EAA - GymBeam

Βαθμολογία:
79 % of 100
79 % (144)
Παρασκευαστής: Gymbeam

EAA είναι μία διαλυτή σκόνη που περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των BCAA, τα οποία είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του σώματος. Τα EAA χρησιμοποιούνται, κυρίως, για το σχηματισμό πρωτεϊνών, οι οποίες με τη σειρά τους, χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας. Επιπλέον, παίζουν, εξίσου σημαντικό ρόό, στη σύνθεση ορμονών, ενζύμων, και άλλων και άλλων βιολογικά δραστικών ουσιών. Αυτό καθιστά τα  EAA, ιδιαιτέρως κατάλληλα για αθλητές, που θέλουν να προωθήσουν την ανάπτυξη των μυών, την αναγέννηση, και άλλες ζωτικές διεργασίες στο σώμα.

Σε απόθεμα
11,50 €

EAA – μία σύνθετη πηγή βασικών αμινοξέων, που είναι απαραίτητα για την οικοδόμηση και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας

Το EAA είναι ένα σύνθετο συμπλήρωμα διατροφής και εξαιρετική πηγή απαραίτητων αμινοξέων, τα οποία επιτελούν μία σειρά σημαντικών λειτουργιών στο σώμα. Χρησιμοποιούνται, κυρίως, στη διαδικασία σχηματισμού πρωτεϊνών, οι οποίες είναι τα κύρια δομικά στοιχεία της μυϊκής μάζας. Εκτός από αυτό, τα βασικά αμινοξέα εμπλέκονται στην παραγωγή ορμονών, ενζύμων και άλλων βιολογικά δραστικών ουσιών. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και του πεπτικού συστήματος. Το πρόβλημα είναι ότι το σώμα δεν είναι σε θέση να τα παράγει μόνο του, κι έτσι η πρόσληψή τους πρέπει να γίνεται είτε μέσω της διατροφής, είτε μέσω συμπληρωμάτων.

 

Αυτό το προϊόν περιέχει όλα τα βασικά αμινοξέα, κάθε ένα από τα οποία, παίζει το δικό του ξεχωριστό ρόλο. Ίσως τα πιο γνωστά από αυτά είναι τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAAs), στα οποία περιλαμβάνονται η λευκίνη, η ισολευκίνη και η βαλίνη. Ο ρόλος αυτών είναι απαραίτητος, ιδιαίτερα κατά τη διαδικασία ανάπτυξης και αναγέννησης της μυϊκής μάζας. Τα BCAAs είναι εύπεπτα και μπορούν έτσι, να χρησιμεύουν ως πηγή ενέργειας κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας. Συνεπώς, είναι σε θέση να προστατεύουν τους μυς, ενώ υπερλειτουργούν και παράγουν ενέργεια. 

Ωστόσο, η λυσίνη είναι επίσης καθοριστική για το σχηματισμό πρωτεϊνών και την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας απορρόφησης ασβεστίου. Η Μεθειονίνη είναι και αυτή με τη σειρά της, απαραίτητη για την ανάπτυξη όλων των ιστών του σώματος και για την απορρόφηση τόσο του ψευδάργυρου, όσο και του σεληνίου. Στη συνέχεια, έχουμε τη θρεονίνη, η οποία είναι σημαντική για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτές οι ουσίες αποτελούν ένα κρίσιμο μέρος του δέρματος, και είναι αυτές που ευθύνονται για την ελαστικότητά του. Ένα ακόμα αμινοξύ που εμπεριέχεται σε αυτό το προϊόν είναι η φαινυλαλανίνη, που είναι απαραίτητο για την παραγωγή ορμονών και νευροδιαβιβαστών, όπως η ντοπαμίνη, η οποία σχετίζεται με τη διάθεση και άλλες εγκεφαλικές λειτουργίες.

 

Η Τρυπτοφάνη μπορεί να υπερηφανεύεται για παρόμοια λειτουργία και είναι πρόδρομος ενός άλλου νευροδιαβιβαστή που ονομάζεται σεροτονίνη. Η τελευταία συμβάλλει στη ρύθμιση του ύπνου, της διάθεσης και της όρεξης. Μεταξύ των συστατικών θα βρείτε, επίσης, την ιστιδίνη, η οποία δεν είναι λιγότερο σημαντική για την παραγωγή ορισμένων ενζύμων και ορμονών. θεωρείται απαραίτητη, ειδικά κατά την παιδική ηλικία. Τούτου λεχθέντος, συμβαίνει ακόμα και στους ενήλικες, μερικές φορές να μην παράγουν την απαιτούμενη ποσότητα. 

 

Το EAA, λόγω των ιδιοτήτων του, έχει ευρύ φάσμα χρήσεων. Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε ουσίες, απαραίτητες για την υγεία, την εμφάνιση και τη σωματική αποδόση. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το συμπλήρωμα, ύστερα από μία προπόνηση ενδυνάμωσης ή αντοχής, είτε ως μέρος ενός ποτού αποκατάστασης. Διατίθεται σε μορφή διαλυτής σκόνης, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να το αναμίξετε με νερό σε ένα σέικερ. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε να το απολαύσετε σε μία σειρά από υπέροχες γεύσεις

 

EAA & τα πλεονεκτήματά του.

  • μία σύνθετη πηγή βασικών αμινοξέων
  • περιέχει BCAAs
  • σημαντικό για τη δημιουργία πρωτεϊνών
  • απαραίτητο για την αναγέννηση και την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας
  • περιέχει αμινοξέα που συμμετέχουν στην παραγωγή ορισμένων ορμονών και ενζύμων
  • διατίθεται σε μορφή καλά διαλυτής σκόνης c
  • έχει υπέροχη γεύση
  • κατάλληλο για μετά την προπόνηση και οποιδήποτε ώρα της μέρας
  • ιδανικό για αθλητές δύναμης και αντοχής

 

Συστατικά

Γεύση πορτοκάλι: Μίγμα βασικών αμινοξέων (L-λευκίνη 25 %, L-λυσίνη 16 %, L-ισολευκίνη 13 %, L-βαλίνη 13 %, L-θρεονίνη 10 %, L-φαινυλαλανίνη 9 %, L-μεθειονίνη 7 %, L-ιστιδίνη 5 %, L-τρυπτοφάνη 2 %), ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, φυσικό άρωμα πορτοκαλιού, χρωστική (βήτα-καροτίνη), γλυκαντική ουσία (σουκραλόζη).

Γεύση πράσινο μήλο: Μίγμα βασικών αμινοξέων (L-λευκίνη 25 %, L-λυσίνη 16 %, L-ισολευκίνη 13 %, L-βαλίνη 13 %, L-θρεονίνη 10 %, L-φαινυλαλανίνη 9 %, L-μεθειονίνη 7 %, L-ιστιδίνη 5 %, L-τρυπτοφάνη 2 %), ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, φυσικό άρωμα μήλου, χρωστική (ατρακτυλίδα, σπιρουλίνα), γλυκαντική ουσία (σουκραλόζη).

Γεύση φραγκοστάφυλο: Μίγμα βασικών αμινοξέων (L-λευκίνη 25 %, L-λυσίνη 16 %, L-ισολευκίνη 13 %, L-βαλίνη 13 %, L-θρεονίνη 10 %, L-φαινυλαλανίνη 9 %, L-μεθειονίνη 7 %, L-ιστιδίνη 5 %, L-τρυπτοφάνη 2 %), ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, φυσικό άρωμα μαύρης σταφίδας, χρωστική (παντζάρι), γλυκαντική ουσία (σουκραλόζη).

Γεύση μοσχολέμονο: Μίγμα βασικών αμινοξέων (L-λευκίνη 25 %, L-λυσίνη 16 %, L-ισολευκίνη 13 %, L-βαλίνη 13 %, L-θρεονίνη 10 %, L-φαινυλαλανίνη 9 %, L-μεθειονίνη 7 %, L-ιστιδίνη 5 %, L-τρυπτοφάνη 2 %), ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, φυσικό άρωμα λεμονιού και μοσχολέμονου, χρωστική (ατρακτυλίδα, σπιρουλίνα), γλυκαντική ουσία (σουκραλόζη).

Γεύση μάνγκο μαρακούγια:  Μίγμα βασικών αμινοξέων (L-λευκίνη 25 %, L-λυσίνη 16 %, L-ισολευκίνη 13 %, L-βαλίνη 13 %, L-θρεονίνη 10 %, L-φαινυλαλανίνη 9 %, L-μεθειονίνη 7 %, L-ιστιδίνη 5 %, L-τρυπτοφάνη 2 %), ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, φυσικό άρωμα μάνγκο και μαρακούγια χρωστική (παντζάρι και βήτα καροτίνη), γλυκαντική ουσία (σουκραλόζη).

 

Συνιστάμενη χρήση

Βάλτε στο σέικερ την επιθυμητή ποσότητα νερού. Έπειτα, προσθέστε 12 g προϊόντος (1 μεζούρα), ανακινήστε καλά και απολαύστε το ποτό σας.

 

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφή 1 μεζούρα (12 g)
Ενεργειακή αξία 170 kJ / 40 kcal
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 0 g
Πρωτεϊνη 10 g
Νάτριο 0 g

 

Προφίλ αμινοξέων per 10 g
L-Λευκίνη 2.5 g
L-Ισολευκίνη 1.3 g
L-Βαλίνη 1.3 g
L-Λυσίνη HCL 1.6 g
L-Θρεονίνη 1 g
L-Φαινυλαλανίνη 0.9 g
L-Μεθειονίνη 0.7 g
L-Ιστιδίνη HCL 0.5 g
L-Τρυπτοφάνη 0.2 g

 

Προσοχή

Το προϊόν δεν μπορεί να υποκαθιστά μία ισορροπημένη διατροφή. Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, σε θερμοκρασία έως 25 °C. Προστατέψτε από το κρύο και το άμεσο ηλιακό φως. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση ή αποθήκευση. Μην υπερβαίνετε τη συνιστάμενη ημηρήσια ποσότητα. Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, σόγιας, αυγών, ή ξηρών καρπών.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 30713
Κωδικός ΕΣ 21069098: --- Ostatné
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Χωρίς GMO Ναι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegetarian Nαι
Vegan Nαι
Μείγμα καθαρό
Μορφή σκόνη
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Ετικέτες προϊόντος Vegan, SK GREAT DEAL
Κατασκευασμένο στη EU
Ύψος 2.00 cm
Πλάτος 18.50 cm
Μήκος (cm) 25.50 cm
Μεικτό Βάρος 0.27 kg
Ομάδα Γεύσης Φρούτα
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 45 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 1620 τεμ.
Καθαρό Βάρος 0.25 kg
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Main category EAA
Άλλες κατηγορίες Αμινοξέα
Yποστήριξη Αποκατάστασης
Διατροφές

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών EAA - GymBeam
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:EAA - GymBeam
Η Βαθμολογία σας

Αξιολόγηση Προϊόντος

79 %
79 %
Μέσος όρος από 144 αξιολογήσεις
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Συνολική βαθμολογία επαληθευμένων αγορών

85 %

Η πιο ωφέλιμη θετική κριτική για το προϊόν

60 %
Μην πάρετε την γεύση πράσινο μήλο δεν πίνετε έχει απαίσια γεύση, προτίμηστε το πορτοκαλί

Ήταν χρήσιμη αυτή η κριτική?

Γραμμάρια (γρ) Γεύση Βαθμολογία Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
250 g Φραγκοστάφυλλο
(29) 
84%
14,50 € 11,50 €
Σε απόθεμα
250 g Πράσινο Μήλο
(47) 
70%
14,50 € 11,50 €
Σε απόθεμα
250 g Λεμόνι - Λαιμ
(36) 
72%
14,50 € 11,50 €
Σε απόθεμα
250 g Μάνγκο - Maracuja
(56) 
75%
14,50 € 11,50 €
Σε απόθεμα
250 g Πορτοκάλι
(25) 
81%
14,50 € 11,50 €
Σε απόθεμα
500 g Φραγκοστάφυλλο
(29) 
84%
25,95 € 20,95 €
Σε απόθεμα
500 g Πράσινο Μήλο
(47) 
70%
25,95 € 20,95 €
Σε απόθεμα
500 g Λεμόνι - Λαιμ
(36) 
72%
25,95 € 20,95 €
Σε απόθεμα
500 g Μάνγκο - Maracuja
(56) 
75%
25,95 € 20,95 €
Σε απόθεμα
500 g Πορτοκάλι
(25) 
81%
25,95 € 20,95 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer