BIO Virgin Coconut Oil - Wolfberry

Βαθμολογία:
100 % of 100
100 % (24)
Παρασκευαστής: Wolfberry

Το BIO Virgin Coconut Oil είναι κατάλληλο για μαγείρεμα ή ως υγιεινό υποκατάστατο του βουτύρου. Χρησιμοποιείται επίσης στα καλλυντικά για τα προϊόντα για τα μαλλιά και το δέρμα. Είναι κυρίως δημοφιλές στην μαγειρική, ιδιαίτερα στις αθλητικές συνταγές και στους λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής, λόγω της μεγάλης ποικιλίας των χρήσεων του, της ποιότητας και του λεπτού αρώματος καρύδας.

Σε απόθεμα
3,30 €

BIO Virgin Coconut Oil - κατάλληλο για αθλητικές συνταγές και τον καλλωπισμό

Το BIO Virgin Coconut Oil κατασκευάζεται από πολτό καρύδας, ο οποίος συνθλίβεται και στη συνέχεια θερμαίνεται στους 42 °C για να εξατμιστεί η περίσσεια νερού. Αυτό το μείγμα πιέζεται εν ψυχρώ για να παραχθεί 100% βιολογικό παρθένο έλαιο καρύδας. Αυτό το έλαιο έχει μια λεπτή γεύση και χαρακτηριστικό άρωμα καρύδας.

 

BIO Virgin coconut oil - Wolfberry

 

Το BIO Virgin Coconut Oil είναι στερεό μέχρι τους 25 °C, έτσι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως αλοιφή, κρέμα σώματος ή μαλλιών. Είναι θερμικά σταθερό μέχρι τους 200 °C, επομένως είναι μια καλή επιλογή για το ψήσιμο, το μαγείρεμα και το τηγάνισμα. Περιέχει επίσης 86% κορεσμένα λιπαρά. Ωστόσο, αυτό το λίπος μετατρέπεται άμεσα σε ενέργεια και δεν αποθηκεύεται στο σώμα μας. Εκτός από τις συνταγές για αθλητές, είναι επίσης κατάλληλο για καλλυντικά, για διάφορα προϊόντα, όπως μάσκα μαλλιών, αλοιφή για το ευαίσθητο δέρμα, λάδι για μασάζ ή λοσιόν σώματος.

 

BIO Virgin Coconut Oil και τα Οφέλη του

  • 100% βιολογικό προϊόν ψυχρής πίεσης
  • έχει ένα λεπτό άρωμα και γεύση καρύδας
  • είναι κατάλληλο για το μαγείρεμα, το ψήσιμο και το τηγάνισμα
  • είναι θερμικά σταθερό έως τους 200 °C
  • μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως λοσιόν σώματος, κρέμα για τα μαλλιά ή λάδι μασάζ

                     

Συστατικά

100% BIO έλαιο καρύδας.

Περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα στα 100g

Καπροϊκό Οξύ: 0.78 g

Καπρυλικό Οξύ: 9.58 g

Καπρικό Οξύ: 6.19 g

Λαουρικό Οξύ: 48.21 g

Μυριστικό Οξύ: 18.76 g

Παλμιτικό Οξύ: 7.85 g

Στεατικό Οξύ: 2.52 g

Ολεϊκό Οξύ: 6.04 g

Λινολεϊκό Οξύ: 1.58 g

Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 92.10 g

Μονο-ακόρεστα λιπαρά οξέα: 6.04 g

Πολυ-ακόρεστα λιπαρά οξέα: 1.58 g           

                

 

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία 100 g
Ενέργεια 3753 kJ / 898 kcal
Λιπαρά 99,8 g
   εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 91 g
Υδατάνθρακες 0 g
   εκ των οποίων σάκχαρα 0 g
Πρωτεΐνη 0,2 g
Αλάτι 0 g

                         

Προειδοποίηση

Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου. Χρήση μέχρι την ημερομηνία λήξης.

Δεν περιέχει αλλεργιογόνα

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 8594158035844
Μορφή τρόφιμα
Main category Έλαια
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Χωρίς GMO Ναι
BIO Ναι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegetarian Nαι
Vegan Nαι
Μείγμα καθαρό
Ετικέτες προϊόντος BIO, Vegan
Κωδικός ΕΣ 15131999: ----- Ostatné
Κατασκευασμένο στη Φιλιππίνες
Ύψος 18.00 cm
Πλάτος 9.50 cm
Μήκος (cm) 9.50 cm
Μεικτό Βάρος 1.26 kg
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 20 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 560 τεμ.
Καθαρό Βάρος 1.00 kg
νομική κατηγορία του προϊόντος τρόφιμα
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Άλλες κατηγορίες Υλικά Μαγειρικής
Διατροφές
Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Vegan Προϊόντα
Vegetarian Προϊόντα
BIO Προϊόντα

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών BIO Virgin Coconut Oil - Wolfberry
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:BIO Virgin Coconut Oil - Wolfberry
Η Βαθμολογία σας
Συσκευασία (μλ) Τιμή Σε απόθεμα
1000 ml 14,50 €
Σε απόθεμα
200 ml 3,30 €
Σε απόθεμα
400 ml 6,50 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer
1. Question:
Ειναι καταλληλο για σαπουνι?
Ειναι καταλληλο για σαπουνι?
Καλησπερα
Θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο το λαδι κανει για παρασκευη σαπουνιου
Ευχαριστω πολυ
Απάντηση
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
Answer:
Ειναι καταλληλο για σαπουνι?
Answer:
Χαίρεται Ζωή, για τη παρασκευή σαπουνιού θα σας προτείναμε καλύτερα λάδι καρύδας :)
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?