Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nutrex Λιποδιαλύτες

Nutrex Λιποδιαλύτες

Nutrex Λιποδιαλύτες

Λιποδιαλύτες from manufacturer Nutrex είναι συμπληρώματα διατροφής που προωθούν ενεργά την απώλεια και την καύση λίπους. Γνωρίζουμε διάφορους τύπους λιποδιαλυτών που χωρίζονται με βάση τις αρχές και τη μορφή καύσης. Μεταξύ των πιο ευρέως χρησιμοποιούμενων λιποτροπικών είναι οι L-καρνιτίνη, σύνθετοι λιποδιαλύτες, θερμογεννετικοί λιποδιαλύτεςκαφεΐνη, CLA και HCA και η λεκιθίνη.
 

διαβάστε περισσότερα

Οι σύνθετοι λιποδιαλύτες περιέχουν αρκετές διεγερτικές και μη διεγερτικές ουσίες που προάγουν την καύση λίπους. Οι μη διεγερτικές ουσίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, CLAχρώμιο ή L-καρνιτίνηΤα διεγερτικά περιλαμβάνουν καφεΐνη, πράσινο τσάι ή συνεφρίνηΣυχνά περιλαμβάνουν επίσης βιταμίνες και μέταλλαή άλλες αποτελεσματικές ουσίες που έχουν αποδειχθεί ότι καίνε λίπος και σμιλεύουν το σώμα.

 

Η L-καρνιτίνη είναι μια φυσική ουσία που συντίθεται στο σώμα από τα αμινοξέα - λυσίνη και μεθειονίνη. Θεωρείται ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς φυσικούς λιποδιαλύτες, που επιπλέον προάγει την αντοχή, προμηθεύει ενέργεια το σώμα και αναγεννά τους μύες. Ταυτόχρονα, η L-καρνιτίνη είναι μια ζωτικής σημασίας ουσία που εμπλέκεται στο λεγόμενο "σύστημα έκτακτης μεταφοράς" του σώματος. Αυτό το σύστημα μεταφέρει λιπαρά οξέα στα μιτοχόνδρια κυττάρων, όπου αυτά καίγονται. Τα λιπαρά οξέα μετατρέπονται σε ενέργεια κατά την καύση τους, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά στην άθληση. Πιο αποτελεσματική είναι η χρήση αυτού του συμπληρώματος διατροφής κατά τη διάρκεια της άσκησης, που ενισχύει περαιτέρω τα αποτελέσματά του και προάγει την καύση λίπους, μειώνοντας ταυτόχρονα το αίσθημα της πείνας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να το απολαύσετε το βράδυ, καθώς δεν είναι διεγερτικό.

 

Οι θερμογεννετικοί λιποδιαλύτες λειτουργούν με βάση την αρχή της ταχύτερης θέρμανσης του σώματος κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας, με αποτέλεσμα τη χρήση ενέργειας από τα αποθέματα λίπους και την επακόλουθη μείωση του λίπους. Οι Οι θερμογεννετικοί λιποδιαλύτες αναφέρονται ως οι πιο αποτελεσματικοί καυστήρες λίπους. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι σε θέση να καίνε λίπη ακόμη και χωρίς την ύπαρξη φυσικής δραστηριότητας, αλλά η τακτική άσκηση βοηθά στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος ακόμα καλύτερα. Ταυτόχρονα, η αύξηση της θερμοκρασίας προωθεί ενεργά τον μεταβολισμό, καθώς οι μεταβολικές δραστηριότητες εμφανίζονται γρηγορότερα σε υψηλές θερμοκρασίες του σώματος.

 

Η καφεΐνη είναι ένα ισχυρό διεγερτικό που χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την απόδοση και να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών του, συχνά αποτελεί μέρος των λιποδιαλυτών που καθιστούν δυνατή την αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας και την ενθάρρυνση καλύτερων επιδόσεων. Εκτός από την προώθηση της καύσης λίπους, η καφεΐνη αυξάνει την απόδοση, ενισχύει τη συγκέντρωση και την εστίαση, έχει επίσης εξαιρετική επίδραση στο μεταβολισμό. Ειδικά οι αθλητές που βρίσκονται στη δίαιτα ή βρίσκονται στο στάδιο της οικοδόμησης όγκου, που απαιτεί μεγάλη ενέργεια, θα εκτιμήσουν τα ενεργειακά της αποτελέσματα. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν επίσης ότι η μέση δόση καφεΐνης αυξάνει την ισχύ εξόδου μειώνοντας παράλληλα την αντίληψη του χρήστη για τον πόνο. Ταυτόχρονα, αυξάνει την κινητοποίηση ασβεστίου στα μυϊκά κύτταρα, γεγονός που αυξάνει την απόδοση ισχύος.

 

Το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) είναι ένα λιπαρό οξύ που επηρεάζει θετικά την αυξανόμενη μυϊκή μάζα και την απώλεια βάρους. Το CLA λειτουργεί ως φραγμός - εμποδίζει το λίπος να εισέλθει στα λιπώδη κύτταρα. Αποθηκεύεται απευθείας στα μυϊκά κύτταρα όπου καίγεται παράγοντας ενέργεια. Αν ο στόχος σας είναι να χάσετε περίσσεια κιλά, το CLA θα σας βοηθήσει να πετύχετε το βάρος που επιθυμείτε.

 

Το HCA (υδροξυκιτρικό οξύ) καταστέλλει τον σχηματισμό ανώτερων λιπαρών οξέων και χοληστερόλης, εμποδίζοντας τα σάκχαρα να μετατραπούν σε αποθέματα λίπους. Προστατεύει τη μυϊκή μάζα από την συρρίκνωση. Το πλεονέκτημα του HCA είναι επίσης το γεγονός ότι καταστέλλει την όρεξη, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα επίτευξης των στόχων βάρους.

 

 

Η λεκιθίνη είναι ένα εκχύλισμα σόγιας και ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που μειώνει τη χοληστερόλη στο σώμα και βοηθά στη διάσπαση του λίπους. Επιπλέον, έχει θετική επίδραση στην ανακούφιση του στρες και βελτιώνει τη μνήμη. Τα κύρια συστατικά της λεκιθίνης είναι τα λιπαρά οξέα και η χολίνη, η οποία είναι συχνά μια από τις βιταμίνες Β και συμβάλλει στην προώθηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας και της μνήμης. Η λεκιθίνη προλαμβάνει την εναπόθεση λίπους στο ήπαρ, προστατεύοντας έτσι τον ηπατικό ιστό από τον εκφυλισμό λίπους.

 

 

Ταξινόμηση των λιποδιαλυτών σε μορφές:

 

Οι λιποδιαλύτες σε υγρή μορφή ήταν πολύ δημοφιλείς παλαιότερα. Οι λιποδιαλύτες σε υγρή μορφή είναι πολύ καλά δοσολογημένοι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ότι απορροφώνται πολύ γρήγορα από το σώμα, κάτι που θα εκτιμήσετε λίγο πριν την προπόνηση.

Οι λιποδιαλύτες σε κάψουλες και δισκία είναι από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες μορφές λιποτροπικών. Σε σύγκριση με τους λιποδιαλύτες σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, αυτή η μορφή απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο για να απορροφηθεί από το σώμα, όμως οι επιπτώσεις τους διαρκούν περισσότερο.

Οι λιποδιαλύτες σε σκόνη είναι εύκολοι στη δόση και μερικοί από αυτούς εμπλουτίζονται επίσης με αμινοξέα που προστατεύουν τους μυς από απώλειες όγκου. Το πλεονέκτημα τους είναι επίσης ότι απορροφώνται ταχύτερα από τους λιποδιαλύτες σε κάψουλες ή δισκία.


Η Nutrex είναι μια αμερικανική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2002 και δεν είναι στην ευρωπαϊκή αγορά εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή φήμη σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι γνωστή για τα υψηλής αποτελεσματικότητας συμπληρώματα της υψηλότερης ποιότητας. Αυτά τα συμπληρώματα συνιστώνται για bodybuilders, weightlifters, άθληση για φυσική κατάσταση, powerlifting, όλα τα είδη πολεμικών τεχνών. Η Nutrex Research ιδρύθηκε για να φέρει στην αγορά πρωτοποριακά και πραγματικά αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα τους βασίζονται σε μακροχρόνια έρευνα, δοκιμές. Η Nutrex ήταν η πρώτη στην αγορά που εισήγαγε συμπληρώματα διατροφής υπό μορφή υγρών καψουλών, τα οποία εξασφαλίζουν την ταχεία απορρόφηση των περιεχόμενων ουσιών και επομένως καλύτερα αποτελέσματα. Ξεκίνησε ως όνειρο και η ιδέα έγινε μια αξιοθαύμαστη επιτυχία. Η σκληρή δουλειά και τα συμπληρώματα ποιότητας επέτρεψαν στο Nutrex να γίνει μια σημαντική δύναμη στη βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Πρόεδρος της Nutrex Jens Ingenohl δήλωσε: Όταν οι άνθρωποι βλέπουν αυτό που χτίσαμε, δύσκολα μπορούν να φανταστούν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι ιδρυτές τα πρώτα χρόνια. Περνώντας όλο αυτό από την αρχή θα εκτιμήσετε την επιτυχία και την ανάπτυξη.

  nutrex

Τα καλύτερα γνωστά προϊόντα

Η εταιρεία είναι γνωστή για τα προϊόντα καψουλών της, όπως η σειρά καυστήρων λίπους Lipo 6, η οποία παράγει σήμερα διάφορες εκδόσεις και είναι ο καλύτερος πωλητής καυστήρων λίπους σε όλο τον κόσμο. Ο καλύτερος πωλητής αυτής της σειράς είναι το πρότυπο lipo 6, το οποίο έχει βραβευτεί από bodybuilding.com για 8 συνεχόμενα χρόνια ως ο καλύτερος καυστήρας λίπους στον κόσμο. Περιλαμβάνει επίσης ένα ελαφρώς πιο ακριβό καυστήρα λίπος, το Lipo 6 black, το οποίο θεωρείται ότι είναι ο πιο ισχυρός καυστήρας λίπους στην αγορά και είναι επίσης πολύ δημοφιλής. Η εταιρεία είναι επίσης γνωστή για το πολύ αποτελεσματικό συμπλήρωμα στεροειδών κάψουλας, Anabol 5. Αυτό είναι επίσης ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις συμπλήρωμα.

 

Πηγές

Λιγότερα
Επιλογες Αγορων
Κατηγορία
  Παρασκευαστής
  Γεύση
  Γραμμάρια (γρ)
   Συσκευασία (μλ)
    Ταμπλέτες
     Χρώμα
      Κάψουλες
      Υλικό
       Μορφή
       Μείγμα
       Μέγεθος
        Μέθοδος Επεξεργασίας
         Πηγή Πρωτεΐνης
          Ετικέτες προϊόντος
           ΤΙΜΗ
           ΤΙΜΗ από - έως
           Filter by
            • Vegetarian (2)
            • Vegan (2)
            • Χωρίς Γλουτένη (3)
            • Χωρίς Λακτόζη (3)
            • Βιο (3)
            • Χωρίς GMO (3)
            • Χωρίς Ασπαρτάμη (3)
           1. Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 caps - Nutrex
            Βαθμολογία:
            81% (26)
            Ειδική Τιμή   25,90 €
           2. Lipo 6 Black 120 caps - Nutrex
            Βαθμολογία:
            82% (44)
            Ειδική Τιμή   30,90 €
           3. Lipo 6 Black Hers - Nutrex
            Βαθμολογία:
            84% (14)
            Ειδική Τιμή   33,20 €

           3 είδος(η)