Λιποσωμιακό Μαγνήσιο - GymBeam

Βαθμολογία:
100 % of 100
100% (2)
Παρασκευαστής: Gymbeam

Το Λιποσωμιακό Μαγνήσιο διατίθεται σε κάψουλες και είναι γνωστό λόγω της υψηλής απορροφησιμότητάς του και της συνολικής αξιοποίησής του από το σώμα. Το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο μεταλλικό στοιχείο για το σώμα, το οποίο συμβάλλει, για παράδειγμα, στη βέλτιστη μυϊκή δραστηριότητα, καθώς επίσης και στη μείωση της εξάντλησης και της κόπωσης.

Σε απόθεμα
16,95 €
0,00 €

Λιποσωμιακό Μαγνήσιο - η καλύτερη απορροφούμενη και αποτελεσματική μορφή μαγνησίου

Το Λιποσωμιακό Μαγνήσιο είναι η πιο βιολογικά απορροφούμενη αξιοποιήσιμη μορφή μαγνησίου, το οποίο διατίθεται σε κάψουλες. Το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο μεταλλικό στοιχείο για τον οργανισμό, χωρίς το οποίο δεν θα συνέβαιναν εκατοντάδες βιοχημικές διεργασίες στο σώμα. Είναι σημαντικό για τη βέλτιστη μυϊκή λειτουργία, το νευρικό σύστημα, την πρωτεϊνοσύνθεση και τη βέλτιστη ψυχολογική λειτουργία. Βοηθά επίσης στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης, στη διατήρηση της υγείας των δοντιών, των οστών και στον μεταβολισμό σημαντικών στοιχείων για την παραγωγή ενέργειας. Και γιατί το λιποσωμιακό μαγνήσιο; Οι κοινές μορφές συμπληρωμάτων διατροφής έχουν περιορισμένη απορροφησιμότητα, κάτι που δεν συμβαίνει με τη λιποσωμιακή μορφή λόγω της μοναδικής τεχνολογίας και των αποτελεσμάτων της στο σώμα. Τα λιποσώματα είναι μόρια μεταφοράς με βάση τα λιπίδια διπλής στιβάδας που μεταφέρουν αποτελεσματικά τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία, και στην προκειμένη περίπτωση, το μαγνήσιο. Αυτό διασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση μαγνησίου, αποτρέπει τη φθορά του στην πεπτική οδό και διοχετεύεται καλύτερα στα κύτταρα στόχους, όπου το ίδιο το λιπόσωμα γίνεται ένα θρεπτικό, δομικό υλικό των κυττάρων και των συστατικών τους, λόγω της λιπιδικής του φύσης. Και ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι τα μικροθρεπτικά συστατικά με τη μορφή λιποσωμάτων υπάρχουν φυσικά στο πρωτόγαλα ή στο μητρικό γάλα.

     

Το Λιποσωμιακό Μαγνήσιο παρασκευάζεται με τη χρήση της τεχνολογίας LipoCellTech®, η οποία, όπως δηλώνεται από τον κατασκευαστή, μπορεί να αυξήσει την απορροφησιμότητα έως και 20 φορές ανάλογα με την εκάστοτε βιταμίνη ή μεταλλικό στοιχείο. Επομένως, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, οι λιποσωμιακές μορφές επιτυγχάνουν απορρόφηση μεγαλύτερη του 95%. Τα αρχικά συστατικά ελέγχονται ως προς την καθαρότητα, τη σύνθεση και τη συγκέντρωση των δραστικών ουσιών, οι οποίες υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία με ήπιες μεθόδους παραγωγής, για να σχηματίσουν το τελικό προϊόν, το οποίο στη συνέχεια δοκιμάζεται ξανά για να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

       

Το λιποσωμιακό μαγνήσιο είναι κατάλληλο για όποιον θέλει το καλύτερο απορροφούμενο και χρησιμοποιήσιμο μαγνήσιο βέλτιστης ποιότητας, το οποίο θα συμπληρώσει αποτελεσματικά το επίπεδο μαγνησίου στο σώμα.

       Λιποσωμιακό μαγνήσιο - GymBeam

Λιποσωμιακό Μαγνήσιο και τα Οφέλη του

  • σε λιποσωμιακή μορφή, διαθέσιμο σε κάψουλες
  • περιέχει την καλύτερα απορροφούμενη και αξιοποιήσιμη μορφή μαγνησίου
  • παρασκευάζεται με τη μοναδική τεχνολογία LipoCellTech ™
  • επιτυγχάνει απορρόφηση μεγαλύτερη του 95%
  • το μαγνήσιο βοηθά στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης, καθώς και στη βέλτιστη πνευματική λειτουργία

    

Συστατικά

Κιτρικό μαγνήσιο, λιποσωμιακό μείγμα LipoCellTech ™: φωσφολιπίδια παλμιτικού και ολεϊκού οξέος, κάψουλα υπρομελλόζης, διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), αντισυσσωματικός παράγοντας (στεατικό μαγνήσιο).

    

Προτεινόμενη χρήση

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως.

   

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφικές τιμές2 κάψουλες
Κιτρικό μαγνήσιο 600 mg
- μαγνήσιο 90 mg
Λιποσωμιακό μείγμα LipoCellTech™ 550 mg

   

Προειδοποίηση

Συμπλήρωμα διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Το προϊόν δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν δεν προορίζεται για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Να διατηρείται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία έως 25 ° C. Προστατεύστε από τον πάγο και το άμεσο ηλιακό φως.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευασμένο στη EU
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Ύψος 11.30 cm
Πλάτος 6.30 cm
Μήκος 6.30 cm
Μεικτό Βάρος 0.09 kg
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 24 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 1 τεμ.
Καθαρό Βάρος 0.05 kg
Κάψουλες 60 καψ.
ΕΑΝ 8586022212451
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Ναι
Ετικέτες προϊόντος Vegan
Χωρίς GMO Ναι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegetarian Nαι
Vegan Nαι
Μείγμα καθαρό
Μορφή κάψουλες
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Main category Μαγνήσιο

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Λιποσωμιακό Μαγνήσιο - GymBeam
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Λιποσωμιακό Μαγνήσιο - GymBeam
Η Βαθμολογία σας
Κάψουλες Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
60 καψ. 19,95 € 16,95 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer