Πιστόλι Μασάζ Μαύρο - Climaqx

Βαθμολογία:
100 % of 100
100 % (4)
Παρασκευαστής: Climaqx

Το Πιστόλι Μασάζ σε μαύρο χρώμα είναι ένα από τα καινοτόμα εργαλεία μυϊκής αναγέννησης στον χώρο του fitness. Το μοτέρ υψηλής απόδοσης του πιστολιού σας επιτρέπει να εξαλείψετε την ένταση των μυών και ταυτόχρονα συμβάλλει στην καλύτερη ροή του αίματος στους μύες. Το πιστόλι μασάζ περιλαμβάνει 4 κεφαλές μασάζ, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε μαλάξεις σε μεμονωμένες μυϊκές ομάδες. Χάρη στα 20 επίπεδα ταχύτητας, μπορείτε να προσαρμόσετε το μασάζ στις ανάγκες σας και, επομένως, να ρυθμίσετε τη διαδικασία της μυϊκής αναγέννησης.

Σε απόθεμα
149,95 €

Πιστόλι Μασάζ - ένα καινοτόμο εργαλείο fitness για τέλεια μυϊκή αναγέννηση και χαλάρωση

Το Πιστόλι Μασάζ είναι ένα καινοτόμο εργαλείο fitness για ένα ποιοτικό μυϊκό μασάζ από την άνεση του σπιτιού σας. Το Massage Gun τροφοδοτείται από ένα μοτέρ υψηλής απόδοσης στις 3200 rpm, το οποίο εγγυάται μέγιστη αποτελεσματικότητα όσον αφορά την εξάλειψη της μυϊκής έντασης. Περιλαμβάνει επίσης 4 μοναδικές κεφαλές μασάζ, οι οποίες θα κάνουν μασάζ σε μεμονωμένες μυϊκές ομάδες, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ροή του αίματος στους μύες.

        


Χάρη στα 20 επίπεδα ταχύτητας μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ένταση του μασάζ. Ανάλογα με την επιλεγμένη ταχύτητα, η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής έως και 5 ώρες. Επιπλέον, το πιστόλι μασάζ έχει μια πολύ απλή λειτουργία και μια πρακτική οθόνη LED. Η αντιολισθητική λαβή εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια του μασάζ. Το πιστόλι μασάζ είναι συσκευασμένο σε μια πρακτική τσάντα, την οποία μπορείτε να μεταφέρετε παντού. Η συσκευασία περιλαμβάνει και έναν φορτιστή.

                            

Τεχνικές Προδιαγραφές  
Μέγιστη Ταχύτητα: 3200 rpm
Μπαταρία επαναφορτιζόμενη
Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας έως 5 ώρες (ανάλογα με την επιλεγμένη ένταση)
Χαρακτηριστικά 20 επίπεδα ταχύτητας
Αξεσουάρ 4 διαφορετικές κεφαλές μασάζ, φορτιστής, πρακτική συσκευασία
Ένταση ήχου 44-65 dcb (ανάλογα με την επιλεγμένη ένταση)
Βάρος 1,2 kg

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πιστόλι μασάζ;

Φόρτιση:

 • Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά, θα πρέπει να φορτίσετε πλήρως την μπαταρία, η οποία διαρκεί έως και 6 ώρες. Απλώς συνδέστε τον φορτιστή σε μια τυπική πρίζα και, στη συνέχεια, συνδέστε το βύσμα στη θύρα φόρτισης της μπαταρίας στο κάτω μέρος της λαβής του πιστολιού μασάζ, όπου μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το προϊόν.
 • Αφού ακολουθήσετε τις προηγούμενες οδηγίες, η λωρίδα LED στη λαβή θα αρχίσει να αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα, πράγμα που δείχνει ότι η μπαταρία φορτίζεται. Μόλις η λωρίδα LED σταματήσει να αναβοσβήνει και παραμείνει πράσινη, η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.
 • Η μπαταρία μπορεί να επαναφορτίζεται ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε επίπεδο φόρτισης βρίσκεται (εάν δεν είναι ήδη πλήρως φορτισμένη).
 • Η μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 4-6 ώρες, ανάλογα με την επιλεγμένη ταχύτητα του προγράμματος μασάζ και την εφαρμοζόμενη πίεση μασάζ κατά τη χρήση.
 • Αποσυνδέετε τον φορτιστή από την πρίζα μετά από κάθε φόρτιση.
 • Για να τραβήξετε τη μπαταρία, πατήστε το πλαστικό κουμπί που βρίσκεται στον άξονα της λαβής (μπαταρία) και τις θύρες εξαερισμού ψύξης του πιστολιού και στη συνέχεια τραβήξτε τη λαβή της μπαταρίας με προσοχή και μέτρια δύναμη. Συνδέστε τη λαβή της μπαταρίας με το πιστόλι μασάζ, σύροντας τη λαβή πίσω στον ίδιο προσανατολισμό με το πιστόλι όπως όταν τραβήξατε τη λαβή.

Χρήση

 • Επιλέξτε την κεφαλή μασάζ που προτιμάτε και πιέστε προς τα μέσα. Βεβαιωθείτε ότι η κεφαλή μασάζ έχει τοποθετηθεί σωστά.
 • Στο κάτω μέρος της λαβής, θα βρείτε έναν διακόπτη για την κατάσταση "ON" και "OFF", τον οποίο πρέπει να αλλάξετε στη θέση "ON".
 • Όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, η λωρίδα LED στη λαβή θα ανάψει πράσινη και η οθόνη LCD στη συσκευή θα ανάψει.
 • Για να ξεκινήσετε το πιστόλι μασάζ, πατήστε το μεσαίο κόκκινο κουμπί στην οθόνη LCD.
 • Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά + και - στην οθόνη LCD για να επιλέξετε την επιθυμητή ένταση (ταχύτητα) μεταξύ των επιπέδων ταχύτητας 1-30
 • Στο δεξί μέρος της οθόνης, χρησιμοποιήστε την αριθμητική κλίμακα έως 100 για να μάθετε το επίπεδο της μπαταρίας, όπου το 100 δείχνει μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία.
 • Χρησιμοποιήστε το πιστόλι μασάζ μόνο σε στεγνές περιοχές του σώματος εντός της απαιτούμενης πίεσης και έντασης. Κάντε μασάζ στην επιθυμητή περιοχή για περίπου 60 δευτερόλεπτα και μετά μετακινηθείτε ομαλά στην επόμενη μυϊκή ομάδα.
 • Μόλις θελήσετε να σταματήσετε και να ολοκληρώσετε το μασάζ σας, πατήστε ξανά το μεσαίο κόκκινο κουμπί στην οθόνη LCD.
 • Στο κάτω μέρος της λαβής, θα βρείτε έναν διακόπτη για την κατάσταση "ON" και "OFF", θα τον αλλάξετε στη θέση "OFF" και θα απενεργοποιήσει πλήρως το προϊόν.
 • Στη συνέχεια, τραβήξτε απαλά το κεφάλι μασάζ προς τα έξω.
 • Αφού χρησιμοποιήσετε το πιστόλι μασάζ, σκουπίστε την επιφάνεια της συσκευής και τη χρησιμοποιημένη κεφαλή μασάζ με ελαφρώς υγρή πετσέτα και στεγνώστε με ένα μαλακό πανί.

Κεφαλές μασάζ:

 • Κεφαλή Fork Massage: Συνήθως χρησιμοποιείται για να χαλαρώσετε και να κάνετε μασάζ στους μεγάλους και στενούς μύες που βρίσκονται, για παράδειγμα, στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης - μύες της σπονδυλικής στήλης. Είναι επίσης εφικτό να γίνει προσεκτικό και αργό μασάζ στην περιοχή του λαιμού, του αχίλλειου τένοντα ή της κνήμης.
 • Κεφαλή Bullet Massage: Η στρογγυλεμένη κεφαλή βοηθά, κάνοντας ένα πιο έντονο και βαθύτερο μυϊκό μασάζ. Η κεφαλή μασάζ είναι κατάλληλη για μασάζ και ενεργοποίηση των ευαίσθητων σημείων.
 • Κεφαλή Flat Massage: Είναι κατάλληλη για μασάζ σε όλο το σώμα, ειδικά σε περιοχές με επίπεδους μύες και γύρω από ευαίσθητες και οστικές περιοχές. Είναι κατάλληλη για μασάζ στους μύες της πλάτης ή τα χέρια.
 • Κεφαλή Adze Massage: Χάρη στη μικρότερη περιοχή πρόσκρουσης, η κεφαλή μασάζ θα κάνει μασάζ σε δυσπρόσιτα σημεία όπως η αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, οι παλάμες ή τα πόδια. Είναι επίσης κατάλληλο για μασάζ στους μυς της πλάτης. Προσοχή με την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, χρησιμοποιήστε λιγότερη ένταση, κάντε απαλό και αργό μασάζ.

                                 

Εγγύηση

Η εγγύηση προϊόντος είναι 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς και λήγει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Ζημιά που προκλήθηκε από ατύχημα, λανθασμένο χειρισμό, ακατάλληλη χρήση ή μεταφορά.
 • Το προϊόν έχει υποστεί μη εξουσιοδοτημένη επισκευή ή μη εξουσιοδοτημένο χειρισμό.
 • Το προϊόν δεν χρησιμοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες.
 • Η ζημιά υπερβαίνει την τιμή του προϊόντος.
 • Η φθορά του παραδοθέντος προϊόντος που προκύπτει από ακατάλληλη αποθήκευση, χρήση ή καθαρισμό.
 • Αποτυχία παροχής ημερομηνίας απόδειξης αγοράς.

Προειδοποίηση

Συζητήστε με τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, ειδικά εάν έχετε προβλήματα υγείας, υποφέρετε από οξεία ή χρόνια ασθένεια, είστε έγκυος ή είχατε αλλαγές στις αρθρώσεις. Το προϊόν προορίζεται μόνο για ενήλικες. Μην χρησιμοποιείτε το πιστόλι μασάζ στις αρθρώσεις, στο κεφάλι ή σε άλλα οστικά σημεία του σώματος. Μώλωπες μπορεί να εμφανιστούν μετά τη χρήση. Μόλις αισθανθείτε δυσφορία ή πόνο στην περιοχή μασάζ, σταματήστε τη χρήση του προϊόντος αμέσως. Κρατήστε τα μαλλιά ή οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας μακριά από το κινούμενο μέρος της συσκευής και τις οπές εξαερισμού ψύξης στο πίσω μέρος του κινητήρα για να αποφύγετε το τσίμπημα. Μην εισαγάγετε αντικείμενα στις οπές εξαερισμού ψύξης στο πίσω μέρος του μοτέρ. Η συσκευή δεν προορίζεται για χρήση μέσα στο νερό, ακόμη και σε επικίνδυνες συνθήκες όπου υπάρχει κίνδυνος να εισέλθει νερό στο εσωτερικό σύστημα, για παράδειγμα μέσω των οπών ψύξης του μοτέρ. Αποφεύγετε πάντα την πιθανότητα εισροής νερού στο προϊόν. Αποθηκεύστε και χρησιμοποιήστε το προϊόν μακριά από υγρά και πηγές θερμότητας. Χρησιμοποιείτε μόνο τον φορτιστή που παρέχεται στη συσκευασία του προϊόντος. Ελέγξτε προσεκτικά τη συσκευή πριν από κάθε χρήση. Μην παρεμβαίνετε στη λειτουργία του προϊόντος με κανέναν τρόπο. Παρακολουθείτε τη συσκευή καθώς ενεργοποιείται ή βρίσκεται σε κατάσταση φόρτισης. Μην ενεργοποιείτε ή φορτίζετε τη συσκευή. Μην χειρίζεστε το προϊόν με επικίνδυνο τρόπο που θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο προϊόν ή να τραυματίσει τον χρήστη. Μην αφαιρείτε τις βίδες και μην επιχειρήσετε να αποσυναρμολογήσετε το προϊόν. Μετά από συνεχόμενη χρήση μίας ώρας, απενεργοποιήστε το προϊόν και αφήστε το για μισή ώρα πριν το χρησιμοποιήσετε ξανά. Αποθηκεύστε το προϊόν σε στεγνό μέρος, προστατεύετε από τη θερμότητα, την υγρασία και το άμεσο ηλιακό φως.

                                          

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευασμένο στη Γερμανία
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
νομική κατηγορία του προϊόντος αξεσουάρ
ΕΑΝ 4260558434092
Κωδικός ΕΣ 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 1 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 1 τεμ.
Μεικτό Βάρος 1.37 kg
Μήκος 33.00 cm
Πλάτος 22.00 cm
Ύψος 10.00 cm
Main category Έξυπνα Βοηθήματα Γυμναστικής
Άλλες κατηγορίες Αξεσουάρ και Άλλα
Δώρα
Γυμναστική στο Σπίτι
Δώρα για εκείνη
Δώρα για εκείνον
Εξοπλισμός Γυμναστικής

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Πιστόλι Μασάζ Μαύρο - Climaqx
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Πιστόλι Μασάζ Μαύρο - Climaqx
Η Βαθμολογία σας
Variants Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
single_variant 179,95 € 149,95 €
Μέχρι 5 τεμάχια σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer