Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Μηλική Κιτρουλίνη - GymBeam

Manufacturer: GymBeam
Βαθμολογία:
90 %

Η Μηλική Κιτρουλίνη είναι ένας συνδυασμός αμινοξέων L-κιτρουλίνης και μηλικού οξέος (μηλικό οξύ), που προσφέρει αύξηση της απόδοσης, καθυστέρηση της κόπωσης και επιταχύνει το χρόνο αποκατάστασης. Η κιτρουλίνη βελτιώνει γρήγορα τη ροή του αίματος στους μύες, αυξάνει τα επίπεδα αντοχής και απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα, όπως το γαλακτικό οξύ και η αμμωνία, το μηλικό αυξάνει τα επίπεδα ΑΤΡ. Αυτό το προϊόν περιέχει 100% μηλικής κιτρουλίνης.

 
Ειδική Τιμή 11,95 € Κανονική Τιμή 0,00 €
Προτεινόμενη τιμή λιανικής
Κόστος Αποστολής από 5.50 €
ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε παραγγελίες άνω των 39.99 €

Μηλική Κιτρουλίνη – βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες, αυξάνει το επίπεδο αντοχής, τα επίπεδα ενέργειας και βελτιώνει την αποκατάσταση

Η Μηλική Κιτρουλίνη είναι ένας συνδυασμός του αμινοξέος L-κιτρουλίνης και μηλικού οξέος (μηλικό οξύ). Η L-κιτρουλίνη είναι μια σημαντική πηγή αποθέματος κυτταρικής L-αργινίνης και μια γρήγορη πηγή νιτρικού οξειδίου. Φυσικά αυξάνει τα επίπεδα αργινίνης και ορνιθίνης και επομένως τις συνθέσεις ΝΟ. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες, αυξάνει το επίπεδο δύναμης και βελτιώνει την αντοχή. Επεκτείνει το αποτέλεσμα της αργινίνης κατά 1 έως 24 ώρες. Είναι μια πηγή ενέργειας στους μύες και επομένως επεκτείνει τη διάρκεια των βαρών (αριθμός επαναλήψεων) και έτσι αυξάνει την παραγωγή ενέργειας κατά τη διάρκεια της αερόβιας άσκησης με τη μορφή ΑΤΡ και φωσφοκρεατίνης.

    citrulline malate

 

Αυξάνει την παραγωγή ενέργειας (ATP) κατά περισσότερο από 30% με την αποτελεσματικότερη χρήση του οξυγόνου τόσο στην άσκηση όσο και κατά την ανάπαυση. Υποστηρίζει τη μετατροπή του λίπους σε ενέργεια. Προστατεύει το αίμα από την οξύτητα, γεγονός που του επιτρέπει να σηκώνει μεγαλύτερα βάρη. Συμμετέχει επίσης στην αποτοξίνωση του ήπατος, αφαιρώντας αμμωνία και γαλακτικό οξύ από τους μύες και διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυξάνει επίσης τη σεξουαλική δραστηριότητα και τις επιδόσεις. Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν μηλική κιτρουλίνη βελτιώνουν την δύναμη, την αντοχή στην κόπωση και βοηθούν σε γρηγορότερη ανάρρωση.

 

Δεν περιέχει περιττά πρόσθετα, συντηρητικά ή άλλες ουσίες.

 

Ενεργά συστατικά του προϊόντος

Το Μηλικό (ανιόν μηλικού οξέος) είναι μια βασική ένωση της γλυκονεογένεσης, επειδή μπορεί ελεύθερα να διέλθει μέσω της μιτοχονδριακής μεμβράνης στα μιτοχόνδρια – τα φυτικά κύτταρα. Η γλυκονεογένεση είναι η βασική ανακύκλωση του γαλακτικού οξέος και συμβάλλει στη διατήρηση των αποθεμάτων υδατανθράκων. Το γαλακτικό οξύ μπορεί να ανακυκλωθεί στους μύες με άμεσο πυροστατικό τρόπο, καθώς και στο έντερο και στον κύκλο του Kerbs. Όταν το πυροσταφυλικό δεν επιστρέφει στον κύκλο του (για παράδειγμα, όταν λείπει οξυγόνο), δημιουργείται γαλακτικό οξύ και κουραζόμαστε γρηγορότερα. Το γέμισμα με το μηλικό οξύ ξεκινά ξανά τον αερόβιο μεταβολισμό στον κύκλο του Kerbs και επιταχύνει την ανακύκλωση του γαλακτικού οξέως – δινοντας ξανά ενέργεια. Η χρήση μηλικού οξέως μπορεί να μειώσει τις αιτίες της κόπωσης.

 

Η κιτρουλίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που έχει δύο άλλες λειτουργίες στο σώμα. Πρόκειται για τον πρόδρομο της αργινίνης. Διεγείρει την απελευθέρωση ενέργειας από το ATP και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Λόγω της ικανότητάς του να αλλάζει σε αργινίνη, διεγείρει την απελευθέρωση ΝΟ, το οποίο διαστέλει τα αιμοφόρα αγγεία, έτσι ώστε να εισχωρήσουν περισσότερες θρεπτικές ουσίες και οξυγόνο στους μύες. Αυτή η άντληση οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους μύες είναι ένας άλλος τρόπος για την αύξηση της παροχής ενέργειας κατά τη διάρκεια της άσκησης. 

    

citrulline malate  

Μηλική κιτρουλίνη και τα Οφέλη της

 • συνδυασμός αμινοξέων κιτρουλίνης και μηλικού οξέως
 • αυξάνει την παραγωγή ενέργειας κατά τη διάρκεια της αερόβιας άσκησης
 • βελτιώνει την αντοχή και την απόδοση
 • μειώνει την κόπωση και αυξάνει την παραγωγή ενέργειας
 • βελτιώνει την ανάκτηση και τα επίπεδα ενέργειας
 • βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών
 • είναι ιδανικό για αθλήματα με άσκηση υψηλής έντασης
 
 

Σε ποιον απευθύνεται η Μηλική κιτρουλίνη;

Είναι κατάλληλη και σχεδιασμένη για όλους τους αθλητές που κάνουν αερόβια άσκηση, οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν τα επίπεδα ισχύος τους κατά τη διάρκεια της άσκησης (δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, ποδοσφαιριστές). Η μηλική κιτρουλίνη είναι επίσης ωφέλιμη στην άρση βαρών, καθώς αυξάνει τα επίπεδα αργινίνης και ορνιθίνης, σύνθεσης NO και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

 

Μηλική κιτρουλίνη - τι λένε οι μελέτες;

Μελέτες από το 2002 (Bendahal et al.) έδειξαν ότι η κιτρουλίνη αυξάνει σημαντικά την αερόβια ικανότητα – έως και 34%, η ανάκτηση της ΑΤΡ είναι υψηλότερη κατά 20%, με αποτέλεσμα σαφώς βελτιωμένη αντοχή στην κόπωση. Η χρήση Μηλικής κιτρουλίνης από τους αθλητές αυξάνει την απομάκρυνση της αμμωνίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μηλική κιτρουλίνη εμπλέκεται στον κύκλο ουρίας και παίζει σημαντικό ρόλο στην αποτοξίνωση της αμμωνίας. Η συμπλήρωση με Citrulline Malate έχει ως αποτέλεσμα αυξημένα επίπεδα δισανθρακικού άλατος στο αίμα. (Callis et al.) Μελέτες έχουν δείξει ότι η Citrulline Malate έχει προστατευτική επίδραση έναντι της αυξημένης οξύτητας του αίματος. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε έντονες προπονήσεις. Χρησιμοποιείται επίσης στην ιατρική για τη βελτίωση της φυσικής δραστηριότητας των ασθενών μετά από οξείες ασθένειες.

  miliki kitroulini

 

Συστατικά

100% L-κιτρουλίνη μηλική.

 

Δοσολογία

Σε 250-350 ml νερού προσθέστε 2-3 g αυτού του προϊόντος και ανακινήστε καλά. Μετά από αυτό είναι έτοιμο να το καταναλώσετε. Χρησιμοποιήστε 2 φορές την ημέρα.

 

Πίνακας διατροφικής αξίας

Διατροφικά στοιχεία
σε 100 g
L-Κιτρουλίνη μηλική 100 g

 

Προειδοποίηση

Συμπλήρωμα διατροφής. Αυτό το προϊόν δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος κάτω των 25° C. Προστατεύστε από τον παγετό και το άμεσο ηλιακό φως. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται για ζημιές που προκλήθηκαν από ακατάλληλη χρήση ή αποθήκευση.

Αξιολογήσεις Πελατών

Μηλική Κιτρουλίνη - GymBeam

Review of Product

90%
90%
Average from 54 reviews
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Overall Rating

of Verified Customer

93.1 %

Most Beneficial Positive Review of Product

100.0000 %
0 customers found this review beneficial
0 customers found this review not beneficial
Τα αμινοξεα είναι απαραίτητα για καθε ενα ανθρωπο που γυμνάζεται. Αποφάσισα να δοκιμάσω το συγκεκιμένο προιόν γιατι τρέχω αρκετά χιλιομετρα και μπορώ να πω οτι με βοήθησε αρκετά. Είδα τεράστια αλλαγή στα αποθέματα ενέργειάς μου καθώς και στην ανάρρωσή μου. Παίρνω 2 δώσεις, 1 το πρωί και 1 όταν γυρνάω σπίτι μου απο το τρέξιμο. Δεν ... show full review

Was this review helpful to you?

Most Beneficial Negative Review of Product

Όλες οι Αξιολογήσεις Μηλική Κιτρουλίνη - GymBeam

 1. 100%

  MIchalis

  Verified Customer

  Customer points: 115

  Προστέθηκε:

  Was this review helpful to you?

  Συνιστάται
  δυνατο
  Τα αμινοξεα είναι απαραίτητα για καθε ενα ανθρωπο που γυμνάζεται. Αποφάσισα να δοκιμάσω το συγκεκιμένο προιόν γιατι τρέχω αρκετά χιλιομετρα και μπορώ να πω οτι με βοήθησε αρκετά. Είδα τεράστια αλλαγή στα αποθέματα ενέργειάς μου καθώς και στην ανάρρωσή μου. Παίρνω 2 δώσεις, 1 το πρωί και 1 όταν γυρνάω σπίτι μου απο το τρέξιμο. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση οπότε καμιά φορά την βάζω μαζί με πρωτείνη. Έρχεται σε ενα σακουλάκι και έχει μέσα ενα μικρό σκουπ για τις δόσεις. Διαλύεται πολύ εύκολα στο νερό και δεν διμηουργεί σβόλους καθόλου.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μηλική Κιτρουλίνη - GymBeam
Η Βαθμολογία σας
Κατασκευασμένο στη
EU
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά
Ναι
Ύψος
19.00 cm
Πλάτος
3.00 cm
Μήκος
25.50 cm
Μεικτό Βάρος
0.26 kg
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία
80 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα
2880 τεμ.
Καθαρό Βάρος
0.25 kg
ΕΑΝ
8588006485479
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο
Όχι
Χωρίς GMO
Ναι
Ετικέτες προϊόντος
Vegan
BIO
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Ναι
Χωρίς Λακτόζη
Ναι
Vegetarian
Nαι
Vegan
Nαι
Μείγμα
καθαρό
Μορφή
σκόνη
νομική κατηγορία του προϊόντος
Συμπλήρωμα Διατροφής
Διανομέας
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Main category

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μηλική Κιτρουλίνη - GymBeam

Write question
Write answer