Amino 1 Sport - MusclePharm

Βαθμολογία:
94 % of 100
94 % (4)
Παρασκευαστής: Muscle Pharm

Το Amino 1 Sport είναι ένα συνδυαστικό μείγμα αμινοξέων σε ελεύθερη μορφή (συμπεριλαμβανομένων και αμινοξέων BCAA), καθώς και ηλεκτρολυτών, οι οποίοι βοηθούν τη μείωση της κόπωσης, αλλά και στους μυικούς πόνους. Δεν περιέχει σάκχαρα και έχει μόλις 5 θερμίδες. Χρησιμεύει σε κάθε αθλητή, ο οποίος επιθυμεί μυική ενυδάτωση και αναγέννηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και μετά από αυτήν. Ξεχωρίζει για την εξαιρετική διαλυτότητά του και τη γρήγορη απορροφησιμότητά του, η οποία διασφαλίζει την ταχεία ενίσχυση με τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες.

Long term unavailable

Το Amino είναι ένα μείγμα αμινοξέων και ηλεκτρολυτών, οι οποίοι ενυδατώνουν και αναγεννούν τους μύες

Το Amino 1 Sport είναι ένα μετα-εξασκητικό προϊόν σε σκόνη, το οποίο περιέχει επιστημονικά ελεγμένα ενεργά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένα για αθλητές, οι οποίοι χρειάζονται μυική αναγέννηση και ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς και μετά από αυτήν. Ένα συνδυαστικό μείγμα αμινοξέων και ηλεκτρολυτών, το οποίο καταστέλλει την κόπωση, αλλά και τους μυικούς πόνους. Το Amino 1 ξεχωρίζει για την εξαιρετική διαλυτότητά του και τη γρήγορη απορροφησιμότητά του, η οποία διασφαλίζει την ταχεία ενίσχυση των μυών με τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες.

Amino 1 Sport MusclePharm

 

ΠΑΡΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ

Το AMINO 1 είναι ένα ιδανικό και ανεπανάληπτο ρόφημα για αναγέννηση και ενυδάτωση, σχεδιασμένο για όλους τους τύπους αθλητών. Δεν περιέχει σάκχαρα και έχει μόλις 5 θερμίδες. Η σύνθετη, γρήγορα απορροφήσιμη φόρμουλά του προσφέρει ενέργεια, βελτιώνει την αντοχή, χτίζει τους μύες, ενυδατώνει το σώμα και αναγεννά τους μύες μετά την προπόνηση. Το σώμα πλημμυρίζει με αμινοξέα σε ελεύθερη μορφή, καθώς και στιγμιαία αμινοξέα BCAAs, διασφαλίζοντας, έτσι, την ισορροπία των ηλεκτρολυτών μέσα στο σώμα.

  

ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Το γρήγορα διαλυτό AMINO 1 περιέχει πάνω από 10g αμινοξέων ανά δόση, συμπεριλαμβανομένων αμινοξέων BCAA σε αναλογία 3:1:2. Ενισχύει και αυξάνει την αντοχή και κάνει πιο αποτελεσματικό το χτίσιμο των μυών. Μειώνει τον πόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, μοιράζει τις θρεπτικές ουσίες εκεί όπου ακριβώς χρειάζονται και επιταχύνει τη μυική αναγέννηση. Το AMINO 1 είναι το ιδανικό ρόφημα για την επίτευξη μέγιστης απόδοσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Με τη σύνθεση, τη δύναμή του, καθώς και το εύρος των δυνατοτήτων του, απλά πετάει έξω οποιονδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία του.

   

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Οι επιστήμονες της MusclePharm έχουν εφοδιάσει το AMINO 1 με ένα μοναδικό σύστημα ενυδάτωσης, το οποίο μεγιστοποιεί την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών σε όλες τις φάσεις της προπόνησης. Η φυσική καρύδα σε μορφή πούδρας, θεωρείται "υπερτροφή" λόγω των ιδιοτήτων της. Προσφέρει μια ισορροπημένη αναλογία ηλεκτρολυτών και ανόργανων συστατικών και ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα του σώματος να απορροφά θρεπτικές ουσίες. Ο χυμός καρύδας έχει σχεδόν την ίδια πυκνότητα με το πλάσμα του αίματος και χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα στη βιομηχανία των σπορ για την αποτελεσματική ενυδάτωση του σώματος.

   


amino 1 sport

ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ

Ο ετεροχρονισμένος μυικός πόνος, ο οποίος έχει προκληθεί από προηγούμενη μυική κόπωση ("μυικός πυρετός") είναι συχνό φαινόμενο σε όλους αυτούς που έχουν πάθος με το μπόντι μπίλντινγκ και την άσκηση. Ο πόνος αυτός προκαλείται από μια μεγάλη κατάρρευση της καθαρής μυικής μάζας και τηη μεγαλύτερη συγκέντρωση γαλακτικού οξέος. Ο μυικός πόνος, καθώς και η μυική δυσκαμψία, μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το πρόγραμμά σας. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα αμινοξέα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη σημαντική μείωση της μυικής κατάρρευσης και του συνεπακόλουθου πόνου, επιτρέποντάς σας, έτσι, να περάσετε περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της μηλικής κιτρουλίνης, της L-καρνιτίνης, καθώς και της L-γλυκίνης, είναι όλα στοιχεία, τα οποία συνηγορούν στο γεγονός ότι το AMINO 1 είναι ένα δυνατό και αποτελεσματικό μέσο καταπολέμησης του μυικού πυρετού.

  

ΚΟΠΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Όταν δεν μπορείτε να συνεχίσετε από την εξάντληση, αυτό, δεν οφείλεται μόνο στους μύες. Η κόπωση του κεντρικού νευρικού συστήματος, καθώς και η γενικότερη κούραση, είναι στοιχεία που παίζουν και αυτά το ρόλο τους. Τα αμινοξέα που εμπεριέχονται στο AMINO 1 ενισχύουν την παραγωγή σεροτονίνης στον εγκέφαλο και μειώνουν τα επίπεδα αμμωνίας στο αίμα. Η L-γλυκίνη αποτελεί σημαντική πηγή ενέργειας στις διεργασίες του σώματος, καθώς και στα κυτταρικά μιτοχόνδρια. 

  

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΟΞΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Ο στόχος είναι η δημιουργία ενός συμπληρώματος προπόνησης, το οποίο ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία, καθώς και τη συγκέντρωση, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την προπόνηση - χωρίς την χρήση καφεΐνης. Η σύνδεση μεταξύ αμινοξέων και πνευματικής διαύγειας έχει αποδειχθεί από πολλές μελέτες. Το AMINO 1 θα σας δώσει μία ώθηση, η οποία θα σας κάνει να συγκεντρωθείτε καλύτερα στην αθλητική δραστηριότητα, την οποία έχετε επιλέξει.

  

ΑΝΟΧΗ, ΑΝΤΟΧΗ, ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΥΩΝ

Η ομάδα που ανέπτυξε το AMINO 1 εγγυάται ότι η φόρμουλά του έχει τους ιδανικούς εκείνους παράγοντες, οι οποίοι οδηγούν στην αύξηση του ρυθμού της πρωτεϊνοσύνθεσης, επιταχύνοντας, έτσι, την ανάπτυξη του μυικού ιστού κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς και μετά από αυτήν. Ταυτόχρονα, τα αμινοξέα που περιέχει, σταματούν την πρωτεόλυση, επιτρέποντας μεγαλύτερη σε διάρκεια άσκηση και κατά συνέπεια, μια παραγωγικότερη διαδικασία αναγέννησης. Ο κάθε αθλητής θέλει να είναι σίγουρος ότι δεν θα χάσει περισσότερα απ' αυτά που έχει χτίσει. Η ιδιότητα των ελεύθερων αμινοξέων, ακόμα και αυτά που ανήκουν στην κατηγορία διακλαδισμένης αλύσου, να αποτρέπουν την κατάρρευση της καθαρής μυικής μάζας, είναι το καλύτερο θεμέλιο, πάνω στο οποίο θα χτίσετε αργότερα.


amino 1 sport

                    

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Όπως και με τα υπόλοιπα προϊόντα της, έτσι και με αυτό, η MusclePharm, έχει βρει τον ιδανικό συνδυασμό συστατικών, τα οποία είναι καλύτερα και πιο αποτελεσματικά σε αθλητές, οι οποίοι, είναι πλήρως αφοσιωμένοι στη γυμναστική και στο μπόντι μπίλντιγκ. Βρήκαν, ακόμη, τον καταλληλότερο τρόπο παροχής και μεταφοράς για την καλύτερη απορρόφηση και χρήση των θρεπτικών ουσιών, τις οποίες περιέχει. Είναι ζωτικής σημασίας να πάρετε το απόλυτο μάξιμουμ από κάθε AMINO 1, το οποίο θα σα επιτρέψει να πετύχετε τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και να ξεπεράσετε τα όριά σας. 

Τα σημαντικά μέρη της φόρμουλας του AMINO 1 είναι οι ηλεκτρολύτες - ουσίες, οι οποίες ενεργοποιούν τους μύες, εκκινούν τη δραστηριότητά τους, ελέγχουν τη σύσπασή τους. Ελέγχουν πολλές σωματικές λειτουργίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε μέρος της διαδικασίας θα συμβεί την απολύτως σωστή στιγμή. Οι ενεργοί αθλητές πρέπει να διατηρούν την ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα τους. Οι ηλεκτρολύτες χάνονται κατά την εφίδρωση. Το AMINO 1 περιέχει όλους τους σημαντικούς εκείνους ηλεκτρολύτες - κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, νάτριο και ασβέστιο.

                                                         

Το Amino 1 Sport και τα οφέλη του

  • βοηθάει στην ενυδάτωση των μυών
  • βελτιώνει τις επιδόσεις και την αναγέννησή τους
  • ενισχύει την ανάπτυξη των μυών, καθώς και την προστασία τους
  • περιέχει ηλεκτρολύτες
  • διαφανής σύνθεση, χωρίς μυστικά μείγματα

 

Δοσολογία

Πάρτε μία δόση (1 δοσομετρικό δοχείο = 14.2 g) σε 200-400ml κρύου νερού και καταναλώστε πριν, κατά ή μετά την προπόνηση.

 

Διατροφικές Πληροφορίες

Διατροφική αξία (fruit punch)1 dose (14,2 g)
Θερμίδες 5kcal
Νάτριο (ως φωσφορικό νάτριο) 30mg
Κάλιο (ως υδρογονωμένο φωσφορικό κάλιο) 70mg
Υδατάνθρακες 0g
εκ των οποίων σάκχαρα 0g
Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) 300mg
Βιταμίνη B6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη) 30mg
Φώσφορος (όπως υδρογονωμένο φωσφορικό νάτριο και υδρογονωμένο φωσφορικό κάλιο) 50mg
Μαγνήσιο (ως οξείδιο του μαγνησίου) 210mg
Κυτταρική Ενέργεια & Καύσιμο ATP
Άλφα-κετογλουταρική αργινίνη 3g
Tαυρίνη 1g
Αμινοξέα BCAA 3:1:2™
L-λευκίνη 1,5g
L-βαλίνη 1g
L-ισολευκίνη 500mg
Σύμπλεγμα Αποκατάστασης
L-γλουταμίνη 1g
L-αλανίνη 1g
L-γλυκίνη 1g
Σύστημα Ενυδάτωσης με Αμινοξέα 
Νερό καρύδας
(Cocos nucifera)
200mg

 

Άλλα συστατικά

Κιτρικό οξύ, μηλικό οξύ, φυσικές και τεχνητές αρωματικές ουσίες, πυριτικό ασβέστιο, πυριτία, ακεσουλφαμικό κάλιο, χυμοί φρούτων και λαχανικών (χρωστικές).

   

Προσοχή

Προϊόν ειδικής διατροφής - κατάλληλο για αθλητές. Φυλάσσετε μακριά από παιδιά! Ακατάλληλο για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες. Αποθηκεύστε σε ξηρό και σκοτεινό περιβάλλον στους 5-25 βαθμούς C. Καταναλώστε το μέσα σε 120 ημέρες από το άνοιγμά του. Δεν περιέχει απαγορευμένες ουσίες. Ο κατασκευαστής δεν φέρει ευθύνη από φθορές που έχουν προκληθεί λόγω μη ορθής αποθήκευσης και χρήσης. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας, σε περίπτωση που έχετε προβλήματα υγείας.

Προειδοποίηση για αλλεργιογόνα: Το προϊόν έχει παρασκευασθεί σε μονάδα, η οποία, επίσης επεξεργάζεται προϊόντα, τα οποία περιέχουν γάλα, σόγια, καρύδια, σίτο και αυγό.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 653341046413
Vegetarian Nαι
Main category Σύνθετα Αμινοξέα
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Χωρίς GMO Όχι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegan Oχι
Κωδικός ΕΣ 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Μείγμα μείγμα
Μορφή σκόνη
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Ύψος 11.00 cm
Πλάτος 11.00 cm
Μήκος (cm) 13.50 cm
Μεικτό Βάρος 0.53 kg
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Άλλες κατηγορίες Αμινοξέα

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Amino 1 Sport - MusclePharm
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:Amino 1 Sport - MusclePharm
Η Βαθμολογία σας
Γραμμάρια (γρ) Γεύση Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer