Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Συνένζυμο Q10 60 kaps - GymBeam

Manufacturer: GymBeam
Βαθμολογία:
99 %

Το συνένζυμο Q10 παίζει σημαντικό ρόλο στην ενέργεια και την προστασία των κυττάρων από την καταστροφή και την πρόωρη γήρανση. Έχει τεράστια οφέλη στην αερόβια άσκηση και ενισχύει την καλή λειτουργία της καρδιάς. Χρησιμοποιείται στην περίπτωση της χρόνιας κόπωσης, της εξάντλησης, της ατονίας και της αδυναμίας. Επίσης, ενισχύει την ανάπλαση των ούλων, δρα κατά της αιμορραγίας και γενικά επιταχύνει την επούλωση των πληγών και την ανάπλαση των κυττάρων.

 
Ειδική Τιμή   10,75 € Κανονική Τιμή   0,00 € Κόστος Αποστολής από 5.50 €
(ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε παραγγελίες άνω των 39.99 €)

Το συνένζυμο Q10 ενισχύει την καρδιά, έχει οφέλη στην αερόβια άσκηση, επιταχύνει την επούλωση και την ανάπλαση, αντιμετωπίζει την κόπωση και την εξάντληση

Το συνένζυμο Q10 είναι μια ψευδοβιταμίνη (ουσία που έχει παρόμοια δράση με τη βιταμίνη) και απαντάται σε κάθε κύτταρο του ανθρώπινου οργανισμού, ειδικά στα ενεργά κύτταρα του μυοκαρδίου, στον εγκέφαλο και το συκώτι. Παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή κυττάρων και στην προστασία τους από την καταστροφή και την πρόωρη γήρανση. [1] Σε επίπεδο παραγωγής ενέργειας στο κύτταρο, η λειτουργεί με στόχο την αύξηση της ενέργειας του οργανισμού με τη βοήθεια του οξυγόνου (σε μορφή τριφωσφορικής αδενοσίνης - ATP). Κατ' αυτόν τον τρόπο απελευθερώνεται ενέργεια με αποτέλεσμα να υπάρχουν οφέλη στην αερόβια άσκηση. [2] [3] Συνεισφέρει στην καλή λειτουργία της καρδιάς, και την ενισχύει, όπως και το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

 

Συνένζυμο Q10 60 kaps - GymBeam

 

Το συνένζυμο Q10 έχει εμφανή αποτελέσματα στις περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, ατονίας και αδυναμίας. [4] Ελαττώνει τον κίνδυνο της απόπτωσης (κυτταρικός θάνατος), ενώ ενισχύει την ανάπλαση των ούλων και αποτρέπει την αιμορραγία και τον τραυματισμό τους. Γενικά, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, γεγονός πολύ σημαντικό, ιδίως στην περίπτωση των διαβητικών στους οποίους η διαδικασία της επούλωσης αποκτά πολλαπλάσια σημασία. [5]

 

O οργανισμός παράγει εν μέρει αυτό το ένζυμο, όμως καταναλώνεται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, επομένως χρειάζεται συμπληρωματική πρόσληψη. Επίσης, κατά τη γήρανση, η εξασθένηση του οργανισμού, σε συνδυασμό και με τις επιπτώσεις από άλλους παράγοντες, προκαλούν την έλλειψή του. Χωρίς το συνένζυμο Q10 ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να επιτελέσει κανονικά τις βιοχημικές του διεργασίες, καθώς εκείνο κινητοποιεί τα κύτταρα στον οργανισμό, ώστε να μετατρέψουν τα θρεπτικά συστατικά που προσλαμβάνουν στην αναγκαία ποσότητα ενέργειας. [5]

 

coenzyme q10 gymbeam

 

Μεγαλύτερη ανάγκη για το συνένζυμο Q10 έχουν τα δραστήρια άτομα, οι αθλητές και όσοι εργάζονται χειρωνακτικά. Η έλλειψη συνενζύμου Q10 στον οργανισμό, σε βαθμό που να μην μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες του, εκδηλώνεται με χαμηλή αποδοτικότητα, αίσθημα καταπόνησης του οργανισμού, μειωμένη δραστηριότητα στη δουλειά, κόπωση και μειωμένη ικανότητα ανάπλασης. [6] [7] [8] Η έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει στη διαταραχή του ενεργειακού ισοζυγίου, προκαλώντας την κατάρρευση του οργανισμού, με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην καρδιά και τη λειτουργία της. Άλλα επακόλουθα είναι η ολική αποδυνάμωση του οργανισμού, η απώλεια ζωτικότητας, η μειωμένη δυνατότητα συγκέντρωσης και η επιτάχυνση της γήρανσης, όχι μόνο των οργάνων, αλλά και του δέρματος, λόγω της μειωμένης δυνατότητας ανάπλασης των κυττάρων από τον οργανισμό. [9] [10]

 

Πώς εκδηλώνεται η έλλειψη του Συνενζύμου Q10

 • Κόπωση, εξάντληση, έλλειψη ενέργειας – έπειτα από καταπόνηση του οργανισμού νιώθετε κουρασμένοι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε βασικές καθημερινές δραστηριότητες, δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, νιώθετε ότι οι μύες σας δεν έχουν αρκετή ενέργεια, σκέφτεστε με πιο αργό ρυθμό ενώ παρατηρούνται και συμπτώματα κατάθλιψης.
 • Αδύναμο ανοσοποιητικό – το ανοσοποιητικό σύστημα επιτελεί λειτουργίες για τις οποίες χρειάζεται αρκετή ενέργεια. Όταν κάποιος έχει έλλειψη του ενζύμου Q10, έχει περισσότερες πιθανότητες να νοσήσει από γρίπη, έρπητα ή να κρυολογήσει.
 • Αιμορραγία ούλων – σε δείγμα ατόμων με ουλίτιδα, στο 60% βρέθηκε χαμηλό επίπεδο συνενζύμου Q10
 • Χρόνιος πόνος – συχνές ημικρανίες ή πονοκέφαλοι, μυϊκοί πόνοι, ινομυαλγία (χρόνιοι μυϊκοί πόνοι και ευαισθησία).
 • Καρδιοπάθειες – σαν όργανο, η καρδιά χρειάζεται αρκετή ενέργεια από τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP). Η ενέργεια αυτή παράγεται μέσω του συνενζύμου, επομένως η έλλειψη αυτού συνεπάγεται χαμηλότερη τροφοδοσία των κυττάρων με ενέργεια. Ως εκ τούτου, μπορεί να προκληθεί καρδιακή ισχαιμία η οποία ενδέχεται να οδηγήσει σε καρδιακή ανεπάρκεια που είναι μη αναστρέψιμη κατάσταση.

 

Συνένζυμο Q10 και πλεονεκτήματα:

 • ενισχύει τη λειτουργία της καρδιάς, των αγγείων, των μυών και της δραστηριότητας του εγκεφάλου
 • αντιμετωπίζει το αίσθημα της κόπωσης και της εξάντλησης
 • προστατεύει τα κύτταρα από την καταστροφή και τη γήρανση
 • συμβάλλει στη μείωση της πίεσης και του σακχάρου του αίματος 
 • έχει αντιοξειδωτική και αντιστρεσογόνο δράση
 • μειώνει την οξείδωση της LDL χοληστερόλης
 • επιταχύνει την ανάρρωση και την επούλωση
 • αποτρέπει και αντιμετωπίζει την περιοδοντίτιδα, ενισχύει τα ούλα και την ανάπλασή τους
 • επιταχύνει την ανάπλαση
 • αυξάνει την αποδοτικότητα
 • ενισχύει το ανοσοποιητικό

 

Συστατικά

Διογκωτικός παράγοντας (ηλιέλαιο), κάψουλα (ζελατίνη), υγραντικό (γλυκερίνη), συνένζυμο Q10, βιταμίνη E (dl-άλφα τοκοφερόλη), απιονισμένο νερό, χρωστικές (κόκκινο οξείδιο σιδήρου, διοξείδιο του τιτανίου).

 

Δοσολογία

Χρησιμοποιήστε 1 κάψουλα την ημέρα και καταναλώστε μαζί με άφθονο νερό.

 

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία1 δόση (1 κάψουλα)
Συνένζυμο Q1060 mg
Βιταμίνη E35 mg

 

Προσοχή

Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα αναγραφόμενα συστατικά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Το σκεύασμα δεν είναι κατάλληλο για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια πλούσια και ισορροπημένη διατροφή. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά, σε θερμοκρασία δωματίου (5 – 30 °C), σε ξηρό μέρος, με καλά κλειστή τη συσκευασία. Να μην εκτίθεται στο φως και σε υγρό περιβάλλον.

Αξιολογήσεις Πελατών

Συνένζυμο Q10 60 kaps - GymBeam

Review of Product

99%
99%
Average from 21 reviews
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Overall Rating

of Verified Customer

98.8 %

Most Beneficial Positive Review of Product

100.0000 %
0 customers found this review beneficial
0 customers found this review not beneficial
den iksera oti ipirxe kan auto to proion alla eida kanei kalo sta mallia kai sto derma kai to pira kai eida terastia allagi.

Was this review helpful to you?

Most Beneficial Negative Review of Product

Όλες οι Αξιολογήσεις Συνένζυμο Q10 60 kaps - GymBeam

 1. 100%

  Maraki96

  Verified Customer

  Customer points: 60

  Προστέθηκε:

  Was this review helpful to you?

  Συνιστάται
  prepei na to dokimasete!
  den iksera oti ipirxe kan auto to proion alla eida kanei kalo sta mallia kai sto derma kai to pira kai eida terastia allagi.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Συνένζυμο Q10 60 kaps - GymBeam
Η Βαθμολογία σας
Κατασκευασμένο στη
EU
ΕΑΝ
8588006751475
Ύψος
10.00 cm
Πλάτος
6.00 cm
Μήκος
6.00 cm
Μεικτό Βάρος
0.09 kg
Ομάδα Γεύσης
Φυσική
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία
168 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα
2688 τεμ.
Καθαρό Βάρος
0.06 kg
Κάψουλες
60 καψ.
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο
Όχι
Διανομέας
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά
Ναι
Χωρίς GMO
Ναι
Βιο
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Ναι
Χωρίς Λακτόζη
Ναι
Vegetarian
Oχι
Vegan
Oχι
Μείγμα
καθαρό
Μορφή
κάψουλες
νομική κατηγορία του προϊόντος
Συμπλήρωμα Διατροφής
Main category

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Συνένζυμο Q10 60 kaps - GymBeam

Write question
Write answer