Quest 60 g - Quest nutrition

Βαθμολογία:
95 % of 100
95 % (77)
Παρασκευαστής: Quest Nutrition

Η Πρωτεϊνική Μπάρα Quest περιέχει πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), υψηλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα ή γλουτένη. Δοκιμάστε αυτή την γαστρονομική εμπειρία σε αυτή τη νόστιμη μπάρα με διάφορες γεύσεις  

Long term unavailable

Νόστιμη πρωτεϊνική μπάρα Quest χωρίς γλουτένη και προστιθέμενα σάκχαρα

Η Πρωτεϊνική Μπάρα Quest περιέχει υψηλής ποιότητας βιολογικά διαθέσιμες πρωτεΐνες (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), υψηλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες, χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και χωρίς τρανς λιπαρά. Δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα και γλουτένη. Οι μπάρες διατίθεται σε διάφορες γεύσεις και όλες περιέχουν γλυκαντικές ουσίες όπως  σουκραλόζη με Lo Han Kuo ή στέβια με ερυθριτόλη.

  

Οι μπάρες πρωτεϊνών QUEST έθεσαν το γαστρονομικό πρότυπο σε των νόστιμων γεύσεων, υφής και διατροφικών στοιχείων στην αγορά των πρωτεϊνούχων μπάρων. Χάρη στον εξαιρετικό τρόπο παρασκευής της διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη πρωτεϊνική μπάρα που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

 

Quest bar  

Ο έλεγχος των υδατανθράκων για καλύτερα αποτελέσματα

Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, αν θέλετε να είστε υγιείς, να χάσετε βάρος και να χτίσετε μυς, θα πρέπει να ελέγχετε τους υδατάνθρακες σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Quest εργάστηκε σκληρά για την παραγωγή των μπαρών με λιγότερους ενεργούς υδατάνθρακες. Εάν λιγότεροι υδατάνθρακες είναι το κλειδί για τη μείωση του λίπους, γιατί οι άλλες μπάρες έχουν τόσους υδατάνθρακες; Μέχρι τώρα, δεν υπήρξε ο τρόπος για το πώς να παρασκευάζεται μία μπάρα που να είναι νόστιμη και να μην σαπίζει στο ράφι. Γι 'αυτό έπρεπε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να αναπτύξουμε μια εντελώς νέα παραγωγική διαδικασία.

 

Ας είμαστε ειλικρινείς

Εάν υπάρχει έστω μία πιθανότητα να τρώτε καραμέλες όλη την ημέρα και να χάσετε βάρος, πιθανότατα θα το κάνετε. Πιθανότατα, είστε οι αυτοί, όπως και οι άνθρωποι του Quest που θέλουν, για να αισθάνονται όμορφα και να φαίνονται τέλειοι, να εργάζονται σκληρά. Και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να περιορίσετε τη σκληρή δουλειά και να τρώτε μπάρες που υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή και που είναι λίγο περισσότερο από μια κακή καραμέλα. Μετά από χρόνια ανάπτυξης, το Quest ήταν σε θέση να κατέχει τη πρώτη θέση στην παγκόσμια λίστα των πρωτεϊνικών μπαρών με χαμηλό αριθμό ενεργών υδατανθράκων χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλυκερίνη.

   

Quest bar  

Υπέροχη γεύση

Πολλοί πελάτες αγοράζουν τις μπάρες Quest μόνο και μόνο επειδή έχουν εξαιρετική γεύση. Η ταπεινή μας γνώμη είναι ότι την προτιμούν περισσότερο από τις άλλες μπάρες στην αγορά. Έχουμε πειραματιστεί σκληρά με χιλιάδες γεύσεις για να είμαστε σίγουροι. Αλλά σε αυτό που πραγματικά διαφέρει η Quest από τις άλλες μπάρες είναι οι διατροφικές της αξίες. Καμία άλλη εταιρεία δεν μπόρεσε να κάνει αυτό που καταφέραμε εμείς - να παράγουμε πρωτεϊνικές μπάρες με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, υψηλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες χωρίς τρανς λιπαρά. Είναι η πρώτη μπάρα που χρησιμοποιούν οι body-builders για την προπόνησή τους στους διαγωνισμούς. Τους επιτρέπει να χάσουν βάρος και / ή να χτίσουν μυς και ταυτόχρονα να τρώνε φαγητό που τους αρέσει.

 

Πρωτεϊνική μπάρα μόνο από ποιοτικά συστατικά

Απομονωμένος ορός γάλακτος

Γενικά θεωρείται ως η καλύτερη διαθέσιμη πηγή πρωτεΐνης. Ο απομονωμένος ορός γάλακτος έχει απίστευτο προφίλ αμινοξέων, το οποίο παρέχει υψηλή αποτελεσματικότητα πρωτεϊνών στο σώμα σας, για την υποστήριξη της μυϊκής ανάπτυξης, την υποστήριξη της απώλειας σωματικού λίπους, την αύξηση της ανοσίας και πολλά άλλα. Είναι μια από τις πιο ακριβές πρωτεΐνες διαθέσιμες με την τιμή πολύ υψηλότερη από τις πρωτεΐνες σόγιας.

 

Απομονωμένο γάλα

Μια άλλη πολύ υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη που εύπεπτη και ακριβή. Πολλές μπάρες χρησιμοποιούν ζελατίνη (η οποία είναι φθηνή) για την άντληση του αριθμού πρωτεΐνης, ακόμη και αν δεν θεωρείται ως πλήρης πρωτεΐνη που απομονώνεται η πρωτεΐνη γάλακτος.

 

Η φυτική ίνα ΙΜΟ (Ισομαλτοολιγοσακχαρίτη)

Προκειμένου να καταστούν οι μπάρες Quest ως πλήρης τροφή, θέλαμε να τις προσφέρουμε επαρκή ποσότητα διαιτητικών ινών. Σχεδόν κάθε γραμμάριο υδατανθράκων στις μπάρες μας προέρχεται από διαιτητικές ίνες που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε ικανοποιημένοι και να διατηρήσετε τους ενεργούς υδατάνθρακες στο ελάχιστο.

Η ΙΜΟ είναι φυτική ίνα που προέρχεται από τις φυτικές πηγές και είναι πολύ παρόμοια με τις γνωστές φυτικές ίνες της ρίζας κιχωρίου. Αυτές οι δύο πηγές διαιτητικών ινών είναι σχεδόν πανομοιότυπες ως προς τη γεύση, την αίσθηση και την υφή, αλλά με μία εξαίρεση: η ΙΜΟ δεν έχει ως συνέπεια την ίδια εντερική ενόχληση όπως η ρίζα του κιχωρίου - κυρίως για τα πιο ευαίσθητα στομάχια.

 


Quest bar  

Αμύγδαλο και φυστικοβούτυρο

Το βούτυρο ξηρών καρπών είναι φυσικό γλυκό - εξαιρετικό όταν έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και είναι γεμάτο από υγιή λίπη. Αυτό βοηθά τη μπάρα Quest να είναι μαλακή, να έχει μαλακή υφή και γεύση αξεπέραστη Δεν προσθέτουμε τίποτα στο βούτυρο ξηρών καρπών μας και αυτό το καθιστά χωρίς λίπος.

  

Αμύγδαλα, φιστίκια, κάσιους

Η εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, βιταμινών, αντιοξειδωτικών και λιπών. Πρέπει να πούμε περισσότερα;

  

Θαλασσινό αλάτι, φυσικές γεύσεις

Συνέβαλαν στη δημιουργία της γεύσης χάρη στην οποία έχουμε γίνει δημοφιλής.

  

Lo Han Guo

Φυτό που έχει χρησιμοποιηθεί ως γλυκό στην Κίνα για περισσότερα από 1000 χρόνια. Υπάρχει μόνο λίγη ανάγκη ώστε το φυτό να είναι 300 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη.

  

Στέβια

Η Στέβια είναι ένα φυτό της οικογένειας των μαργαριταριών Shasta που μεγαλώνει άγρια ως δέντρο θάμνων σε πολλά μέρη του κόσμου. Οι γλυκοσίδες και τα φύλλα τους παράγουν αμυλάση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές χώρες.

  

Ερυθριτόλη

Ενώ η Ερυθριτόλη κατατάσσεται ως αλκοόλη σακχάρων, είναι εντελώς διαφορετική από όλες τις άλλες. Δεν προκαλεί εντερικά προβλήματα, κοινά σε άλλες αλκοόλες σακχάρων, και έχει πολύ χαμηλές θερμίδες ανά γραμμάριο. Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να σας δώσουμε έλεγχο της διατροφής σας, που είναι ο λόγος για τον οποίο οι επιλεγμένες γλυκές μπάρες Quest παρασκευάστηκαν από στέβια και Ερυθριτόλη ενώ οι άλλες γλυκαίνονται με σουκραλόζη.

  


Quest bar

 

Η Πρωτεϊνική Μπάρα Quest και τα οφέλη της

  • δεν περιέχει γλουτένη
  • πραγματική γαστρονομική εμπειρία
  • χωρίς πρόσθετα σάκχαρα
  • με ελάχιστους υδατάνθρακες
  • υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
  • υψηλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες
  • περιέχει τις πιο ποιοτικές πρωτεΐνες

 

Σύνθεση

Γεύση μπανάνας nut muffin:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), διαλυτές γλυκό διαιτητικές ίνες, αμύγδαλα (16%), νερό, ερυθριτόλη, αποστάγματα, καρύδια(3%), αποξηραμένες μπανάνες (2%), φοινικέλαιο, θαλασσινό αλάτι, ασβέστιο (16%), ανθρακικό, στέβια, κανέλα.

Γεύση σοκολάτα Brownie:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), διαλυτές γλυκό διαιτητικές ίνες, αμύγδαλα, κακάο, νερό, αποστάγματα, ερυθριτόλη, φοινικέλαιο, θαλάσσιο άλας, ανθρακικό ασβέστιο, σουκραλόζη, στέβια.

Γεύση μπισκότο σοκολάτας Chip Dought:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομόνωση πρωτεϊνών γάλακτος), ολιγο-υδατάνθρακες (100% φυτικές προβιοτικές διαιτητικές ίνες), αμύγδαλα, νερό, σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, κακάο, βούτυρο κακάου, ερυθριτόλη. Περιέχει λιγότερο από 2% από τα ακόλουθα συστατικά: αλάτι, σουκραλόζη, stevia, φιστίκια, κάσιους, γάλα και φυσικό άρωμα. Oligo Οι υδατάνθρακες είναι 100% φυσικές προβιοτικές διαιτητικές ίνες που προέρχονται από φυσικές πηγές. Περιέχει συστατικά αλλεργιογόνου: κάσιους, αμύγδαλα και συστατικά γάλακτος.

Γεύση σοκολάτα φυστικοβούτυρο:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομόνωση πρωτεϊνών γάλακτος), ακατέργαστη σοκολάτα, βούτυρο αραχίδας, βούτυρο κακάο, Ερυθριτόλη, φιστίκια. Περιέχει λιγότερο από 2% των ακόλουθων συστατικών: αλάτι, αμύγδαλα, κάσιους, στέβια, λεκιθίνη ηλιοτροπίου και σουκραλόζη. Περιέχει συστατικά αλλεργιογόνου: φιστίκια και συστατικά γάλακτος.

Γεύση ρολάκια κανέλας:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), διαλυτές γλυκό διαιτητικές ίνες, αμύγδαλα, νερό, ερυθριτόλη, αποστάγματα, φοινικέλαιο, θαλασσινό αλάτι, κανέλα, ανθρακικό ασβέστιο, στέβια.

Γεύση κάσιους καρύδας:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), φυτικές ίνες ΙΜΟ (ταπιόκα), αμύγδαλα, νερό, ερυθριτόλη, καρύδα, κάσιους, θαλασσινό αλάτι, στέβια και φυσικό άρωμα. Περιέχει αμύγδαλα, κάσιους, καρύδα και γαλακτοκομικά συστατικά.

Γεύση κομματάκια διπλής σοκολάτας:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), ολιγο-υδατάνθρακες (100% φυσική προβιοτική διαιτητική ίνα), ερυθριτόλη, νερό, μη ζαχαρωμένη σοκολάτα, κακάο, αμύγδαλα, βούτυρο κακάο. Περιέχει λιγότερο από 2% από τα ακόλουθα συστατικά: θαλασσινό αλάτι, στέβια, χρωστική καραμέλας, φυσικό άρωμα. Περιέχει συστατικά αλλεργιογόνων: αμύγδαλα και συστατικά γάλακτος.

Γεύση κρέμα λεμονιού:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), διαλυτές γλυκαντικές διαιτητικές ίνες, αμύγδαλα, νερό, ερυθριτόλη, αποστάγματα, φοινικέλαιου, θαλασσινό αλάτι, κιτρικό οξύ, στέβια.

Γεύση φυστικοβούτυρο Jelly:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), φυτικές ίνες ΙΜΟ (ταπιόκα), αμύγδαλα, φιστίκια, νερό, φυσικό άρωμα, θαλασσινό άλας, σουκραλόζη (0,028g / μερίδα). Περιέχει αμύγδαλα, φυστίκια και συστατικά γάλακτος.

Γεύση Φυστικοβούτυρο Supreme:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), φυτικές ίνες ΙΜΟ (ταπιόκα), αμύγδαλα, φιστίκια, νερό, φυσικό άρωμα, θαλασσινό άλας, σουκραλόζη (0,024g / μερίδα). Περιέχει αμύγδαλα, φυστίκια και συστατικά γάλακτος.

Γεύση cheesecake φράουλας:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), φυτικές ίνες IMO (ταπιόκα), αμύγδαλα, νερό, ερυθριτόλη, αποξηραμένα με φράουλες παγετού, φυσικό άρωμα, θαλασσινό αλάτι, στέβια. Περιέχει αμύγδαλα και συστατικά γάλακτος. 

Γεύση βανίλια αμυγδάλου:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), φυτικές ίνες ΙΜΟ (ταπιόκα), αμύγδαλα, νερό, φυσικό άρωμα, θαλασσινό άλας, σουκραλόζη (0,019g / δόση). Περιέχει αμύγδαλα και συστατικά γάλακτος.

Γεύση λευκό σοκολάτας Raspberry:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), ολιγο-υδατάνθρακες (100% φυσικές προβιοτικές διαιτητικές ίνες), αμύγδαλα, νερό, βούτυρο καρύδας, αποξηραμένα σμέουρα, ερυθριτόλη. Περιέχει λιγότερο από 2% από τα ακόλουθα συστατικά: αλάτι, σουκραλόζη, στέβια και φυσικό άρωμα. Οι Υδατάνθρακες Oligo είναι 100% φυσικές προβιοτικές διαιτητικές ίνες που προέρχονται από φυσικές πηγές. Περιέχει συστατικά αλλεργιογόνου: αμύγδαλα, κάσιους και συστατικά γάλακτος.

Γεύση μείγμα Berry:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), διαλυτές γλυκαντικές διαιτητικές ίνες, αμύγδαλα, νερό, αποστάγματα, ερυθριτόλη, φοινικέλαιο,(1%), αποξηραμένες φράουλες (1%), θαλασσινό αλάτι, ανθρακικό ασβέστιο, σουκραλόζη (πρωτεΐνες ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), διαλυτές γλυκαντικές διαιτητικές ίνες, αμύγδαλα, στέβια, μηλικό οξύ, κιτρικό οξύ.

Γεύση smores:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), διαλυτές ινώδεις ίνες καλαμποκιού, αμύγδαλα, ερυθριτόλη, νερό, μη ζαχαρωμένη σοκολάτα, φυσικό άρωμα, βούτυρο κακάο. Περιέχει λιγότερο από 2% από τα ακόλουθα συστατικά: κανέλα, θαλασσινό αλάτι, σόδα, φοινικέλαιο, στέβια, λεκιθίνη ηλίανθου, σουκραλόζη, κόμμι κυτταρίνης, κόμμι ξανθάνης. Περιέχει αμύγδαλα και συστατικά γάλακτος.

Γεύση μπισκότα και κρέμα:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), διαλυτές γλυκαντικές διαιτητικές ίνες, αμύγδαλα, νερό (10%), κομμάτια λευκής σοκολάτας, αποστάγματα, ερυθριτόλη, φοινικέλαιο, θαλασσινό αλάτι, ανθρακικό ασβέστιο, σουκραλόζη, στέβια. Το μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένος πρωτεϊνικός ορός γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος), διαλυτές γλυκαντικές διαιτητικές ίνες, αμύγδαλα, νερό, μπισκότα σοκολάτας.

Γεύση μηλόπιτα:

Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος) Μείγμα πρωτεϊνών (απομονωμένος ορός γάλακτος), ίνες IMO (ταπιόκα), αμύγδαλα, νερό, μήλα, θαλασσινό αλάτι, φυσικό άρωμα, κανέλα, σουκραλόζη (0,029 g / δόση). Περιέχει αμύγδαλα και συστατικά γάλακτος.

 

Δοσολογία

Χρησιμοποιήστε την κατά τη διάρκεια της ημέρας ή πριν και μετά την προπόνηση.

  

Διατροφικές πληροφορίες

Διατροφικές πληροφορίες (γεύση αμυγδάλου-βανίλιας)

1 δόση (60 g)

Θερμίδες

210 kcal

Λίπη

9 g

εκ των οποίων κορεσμένα λίπη

0,5 g

εκ των οποίων τρανς λιπαρά

0 g

Χοληστερόλη

0 mg

Νάτριο

340 mg

Υδατάνθρακες

21 g

εκ των οποίων φυτικές ίνες

18 g

εκ των οποίων σάκχαρα

1 g

Πρωτεΐνη

20 g

Ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο

 

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 888849005956
Μείγμα μείγμα
Main category Μπάρες Πρωτεΐνης
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Χωρίς GMO Όχι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Όχι
Χωρίς Λακτόζη Όχι
Vegetarian Nαι
Vegan Oχι
Μορφή τρόφιμα
Κωδικός ΕΣ 18063100: -- Plnené
νομική κατηγορία του προϊόντος τρόφιμα
Ομάδα Γεύσης different
Ύψος 4.50 cm
Πλάτος 1.50 cm
Μήκος (cm) 13.50 cm
Μεικτό Βάρος 0.06 kg
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 12 τεμ.
Καθαρό Βάρος 0.06 kg
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Άλλες κατηγορίες Διατροφές
Vegetarian Προϊόντα

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Quest 60 g - Quest nutrition
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:Quest 60 g - Quest nutrition
Η Βαθμολογία σας
Γεύση Βαθμολογία Τιμή Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer