Anabolic Masster - Amix

Βαθμολογία:
84 % of 100
84 % (28)
Παρασκευαστής: Amix

Το Anabolic Masster είναι ένα υψηλής ποιότητας μείγμα πρωτεϊνών all-in-one, υδατανθράκων και άλλων προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών. Για παράδειγμα, μεταλλικά στοιχεία, πεπτικά ένζυμα, το ενισχυτικό τεστοστερόνης Tribulus Terrestris και τα τρία διαφορετικά είδη κρεατίνης είναι μερικά από αυτά. Περιλαμβάνει επίσης υδατάνθρακες άμεσης απορρόφησης που βοηθούν στην ταχεία αναγέννηση, καθώς και γλυκογόνο που αναπληρώνει τις εξαντλημένες πηγές ενέργειας.

 

Σε απόθεμα
64,95 €

Το Anabolic Masster είναι ένα αποτελεσματικό μείγμα all-in-one με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενισχυμένο με κρεατίνη, Tribulus Terrestris, πεπτικά ένζυμα και άλλα λειτουργικά συστατικά

 

Το Anabolic Master είναι ένα κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικό all-in-one μείγμα για την απόλυτη υποστήριξη των αποτελεσμάτων της προπόνησής σας. Περιέχει πολλές πρωτεΐνες, κυρίως με τη μορφή συμπυκνώματος ορού γάλακτος, απομονωμένου ορού γάλακτος, πρωτεΐνης αυγού και υδρολυμένης πρωτεΐνης (αμινοξέα που προέρχονται από πρωτεΐνες βοείου κρέατος). Έτσι, υποστηρίζει τη μυϊκή ανάπτυξη και συντήρηση, καθώς και την υγεία των οστών. Επιπλέον, περιλαμβάνει υδατάνθρακες που βοηθούν στην αναγέννηση και αναπλήρωση εξαντλημένων πηγών ενέργειας (γλυκογόνο). Το επόμενο συστατικό είναι το HMB, ένας μεταβολίτης λευκίνης που συνδέεται με την τόνωση της παραγωγής νέων μυϊκών πρωτεϊνών (MPS - σύνθεση μυϊκών πρωτεϊνών). Η L-αργινίνη, πρόδρομος του μονοξειδίου του αζώτου, υπάρχει επίσης στον κατάλογο των συστατικών. Έχει αντίκτυπο στη συνολική κυκλοφορία του αίματος του σώματος, η οποία βοηθά τους μυς να λαμβάνουν περισσότερο οξυγόνο και υγιεινά θρεπτικά συστατικά. Ως αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της αναγέννησης  και στην αποτελεσματικότερη αθλητική απόδοση.

 

Επιπλέον, τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά συμπληρώνονται από άλλα συστατικά. Σε αυτά περιλαμβάνονται το εκχύλισμα Tribulus Terrestris που περιέχει στεροειδείς σαπωνίνες. Έχει ζήτηση  στον κόσμο του αθλητισμού με στόχο την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης, τη βελτίωση της απόδοσης και την προώθηση της μυϊκής ανάπτυξης. Το προϊόν εμπλουτίζεται περαιτέρω με τρεις τύπους κρεατίνης: Μαλατική κρεατίνη, αιθυλεστέρα κρεατίνης και μονοένυδρη μικρονισμένη κρεατίνη. Καθεμιά από αυτές δίνει ευεργετικά οφέλη στο προϊόν. Η κρεατίνη χρησιμοποιείται γενικά για τη βελτίωση της σωματικής απόδοσης κατά τη διάρκεια σύντομων, επαναλαμβανόμενων διαστημάτων εντατικής προπόνησης. Η ανάγκη, την οποία αυτό το μείγμα θα ικανοποιήσει με ευκολία, είναι να λαμβάνετε 3 g κρεατίνης ημερησίως.

 

Τα μεταλλικά στοιχεία του ασβεστίου και του φωσφόρου που περιέχονται είναι σίγουρα αξιοσημείωτα. Το ασβέστιο συνδράμει στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών, μαζί με τον φώσφορο. Το ίδιο το ασβέστιο έχει επίδραση στην αποτελεσματικότητα της λειτουργίας των μυών, η οποία είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την προπόνηση όσο και για την καθημερινή ζωή. Επιπλέον, το Digezyme®, ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων, βοηθά στην πέψη των διαθέσιμων θρεπτικών συστατικών. Είτε αποφασίσετε να αναμείξετε αυτή την πρωτεΐνη με νερό είτε με γάλα για ένα ακόμη υψηλότερο ποσοστό θρεπτικών συστατικών, η υπέροχη γεύση είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μπορείτε να το καταναλώσετε ανά πάσα στιγμή της ημέρας προς πλήρη υποστήριξη των προπονήσεών σας και να επιτευχθεί πιο αποτελεσματική μυϊκή ανάπτυξη.

 

Το Anabolic Masster και τα οφέλη του

 • υψηλής ποιότητας μείγμα που περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και άλλα συστατικά
 • περιέχει υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών
 • περιέχει ένα μείγμα συμπυκνώματος ορού γάλακτος, απομονωμένου ορού γάλακτος, υδρολυμένου ορού γάλακτος και πρωτεΐνης αυγού
 • προάγει τη μυϊκή διατήρηση και ανάπτυξη
 • βελτιώνει την υγεία των οστών
 • ενισχύει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στους μυς
 • περιέχει Tribulus Terrestris, που προτιμάται για την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης
 • τα συστατικά του συμπληρώνονται από τρεις μορφές κρεατίνης
 • επηρεάζει τη βελτίωση της σωματικής απόδοσης
 • περιλαμβάνει φώσφορο και ασβέστιο
 • βοηθά στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών
 • επηρεάζει την ομαλή μυϊκή λειτουργία
 • περιλαμβάνει τα πεπτικά ένζυμα Digezyme®.
 • έχει πεντανόστιμη γεύση

 

Συστατικά

Συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (από γάλα), γλυκόζη, φρουκτόζη, μαλτοδεξτρίνη, αμινοξέα που προέρχονται από πρωτεΐνη βοείου κρέατος, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος CFM® (από γάλα), μονοϋδρική κρεατίνη 4000 mg, ισομαλτουλόζη (Palatinose®), ModCarb™ (πίτουρο βρόμης χωρίς γλουτένη, κινόα, αμάραντος, φαγόπυρο, κεχρί), πρωτεΐνη αυγού, L-γλουταμίνη 2000 mg, απομονωμένη πρωτεΐνη ιόντων ανταλλαγής ορού γάλακτος (από γάλα), υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (από γάλα), (για γεύση σοκολάτας) L-αργινίνη HCL 1000 mg, γαλακτωματοποιητής: 500 mg, HMB - υδροξυμεθυλοβουτυρικό 500 mg, μηλική τρι-κρεατίνη 500 mg, μονοϋδρική κρεατίνη - cre-alkalyn® 50 L-γλουταμίνη άλφα κετογλουταρικό 500 mg, αιθυλεστέρας κρεατίνης 500 mg, βήτα αλανίνη (CarnoSyn®) 500 mg, άρωμα, εκχύλισμα Tribulus Terrestris 300 mg, ινοσίνη 300 mg, L-αργινίνη α-κετογλουταρική 30 mg, βαλίνη 250 mg, φωσφορικό υδρογόνο κάλιο 250 mg, φωσφορικό υδρογόνο νάτριο 250 mg, L-τυροσίνη 200 mg, DigeZyme® (σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων) 150 mg, εκχύλισμα καρπών Saw Palmetto 100 mg, δαμιάνα 4: 1 εκχύλισμα 100 mg, μηλικό άλφα λιποϊκό οξύ 100 mg, L-ιστιδίνη 100 mg, πυκνωτικά: κόμμι ξανθάνης και γκουάρ, γλυκουρονολακτόνη 100 mg, εκχύλισμα παντζαριού: (γεύση φράουλα, φρούτα του δάσους), γλυκαντικά: σουκραλόζη (Splenda®) και ακεσουλφάμη Κ.

 

 

Συνιστώμενη χρήση

Η βασική ημερήσια ποσότητα είναι 100 g. Χωρίστε τη μερίδα σε 50 g (1,5 σκουπ) πριν την άσκηση και 50 g (1,5 σκουπ) μετά την άσκηση. Αναμείξτε μια μερίδα (50 g) με 200 ml νερό ή αποβουτυρωμένο γάλα.

 

Διατροφικός πίνακας

 

Διατροφικές τιμές ανά 100 g
Ενέργεια 1551.6 kJ / 366 kcal
Λιπαρά 3.34 g
κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Υδατάνθρακες 39 g
σάκχαρα 24.3 g
Πρωτεΐνη 45 g
Αλάτι <1 g
DigeZyme® 150 mg
Ασβέστιο 120 mg
Φώσφορος 203 mg

 

Προειδοποίηση

Ακατάλληλο για παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Ακατάλληλο για άτομα με μεταβολικές διαταραχές με αυξημένα επίπεδα αργινίνης. Δεν συνιστάται για χρήση από άτομα με αρτηριακή πίεση και διαβήτη. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια προσλαμβανόμενη ποσότητα. Να μην χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής. Να διατηρείται μακριά από παιδιά. Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία κάτω των 25°C και να προστατεύεται από το άμεσο ηλιακό φως και τις θερμοκρασίες ψύξης. Ο κατασκευαστής δεν φέρει ευθύνη για ζημιές που προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση ή αποθήκευση. Τρόφιμα που προορίζονται για ειδική διατροφική χρήση
 Κατάλληλο για αθλητές αυξημένης αθλητικής δραστηριότητας. Με γεύση κια γλυκαντικό.

Πληροφορίες για αλλεργιογόνα: Αυτό το προϊόν έχει παρασκευαστεί σε εργοστάσιο που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγό, σόγια οστρακοειδή.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 8594159533783
Μείγμα μείγμα
Main category All-in-One
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Χωρίς GMO Όχι
Μέθοδος Επεξεργασίας Συγκέντρωση
Πηγή Πρωτεΐνης Ορός Γάλακτος
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Όχι
Χωρίς Λακτόζη Όχι
Vegetarian Nαι
Vegan Oχι
Μορφή σκόνη
Κωδικός ΕΣ 21069098: --- Ostatné
Κατασκευασμένο στη EU
Ομάδα Γεύσης Σοκολάτα
Ύψος 28.00 cm
Πλάτος 20.00 cm
Μήκος (cm) 20.00 cm
Μεικτό Βάρος 2.53 kg
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 12 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 100 τεμ.
Καθαρό Βάρος 2.20 kg
νομική κατηγορία του προϊόντος Τρόφιμα για ιδιαίτερα διατροφικά ζητήματα
Διανομέας Aminostar Slovakia, s.r.o., Trančianska 1279, 02001 Púchov, Slovakia
Άλλες κατηγορίες Φόρμουλες Αύξησης Bάρους & Υδατάνθρακες
Πρωτεΐνη για μυϊκή ανάπτυξη
Συμπυκνωμένη πρωτεΐνη

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Anabolic Masster - Amix
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:Anabolic Masster - Amix
Η Βαθμολογία σας
Γραμμάρια (γρ) Γεύση Βαθμολογία Τιμή Σε απόθεμα
2200 g Σοκολάτα
(10) 
74%
64,95 €
Σε απόθεμα
2200 g Φρούτα του Δάσους
(2) 
100%
64,95 €
Σε απόθεμα
2200 g Φράουλα
(4) 
80%
64,95 €
Σε απόθεμα
2200 g Βανίλια
(4) 
95%
64,95 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer
1. Question:
Κώστας Σταθόπουλος
Κώστας Σταθόπουλος
Ήθελα να ρωτήσω η συγκεκριμένη είναι 80 άρα;
Απάντηση
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?
Answer:
Κώστας Σταθόπουλος
Answer:
Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη περιέχει 45 g πρωτεΐνης ανά 100 g
Είναι χρήσιμη αυτή η ερώτηση?