Προ-προπονητικό Διεγερτικό NeuroCore - MuscleTech

Βαθμολογία:
90 % of 100
90 % (31)
Παρασκευαστής: MuscleTech
Το NeuroCore είναι ένα προ-προπονητικό διεγερτικό, το οποίο χαρίζει εξαιρετική δύναμη, τεράστια ποσότητα ενέργειας, μυϊκά πρηξίματα, αντοχή και νοητική συγκέντρωση. Σε 1 δόση, περιέχονται έως και 1067 mg Βήτα-αλανίνη, 1000 mg L-κιτρουλίνη, 1000 mg υδροχλωρική κρεατίνη και 120 mg άνυδρη καφεΐνη, τα οποία σας προσφέρουν την καλύτερη προπόνηση. 
Long term unavailable

NeuroCore: το προ-προπονητικό διεγερτικό που σας δίνει ενέργεια, δύναμη και μυϊκά πρηξίματα

Το NeuroCore είναι ένα προ-προπονητικό διεγερτικό, το οποίο χαρίζει εξαιρετική δύναμη και μαζί με αυτό, τα τέλεια αποτελέσματα τεράστιας δόσης ενέργειας, τα μέγιστα μυϊκά πρηξίματα, δύναμη, αντοχή και νοητική συγκέντρωση. Περιέχει όλα τα βασικά συστατικά όπως η Βήτα-αλανίνη, η L-Κιτρουλίνη και η Υδροχλωρική Κρεατίνη, τα οποία σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία προπόνησης. 

Επιπλέον, περιέχει 120 mg καθαρή άνυδρη καφεΐνη σε 1 δόση, προσφέροντας έτσι μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Ήδη μετά από λίγη ώρα μετά τη λήψη της πρώτης δόσης, αυξάνει τη συγκέντρωση και διεγείρει τη νοητική εστίαση, 1067 mg Βήτα-αλανίνης ξεκινούν τις διαδικασίες που αυξάνουν τη δύναμη και προάγουν την ανάπτυξη των μυών, 1000 mg υδροχλωρικής κρεατίνης προάγουν την αύξηση της αντοχής και 1000 mg L- κιτρουλίνης προάγουν το μέγιστο πρήξιμο. Το περιεχόμενο των ουσιών του Neurocore το καθιστά ένα από τα καλύτερα προ-προπονητικά προπαρασκευάσματα στην αγορά. Ζήστε μια πραγματική αίσθηση δύναμης και ενέργειας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, όπως και οι κορυφαίοι bodybuilders.


NeuroCore - MuscleTech

   

Τι μπορείτε να προσδοκάτε από αυτό το προ-προπονητικό διεγερτικό;

 • ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Με 120 mg καθαρής άνυδρης καφεΐνης, απογειώνεται το προϊόν στην κορυφή της λίστας των συμπληρωμάτων. Το NeuroCore προσφέρει ενέργεια για καλύτερη απόδοση και αντοχή στην προπόνηση.

 • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Το NeuroCore διεγείρει τη νοητική συγκέντρωση μετά από μερικά λεπτά χρήσης. Εστιάστε τις δυνάμεις σας στο στόχο σας με το NeuroCore!

 • ΜΥΪΚΗ ΜΑΖΑ: Το NeuroCore περιέχει 1067 mg βήτα-αλανίνης, μια δόση που καθορίζεται με ακρίβεια από την επιστημονική έρευνα, βοηθώντας στη βελτίωση της συσσώρευσης και επεξεργασίας της μυϊκής μάζας.

 • ΔΥΝΑΜΗ: Χάρη στη μοναδική μονοϋδρική κρεατίνη, το προϊόν αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Μια κλινικά αποδεδειγμένη μορφή κρεατίνης που βελτιώνει τη μυϊκή δύναμη και αυξάνει και τον όγκο

 • ΥΠΕΡΑΙΜΙΑ: Περιέχει έως και 1000 mg L-κιτρουλίνης σε μία δόση, η οποία συμβάλλει στον σχηματισμό νιτρικού οξειδίου, και έχει εξαιρετικά δραστικά αποτελέσματα, κάτι το οπόιο δεν θα συνέβαινε ακόμη και να πέρνατε τεράστιες δόσεις L-αργινίνης.

      

NeuroCore - MuscleTech

NeuroCore και τα Οφέλη του

 • προάγει την ανάπτυξη μυϊκής μάζας
 • ακραία επίπεδα ενέργειας
 • υποστηρίζει τα μέγιστα πρηξίματα

 

Γιατί να επιλέξετε το NeuroCore;

 • Το Neurocore ™ περιέχει επιστημονικά ελεγμένες δόσεις καθαρής L-κιτρουλίνης αντί για L-αργινίνη ή AKG για να επιτευχθούν έντονα και παρατεταμένα πρηξίματα. Η L-κιτρουλλίνη, όπως φαίνεται από την επιστημονική έρευνα, καθιστά δυνατή τη συγκέντρωση πάνω από το μέσο όρο υψηλών επιπέδων αργινίνης στο αίμα σε σύγκριση με υψηλότερες δόσεις L-αργινίνης που χρησιμοποιούνται άμεσα.
 • Η υψηλής δραστικότητας κρεατίνη, γνωστή ως κρεατίνη HCl, χρησιμοποιήθηκε στο Neurocore ™. Όπως έχει αποδειχθεί κλινικά, δρα για να αυξήσει τον όγκο και τη δύναμη των μυών.
 • Το Neurocore ™ περιέχει β-αλανίνη, μια ουσία που έχει διερευνηθεί εκτενώς για την επίδρασή της στη δύναμη.
 • Σε αντίθεση με πολλά προ-διαγωνιστικά διεγερτικά, το Neurocore ™ περιέχει κλινικά αποδεδειγμένα και επιστημονικά ελεγμένα συστατικά που αναγράφονται στη συσκευασία, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι περιέχει κάθε δόση.

     neurocore pre-workout

 

Σύνθεση

Φυσικά και τεχνητά αρώματα, κιτρικό οξύ, δι-μηλικό οξύ, πυρίτιο, πυριτικό ασβέστιο, σουκραλόζη, κάλιο ακεσουλφάμης, Αllura Red AC.

 

Δοσολογία

Πάρτε ένα σκουπ αναμειγμένο σε 200 ml κρύου νερού 30 λεπτά πριν την προπόνηση. Μην πάρετε περισσότερο από 3 κουταλιές την ημέρα.

 

Διατροφικός Πίνακας

Δατροφικές αξίες (γεύση fruit punch)1 δόση (4,3 g)
Σύμπλεγμα Neurocore™
3437 mg

Βήτα-Αλανίνη (CarnoSyn®)

1067 mg

L-κιτρουλίνη

1000 mg

Μονοϋδρική κρεατίνη

1000 mg

Εκχύλισμα Τζίνσενγκ (όπως Ασιατικό Τζίνσενγκ)

167 mg

Καφεΐνη

120 mg

L-θεανίνη

50 mg

Εκχύλισμα Σέδο (όπως Ροντιόλα ρίζα)

33,4 mg

 

Προειδοποίηση

Προειδοποίηση σχετικά με πιθανές σβόλες στο προϊόν! Το προϊόν περιέχει ουσίες που ταξινομούνται ως "υγροσκοπικές". Αυτό σημαίνει ότι απορροφούν την υγρασία από το περιβάλλον και αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τη συγκέντρωση σκόνης μαζί με σκληρά σημεία. Είναι εντελώς φυσιολογική και προβλέψιμη η δράση αυτών των ουσιών και αυτό δεν σημαίνει ότι το προϊόν έχει υποστεί ζημιά. Δεν έχει καμία επίδραση στην αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Λιώστε τους σβόλους και χρησιμοποιήστε. Για να επιβραδύνετε την υγρασία, φυλάσσετε το προϊόν σε κρύο και ξηρό μέρος, μακριά από την υγρασία (όχι στο ψυγείο). ΠΟΤΕ μην προετοιμάζετε την σκόνη με υγρό κουταλι!

 

Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που επεξεργάζεται γάλα, αυγά, ξηρούς καρπούς, σιτάρι, φυστίκια, ψάρια, οστρακοειδή και σόγια.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευασμένο στη Ηνωμένες Πολιτείες
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Ύψος 13.50 cm
Πλάτος 11.00 cm
Μήκος 11.00 cm
Μεικτό Βάρος 0.34 kg
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 12 τεμ.
Καθαρό Βάρος 0.21 kg
Κωδικός ΕΣ 21069098: --- Ostatné
ΕΑΝ 631656254167
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Χωρίς GMO Όχι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegetarian Nαι
Vegan Oχι
Μείγμα μείγμα
Μορφή σκόνη
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Main category Πριν την Προπόνηση
Άλλες κατηγορίες Pre-Workout και Ενισχυτές Τεστοστερόνης
Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Vegetarian Προϊόντα

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Προ-προπονητικό Διεγερτικό NeuroCore - MuscleTech
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:Προ-προπονητικό Διεγερτικό NeuroCore - MuscleTech
Η Βαθμολογία σας
Γεύση Βαθμολογία Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
Μπλε Βατόμουρο
(5) 
96%
27,95 € 24,95 €
Δεν υπάρχει σε απόθεμα
We expect
Fruit Punch
(5) 
96%
27,95 € 24,95 €
Δεν υπάρχει σε απόθεμα
We expect
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer