Jumbo - Scitec Nutrition

Βαθμολογία:
93 % of 100
93 % (73)
Παρασκευαστής: Scitec Nutrition

Το Jumbo είναι ένα ποιοτικό αυξητικό σχεδιασμένο για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας και την αύξηση σωματικού βάρους, που αποτελείται από πρωτεΐνη ορού γάλακτος, σε 1 δόση έως και 50 g απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβάνοντας BCAA και γλουταμίνη, σύνθετους υδατάνθρακες και σύμπλεγμα κρεατίνης. Εκτός από την υποστήριξη της οικοδόμησης μυών, αυξάνει επίσης την ένταση και την απόδοση της προπόνησης.


Long term unavailable

 JUMBO - ποιοτικό αυξητικό σχεδιασμένο για την αύξηση μυϊκής μάζας και σωματικού βάρους, ενισχυμένο με επιπλέον δόση κρεατίνης

Το Jumbo είναι ένα αυξητικό που αποτελείται από κορυφαίες πρωτεΐνες ορού γάλακτος που αποτελούν τη βάση για μυϊκή ανάπτυξη και αναγέννηση, καθώς και από υδατάνθρακες από το μίγμα «6-CARB» (νιφάδες βρώμης, παλατινόζη, πατενταρισμένο κηρώδες καλαμπόκι με υψηλό μοριακό βάρος). Επίσης, περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα κρεατίνης ώστε να παρέχει ενέργεια για τους μυς και πιο έντονη διαλειμματική άσκηση. Το Jumbo με περιεκτικότητα 50 γραμμαρίων πρωτεΐνης κορυφαίας ποιότητας σε μία δόση και μια μεγάλη δόση ενεργειακής βόμβας θα εξισορροπήσει την πρόσληψη τροφής. Αυτές οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας.. Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος είναι πλήρεις πρωτεΐνες διότι παρέχουν στο σώμα όλα τα απαραίτητα είδη αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων των 9 αμινοξέων που ο οργανισμός δεν μπορεί να δημιουργήσει μόνος του και πρέπει να τα προσλάβει μέσω της τροφής (ιστιδίνη, ισολευκίνη, λευκίνη, λυσίνη, μεθειονίνη, φαινυλαλανίνη, θρεονίνη, τρυπτοφάνη, βαλίνη). Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος χαρακτηρίζεται από καλή αφομοιωσιμότητα και καλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα, και συνεπώς έχει εξαιρετική βιολογική αξία.


jumbo gainer

        

Το JUMBO επίσης περιέχει το μίγμα υδατανθράκων «6-CARB», το οποίο περιέχει νιφάδες βρώμης, παλατινόζη και κηρώδες καλαμπόκι. Το κηρώδες καλαμπόκι είναι ένας πατενταρισμένος υδατάνθρακας με υψηλό μοριακό βάρος, η μοναδικότητα του οποίου κρύβεται σε μία σημαντική διαφορά από το μοριακό προφίλ των σακχάρων (γλυκόζη, φρουκτόζη) και της μαλτοδεξτρίνης, που λαμβάνεται με ειδικές μεθόδους. Το σύμπλεγμα «JUMBO» με επιπλέον δραστικά συστατικά περιέχει μεγάλη δόση από το πατενταρισμένο σύμπλεγμα πολλαπλών κρεατινών «CREA-BOMB». Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η κρεατίνη σε ημερήσιες δόσεις των 3 γραμμαρίων προάγει την απόδοση ασκήσεων μικρής διάρκειας με εκρηκτική δύναμη, όπως η ενδυνάμωση ή η διαλειμματική αερόβια προπόνηση.

 

Στο «Σύμπλεγμα υποστήριξης», υπάρχει τεράστια ποσότητα μαγνησίου που συμβάλλει στη φυσιολογική πρωτεϊνοσύνθεση, μειώνοντας την κόπωση και την ανησυχία, προάγοντας τη φυσιολογική δραστηριότητα του νευρικού συστήματος (συστολή των μυών, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού μυός, και νευροδιαβίβαση), στον φυσιολογικό μεταβολισμό και τον σχηματισμό ενέργειας, την ισορροπία ηλεκτρολυτών, τη διατήρηση φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών και παίζει ρόλο στην κυτταρική διαίρεση. Στο τέλος, το προϊόν ολοκληρώθηκε με το BioPerine, το οποίο είναι ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα μαύρου πιπεριού.   

       

jumbo gainer


Το Gainer JUMBO και τα οφέλη του

  • αυξητικό υψηλής ποιότητας
  • κορυφαία πηγή πρωτεϊνών και υδατανθράκων
  • υποστηρίζει την πρόσληψη βάρους
  • ενισχυμένο με επιπλέον δόση BCAA και γλουταμίνης
  • περισσότεροι τύποι κρεατίνης και σύμπλεγμα Hemo-NO
  • εκκινεί τη μυϊκή ανάπτυξη και αναγέννηση

   

Σύνθεση

Υπερδιηθημένο συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας), δεξτρόζη, νιφάδες βρώμης (γλουτένη), palatinose ™ (ισομαλτουλόζη), μαλτοδεξτρίνη, φρουκτόζη, σκόνη κακάο με χαμηλά λιπαρά (10-12%), κηρώδες καλαμπόκι - υδατάνθρακες (από καλαμπόκι), μονοϋδρική κρεατίνη, γεύση σοκολάτας, L-γλουταμίνη, L-αργινίνη βασικής μορφής, L-λευκίνη, μικροκρυσταλλική μονοϋδρική κρεατίνη, ανθρακικό μαγνήσιο, L-ισολευκίνη, L-βαλίνη, άλφα-κετογλουταρικό ασβέστιο, υδροχλωρική L-ορνιθίνη, κιτρική κρεατίνη, φωσφορική κρεατίνη, πυρουβική κρεατίνη, L-αλανίνη, BioPerine® (εκχυλίσματα φυτού πιπεριάς).


Δόση

Ανάλογα με το σωματικό σας βάρος, λαμβάνετε 1-3 δόσεις ημερησίως, κατά προτίμηση αμέσως μετά την άσκησή σας. Η 1 δόση είναι περίπου 4 κουταλιές, δηλαδή 220 g, που θα πρέπει να αναμίξετε σε 400 ml νερού, γάλακτος ή άλλου υγρού. 

 

Πίνακας διατροφικών αξιών

Διατροφικές αξίες (γεύση σοκολάτας)1 δόση (220 g)
Θερμίδες 808 kcal
Πρωτεΐνη 50 g
Λιπαρά 6,9 g
   εκ των οποίων κορεσμένα 1,6 g
Υδατάνθρακες 144 g
   εκ των οποίων σάκχαρα 59 g
Άλας 0,26 g
Ίνες 1 g
Μαγνήσιο 59 mg
Κάλιο 365 mg
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ «6-CARB»149 g
Δεξτρόζη, παλατινόζη (ισομαλτουλόζη: χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης υδατανθράκων), νιφάδες βρώμης, μαλτοδεξτρίνη, φρουκτόζη, άμυλο αραβοσίτου
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ JUMBO EXTRA INGREDIENT8803 mg
Πατενταρισμένο σύμπλεγμα πολλαπλών κρεατινών CREA-BOMB5610 mg
Μονοϋδρική κρεατίνη, μικρονισμένη μονοϋδρική κρεατίνη MicronTech, κιτρική κρεατίνη, φωσφορική κρεατίνη, πυρουβική κρεατίνη
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ HEMO-NO1056 mg
L-αργινίνη βασικής μορφής (880 mg), υδροχλωρική L-ορνιθίνη HCI (88 mg), άλφα-κετογλουταρικό οξύ (88 mg)
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ JUMBO AMINO SELECT957 mg
L-γλουταμίνη (946 mg), L-αλανίνη (11 mg)
Σύμπλεγμα BCAA XPRESS καθαρά 100% απαραίτητων αμινοξέων940 mg
L-λευκίνη (500 mg), L-ισολευκίνη (220 mg), L-βαλίνη (220 mg)
Σύμπλεγμα υποστήριξης240 mg
Ανθρακικό μαγνήσιο (235 mg), BioPerine (5 mg)
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 728633102624
Vegan Oχι
Main category All-in-One
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Χωρίς GMO Όχι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Όχι
Vegetarian Nαι
Μείγμα μείγμα
Κωδικός ΕΣ 18069070: -- Prípravky na výrobu nápojov obsahujúce kakao
Μορφή σκόνη
Ομάδα Γεύσης Σοκολάτα
Ύψος 29.00 cm
Πλάτος 21.00 cm
Μήκος (cm) 21.00 cm
Μεικτό Βάρος 3.12 kg
Καθαρό Βάρος 2.86 kg
νομική κατηγορία του προϊόντος Τρόφιμα για ιδιαίτερα διατροφικά ζητήματα
Διανομέας Scitec Nutrition s.r.o, A.Sipossa 9, 93601 Šahy, Slovakia
Άλλες κατηγορίες Φόρμουλες Αύξησης Bάρους & Υδατάνθρακες

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Jumbo - Scitec Nutrition
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:Jumbo - Scitec Nutrition
Η Βαθμολογία σας
Γραμμάρια (γρ) Γεύση Βαθμολογία Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer