FuePerform – GymBeam

Βαθμολογία:
76 % of 100
76 % (10)
Παρασκευαστής: Gymbeam

Το FuePerform είναι ένα premium και σύνθετο προϊόν για όλους τους αθλητές που αναπτύχθηκε για να βελτιώσει την απόδοση, την αναγέννηση, και για να επιτρέψει, με αυτόν τον τρόπο, την αξιοποίηση των μέγιστων δυνατοτήτων τους. Πρόκειται για ένα λειτουργικό μείγμα προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την απόλυτη απόδοση κάθε μέρα!

Σε απόθεμα
15,95 €

FuePerform - ένα μείγμα άριστης ποιότητας για την καθημερινή υποστήριξη της αναγέννησης, καθώς και για τις αθλητικές και πνευματικές επιδόσεις

Το FuePerform είναι ένα άριστης ποιότητας all-in-one μείγμα που έχει σχεδιαστεί για την καθημερινή βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων και τη μυϊκή αναγέννηση όλων των αθλητών. Χάρη στον συνδυασμό και τη φύση των δραστικών συστατικών, θα επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με την καθημερινή χρήση του. Στην καρδιά αυτού του προϊόντος βρίσκεται η δοκιμασμένη, αληθινή και η ενδελεχώς μελετημένη μονοϋδρική κρεατίνη. Αυτό το αμινοξύ αυξάνει αξιόπιστα τη σωματική απόδοση κατά τη διάρκεια σύντομης διάρκειας διαδοχικών προπονήσεων υψηλής έντασης. Μπορείτε να επιτύχετε αυτά τα αποτελέσματα με την ημερήσια πρόσληψη των 3 g. Με το FuePerform μπορείτε εύκολα να λάβετε αυτήν την ποσότητα σε μία μερίδα. Ως εκ τούτου, εάν ασχολείστε με το fitness, το bodybuilding, το τένις, το χόκεϊ, το ποδόσφαιρο ή άλλες αθλητικές δραστηριότητες που βασίζονται στην ταχύτητα, είναι βέβαιο ότι θα επωφεληθείτε από την κρεατίνη. 

              

Το επόμενο συστατικό στο προφίλ συστατικών του FuePerform είναι η δημοφιλής γλουταμίνη, η οποία είναι το πιο αντιπροσωπευτικό αμινοξύ στο σώμα μας. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως πηγή ενέργειας για ορισμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και τον βλεννογόνο του λεπτού εντέρου. Σε σύγκριση με άλλα αμινοξέα, περιέχει διπλάσια ποσότητα αζώτου, η οποία αποτελεί τη βάση των δεσμών πεπτιδίων όλων των πρωτεϊνών στους ιστούς μας. Ως εκ τούτου, η επαρκής πρόσληψη αυτού του αμινοξέος μπορεί να είναι ευεργετική, ειδικά σε περιπτώσεις όπου το σώμα πρέπει να αναγεννήσει ή να δημιουργήσει μυϊκό ιστό. Η γλουταμίνη είναι ένα ημι-απαραίτητο αμινοξύ που παράγεται σε συνθήκες φυσιολογικού στρες, κατά τη διάρκεια των οποίων μετατρέπεται σε απαραίτητο αμινοξύ και, επομένως, χρειάζεται να το λαμβάνετε σε επαρκείς ποσότητες κάθε μέρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η παραγωγή από τον ίδιο τον οργανισμό δεν θα καλύψει την ποσότητά του. Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας, το επίπεδο γλουταμίνης στο σώμα μειώνεται και ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να συμπληρώνεται με χρήση εξωτερικών πηγών

               

Θα αισθανθείτε επίσης ένα κύμα ενέργειας χάρη στην αυξημένη ροή αίματος στους μυς. Αυτή είναι η πραγματοποίηση ενώσεων όπως αυτή της μηλικής κιτρουλίνης και της αργινίνης που προάγουν την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου (NO). Το τελευταίο έχει θετική επίδραση στη ροή του αίματος σε όλο το σώμα και ειδικά στην αύξηση της παροχής αίματος στους δραστήριους μυς. Αυτό εξασφαλίζει ότι περισσότερο οξυγόνο και άλλα θρεπτικά συστατικά θα φτάσουν στα μυϊκά κύτταρα, εκ των οποίων όλα είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. Και ας μην ξεχνάμε το μηλικό (αλάτι μηλικού οξέος) που σχηματίζει μια ένωση με την κιτρουλίνη. Αυτό μπορεί να έχει θετική επίδραση σε μιαπιο αποτελεσματική κατανομή του γαλακτικού οξέος στους μυς, η οποία συνδέεται στενά με τη μείωση της έντασης της άσκησης. Η ταυρίνη είναι ένα ακόμη αμινοξύ που συμπληρώνει το συνολικό προφίλ συστατικών αυτού του προϊόντος. Πρόκειται επίσης για ένα αντιοξειδωτικό που υπάρχει, για παράδειγμα, στον εγκέφαλο, τα νεφρά, τους μυς και άλλα όργανα, και έχει ποικίλες λειτουργίες. Τούτου λεχθέντος, είναι απαραίτητο για τις διαδικασίες που συμβαίνουν στο νευρικό σύστημα, γεγονός που το καθιστά κοινό συστατικό στα ενεργειακά ποτά, τα προ-προπονητικά συμπληρώματα και τους λιποδιαλύτες. Συνδέεται επίσης στενά με την προώθηση της σωματικής και πνευματικής απόδοσης.  

                   

Ακολουθεί το συνένζυμο Q10, το οποίο συμμετέχει στο σχηματισμό ενέργειας στα μιτοχόνδρια. Είναι σαν μικρές κυψελοειδείς μονάδες παραγωγής ενέργειας που παράγουν την ενέργεια της ζωής μας με τη μορφή ATP. Αυτή η ενέργεια χρησιμοποιείται στη συνέχεια στους μυς, για παράδειγμα, για τη άρση ενός αλτήρα ή για την προσπέραση ενός αντιπάλου στο ποδόσφαιρο. Ο ψευδάργυρος που περιλαμβάνεται σε μια ιδιαίτερα απορροφήσιμη χηλική μορφή γίνεται τότε σημαντικός για τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα, η οποία θεωρείται ζωτικής σημασίας για τους αθλητές. Για παράδειγμα, επηρεάζει το μέγεθος και τη δύναμη των μυών, καθώς και τη γονιμότητα και άλλες ζωτικές διεργασίες στο σώμα. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος είναι επίσης απαραίτητος για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Συμμετέχει, επίσης, στη βέλτιστη πρωτεϊνοσύνθεση των μακροθρεπτικών συστατικών, η οποία είναι σημαντική για την απόκτηση ενέργειας από τα τρόφιμα. Το χρώμιο είναι επίσης απαραίτητο για την προαναφερθείσα διαδικασία και, επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.    

                            

H δυνατότητα ολόκληρου του μείγματος ενισχύεται, στη συνέχεια, περαιτέρω από φυτικά εκχυλίσματα υψηλής ποιότητας, δηλαδή το εκχύλισμα Ashwagandha (Withania somnifera) και το εκχύλισμα Rhodiola rosea (Rhodiola rosea). Το εκχύλισμα ashwagandha τυποποιείται σε περιεκτικότητα 5% δραστικών ενώσεων με τη μορφή withanolides. Αυτά τα φυτά κατατάσσονται μεταξύ των ισχυρών προσαρμογόνων, οι οποίοι είναι ουσίες που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση του στρες, την ευκολότερη προσαρμογή σε αυτό, και έτσι, στην αύξηση της ανθεκτικότητας του σώματος. Τα προσαρμογόνα χρησιμοποιούνται γενικά για την υποστήριξη της σωματικής και πνευματικής απόδοσης. 

              

Συνολικά, το FuePerform περιέχει όλα όσα χρειάζεται ένας αθλητής για την καθημερινή βελτίωση των αθλητικών και πνευματικών επιδόσεων, τη μυϊκή αναγέννηση και την υπέρβαση των ορίων του. Χάρη στο αποτελεσματικό μείγμα των συστατικών το οποίο διατίθεται σε μια ευδιάλυτη στιγμιαία μορφή που έχει ευχάριστη γεύση, δεν χρειάζεται πλέον να λαμβάνετε πολλά διατροφικά συμπληρώματα ξεχωριστά. Όλα αυτά τα συμπληρώματα αντικαθίστανται εύκολα από ένα δοσομετρικό κύπελλο FuePerform ανά πάσα στιγμή της ημέρας. 

                  

Σίγουρα θα εκτιμηθεί από αθλητές ενδυνάμωσης, ενδυνάμωσης-αντοχής, ομαδικού αθλήματος ή οποιουσδήποτε άλλους αθλητές που θέλουν να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητές τους κάθε μέρα. Αν θέλετε να κάνετε ένα ακόμα βήμα, για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε το FuePerform με β-αλανίνη, η οποία είναι επίσης απαραίτητη για μακροπρόθεσμη χρήση, προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.  

           

Το FuePerform και τα Οφέλη του

 • ένα μείγμα άριστης ποιότητας για την υποστήριξη της αθλητικής απόδοσης και της αναγέννησης
 • διατίθεται σε ευδιάλυτη στιγμιαία σκόνη
 • 10 προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά 
 • περιέχει κρεατίνη, γλουταμίνη, μηλική κιτρουλίνη, αργινίνη και άλλες δραστικές ενώσεις
 • εμπλουτισμένο με ισχυρά προσαρμογόνα, δηλαδή ashwagandha και rhodiola rosea
 • βοηθά στην καθημερινή υποστήριξη των αθλητικών επιδόσεων και της ζωτικότητας
 • βελτιώνει τη φυσική απόδοση κατά τη διάρκεια προπόνησης υψηλής έντασης 
 • επηρεάζει θετικά τη ροή του αίματος στο σώμα και τους μυς
 • συμβάλλει στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα
 • συμμετέχει στον σωστό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών
 • προάγει τη γονιμότητα και τις αναπαραγωγικές λειτουργίες
 • βοηθά στη διατήρηση της καλής όρασης
 • συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
 • έχει επίδραση στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα
 • έχει ευχάριστη γεύση 
 • κατάλληλο για όλους τους αθλητές
 • σίγουρα να εκτιμηθεί από τους αθλητές δύναμης, αντοχής, αθλητές ταχύτητας και αθλητές ομαδικών αθλημάτων

                        

Συστατικά

Γεύση Πράσινο Μήλο: Μονοϋδρική κρεατίνη, L-γλουταμίνη, μαλτοδεξτρίνη, DL-μηλική L-κιτρουλίνη, αρωματική ύλη, ταυρίνη, L-αργινίνη, εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha (Withania somnifera) (5% withanolides), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), γλυκαντικό (σουκραλόζη), χρωστική (σπιρουλίνα), εκχύλισμα ρίζας Rhodiola rosea 10:1 (Rhodiola rosea), συνένζυμο Q10, δισγλυκινικός ψευδάργυρος, πικολινικό χρώμιο.

Γεύση Λεμόνι-Μοσχολέμνο: Μονοϋδρική κρεατίνη, L-γλουταμίνη, μαλτοδεξτρίνη, DL-μηλική L-κιτρουλίνη, ταυρίνη, L-αργινίνη, εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha (Withania somnifera) (5% withanolides), αρωματική ύλη, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), γλυκαντικό (σουκραλόζη), εκχύλισμα ρίζας Rhodiola rosea 10:1 (Rhodiola rosea), συνένζυμο Q10, δισγλυκινικός ψευδάργυρος, πικολινικό χρώμιο.

Γεύση Πεπόνι: Μονοϋδρική κρεατίνη, L-γλουταμίνη, μαλτοδεξτρίνη, DL-μηλική L-κιτρουλίνη, ταυρίνη, L-αργινίνη, εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha (Withania somnifera) (5% withanolides), αρωματική ύλη, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), γλυκαντικό (σουκραλόζη), εκχύλισμα ρίζας Rhodiola rosea 10:1 (Rhodiola rosea), συνένζυμο Q10, δισγλυκινικός ψευδάργυρος, πικολινικό χρώμιο.

           

Συνιστώμενη χρήση

Αναμείξτε 1 σκουπ από το μείγμα (13 g) μαζί με 200-300 ml νερό σε ένα σέικερ και καταναλώστε το αμέσως. Καταναλώστε μια μερίδα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. 

                     

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική αξια (γεύση πράσινο μήλο) 1 μερίδα (13 g) *ΣΗΠ ανά 13 g
Μονοϋδρική κρεατίνη 5 g         -
L-Γλουταμίνη 3 g         -
L-Κιτρουλίνη DL-Μηλική 1 g         -
Ταυρίνη 500 mg         -
L-Aργινίνη 500 mg         -
Εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha (Withania somnifera) 500 mg         -
 - Withanolides 25 mg         -
Εκχύλισμα ρίζας Rhodiola rosea (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Συνένζυμο Q10 60 mg         -
Ψευδάργυρος 5 mg 50%
Χρώμιο 80 μg 200%

 

Διατροφική αξία (γεύση λεμόνι - μοσχολέμονο) 1 μερίδα (13 g) *ΣΗΠ ανά 13 g
Μονοϋδρική κρεατίνη 5 g         -
L-Γλουταμίνη 3 g         -
L-Κιτρουλίνη DL-Mηλική 1 g         -
Ταυρίνη 500 mg         -
L-Aργινίνη 500 mg         -
Εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha (Withania somnifera) 500 mg         -
Withanolides 25 mg         -
Εκχύλισμα ρίζας Rhodiola rosea (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Συνενζυμο Q10 60 mg         -
Ψευδάργυρος 5 mg 50%
Χρώμιο 80 μg 200%

 

Διατροφική αξία (γεύση πεπόνι) 1 μερίδα (13 g) *ΣΗΠ ανά 13 g
Mονοϋδρική κρεατίνη 5 g         -
L-Γλουταμίνη 3 g         -
L-Κιτρουλίνη DL-Μηλική 1 g         -
Ταυρίνη 500 mg         -
L-Αργινίνη 500 mg         -
Εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha (Withania somnifera) 500 mg         -
Withanolides 25 mg         -
Εκχύλισμα ρίζας Rhodiola rosea (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Συνένζυμο Q10 60 mg         -
Ψευδάργυρος 5 mg 50%
Χρώμιο 80 μg 200%

       

Προειδοποίηση

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα. Το προϊόν δεν υποκαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες. Διατηρείται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία έως 25 °C και μακριά από παιδιά. Προστατεύετε από τις θερμοκρασίες ψύξης και το άμεσο ηλιακό φως.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευασμένο στη EU
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Ύψος 17.50 cm
Πλάτος 10.20 cm
Μήκος 10.20 cm
Μεικτό Βάρος 0.50 kg
Ομάδα Γεύσης Φρούτα
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 910 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 910 τεμ.
Κωδικός ΕΣ 21069098: --- Ostatné
ΕΑΝ 8586022216527
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Ετικέτες προϊόντος Vegan
Χωρίς GMO Ναι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegetarian Nαι
Vegan Nαι
Μείγμα μείγμα
Μορφή σκόνη
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Main category Άλλα Συμπληρώματα Διατροφής
Άλλες κατηγορίες Κρεατίνη Πολλαπλών Συστατικών
Άλλα Διατροφικά Συμπληρώματα
Δώρα
Αθλητική Διατροφή
Δώρα για εκείνη
Δώρα για εκείνον
Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Vegan Προϊόντα
Vegetarian Προϊόντα

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών FuePerform – GymBeam
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:FuePerform – GymBeam
Η Βαθμολογία σας

Αξιολόγηση Προϊόντος

76 %
76 %
Μέσος όρος από 10 αξιολογήσεις
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Συνολική βαθμολογία επαληθευμένων αγορών

85 %

Η πιο ωφέλιμη αρνητική κριτική για το προϊόν

20 %
Τουλάχιστον εμετικό. Δεν το συνιστώ

Ήταν χρήσιμη αυτή η κριτική?

Γραμμάρια (γρ) Γεύση Βαθμολογία Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
390 g Πράσινο Μήλο
(4) 
55%
19,95 € 15,95 €
Σε απόθεμα
390 g Λεμόνι - Λαιμ
(2) 
80%
19,95 € 15,95 €
Σε απόθεμα
390 g Καρπούζι
(2) 
80%
19,95 € 15,95 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer