Πώς μπορείτε να απογειώσετε την ομελέτα πέρα από τα συνηθισμένα; Σήμερα, επιλέξαμε μια απλή αλλαγή, για να μετατρέψουμε αυτό το καθημερινό πιάτο σε μια πολυτελή γευστική απόλαυση, προσθέτοντας μόνο δύο ακόμα συστατικά. Στην περίπτωσή μας, επιλέξαμε το σπανάκι και την παρμεζάνα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απολαυστικό – δείτε και μόνοι σας.
Υλικά:
- 3 αυγά
- 2 μεγάλες χούφτες σπανάκι
- 10g Παρμεζάνα
- 1 κ.σ.ελαιόλαδο
- αλάτι για νοστιμιά
- μαύρο αλεσμένο πιπέρι για νοστιμιά
Σερβίρουμε μαζί με:
- φρέσκα λαχανικά
- ψωμί (προαιρετικά)
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν, επίσης, αυτά τα προϊόντα:
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το σπανάκι για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια, σπάμε και χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τα στο σπανάκι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να πήξουν τα αυγά. Τέλος, προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι, ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα και τα ανακατεύουμε καλά. Μόλις γίνει αυτό, το γεύμα είναι έτοιμο για σερβίριμα.
Ανακαλύψτε τα bestseller μας:
Διατροφική αξία | 1 μερίδα |
---|---|
Ενέργεια | 380 kcal |
Πρωτεΐνη | 25 g |
Υδατάνθρακες | 2 g |
Λιπαρά | 30 g |
Φυτικές ίνες | 1 g |
Η ομελέτα συνδυάζεται θαυμάσια με φρέσκα λαχανικά και ψωμί. Ωστόσο, μπορείτε επίσης τυλίξετε την ομέλετα σε μια τορτίγια, για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό wrap πρωινού.
Μη διστάσετε και μοιραστείτε μαζί μας τις δημιουργίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #gymbeamcom
Προσθέστε ένα σχόλιο