιστίκια, σε γαλακτοκομικά προϊόντα, δημητριακά και πρωτεΐνες σόγιας. Βοηθά στη θεραπεία ασθενειών του ήπατος και της χοληδόχου κύστης.

 

Ισολευκίνη

Η ισολευκίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που, μαζί με την βαλίνη και την λευκίνη, αυξάνει την αντοχή στους αθλητές και προωθεί την παροχή ενέργειας στους μύες. Η ισολευκίνη χρειάζεται για τον σχηματισμό της αιμοσφαιρίνης, τη σταθεροποίηση και τη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και την παροχή ενέργειας στο σώμα. Περιέχεται στο κρέας, στα αυγά, στα ψάρια, στους ξηρούς καρπούς, στα όσπρια και στα προϊόντα σόγιας.

 

Δοσολογία BCAA

Η βέλτιστη δοσολογία BCAA είναι μια δόση 5 g πριν, και μια δόση 5 g μετά την προπόνηση, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ασκήσεις δύναμης ή αντοχής.


  megabol

 

Οι έμπειροι αθλητές επικεντρώθηκαν κυρίως σε προϊόντα που υποστηρίζουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα, αναγκάζοντας τους μυς να αναπτυχθούν ταχύτερα. Αυτά τα προϊόντα είναι κατάλληλα για αρχάριους, αλλά σας προτείνουμε να τα καταναλώνετε από την ηλικία των 18 ετών. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Megabol προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συμπληρωμάτων διατροφής από πρωτεΐνες, ενισχυτικά, διεγερτικά τεστοστερόνης μέχρι κρεατίνη. Τα προϊόντα της Megabol παρουσιάζονται από πολλούς bodybuilders και αθλητές σε όλο τον κόσμο. Είτε πρόκειται για φυσικούς bodybuilders είτε για επαγγελματίες σε άλλες κατηγορίες bodybuilding.

 

Πηγές

Λιγότερα
Επιλογες Αγορων
Κατηγορία
  Παρασκευαστής
  Γεύση
  Γραμμάρια (γρ)
  Μορφή
  Μείγμα
  Filter by
   • Vegetarian (1)
   • Vegan (1)
   • Χωρίς Γλουτένη (1)
   • Χωρίς Λακτόζη (1)
   • Βιο (1)
   • Χωρίς GMO (1)
   • Χωρίς Ασπαρτάμη (1)
  1. BCAA 454 g - Megabol
   Βαθμολογία:
   60% (5)
   Ειδική Τιμή   19,20 €

  1 είδος

  Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Επικοινωνήστε μαζί μας!