Matrix 2270g - Syntrax

Βαθμολογία:
90 % of 100
90 % (48)
Παρασκευαστής: Syntrax

Το Matrix είναι μια επαναστατική πρωτεΐνη που έχει τη σύσταση της πρωτεϊνικής δομής του μητρικού γάλακτος. Ευνοεί τη χώνευση και έχει ισχυρές αναβολικές ιδιότητες. Συνδυάζει τις ταχέως με τις βραδέως απορροφούμενες πρωτεΐνες σε ιδανική αναλογία 1:3 και επιπλέον, περιέχει πεπτίδια γλουταμίνης. Περιέχει 74,19% πρωτεΐνη.

Long term unavailable

Matrix: επαναστατική πρωτεΐνη που έχει τη σύσταση της πρωτεϊνικής δομής του μητρικού γάλακτος

Το Matrix είναι μια επαναστατική πρωτεΐνη, η ιδέα για τη σύσταση της οποίας συλλήφθηκε μετά από πολυετή έρευνα. Η σύστασή της βασίζεται στην πρωτεϊνική δομή του μητρικού γάλακτος και αυτό σε επίπεδο πρωτεϊνικής βιοενεργητικότητας, όπως και σε επίπεδο χρονικής διαθεσιμότητας της απορρόφησης των αμινοξέων. Το MATRIX είναι η τελευταία λέξη στη σύγχρονη αγορά πρωτεϊνικών προϊόντων και είναι μία από τις ισχυρότερες νόμιμες συνθέσεις για αύξηση της μυϊκής μάζας. 

matrix protein

 Όλα τα συστατικά του MATRIX έχουν υποστεί επεξεργασία ώστε να μην είναι θερμικώς μετουσιωμένα και διατηρούν τις βιοενεργές τους ιδιότητες, τις οποίες διαθέτουν μόνο οι απολύτως φρέσκες πρωτεΐνες. Απόλυτη χώνευση και ισχυρή αναβολική δράση, πολλές φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις κλασικές μορφές πρωτεϊνών ορού γάλακτος. Η πρωτεΐνη Matrix έχει μέγιστες αναβολικές δυνατότητες. Η αναλογία ταχέως απορροφούμενων πρωτεϊνών σε σχέση με τις βραδέως απορροφούμενες βρίσκεται στο ιδανικό επίπεδο 1:3, το οποίο είναι το ίδιο με την αναλογία πρωτεΐνης στο μητρικό γάλα. Αυτή η αναλογία, σε συνδυασμό με τα πεπτίδια γλουταμίνης, προσφέρει τις ισχυρότερες αναβολικές δυνατότητες στο σώμα.


Το Matrix και τα οφέλη του

  • επαναστατική καινοτομία στον κόσμο του body-building: ισχυρή αναβολική δράση, πολλές φορές ισχυρότερη από αυτή των κλασσικών μορφών πρωτεΐνης (ορού γάλακτος)
  • κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιοενεργό μείγμα MATRIX
  • το MATRIX είναι βασισμένο στη δομή του μητρικού γάλακτος, το οποίο αποτελείται από ταχέως απορροφούμενες πρωτεΐνες σε ιδανική αναλογία συγκριτικά με τις βραδέως απορροφούμενες: σταθερά 3:1
  • όλα τα συστατικά του MATRIX έχουν υποστεί επεξεργασία ώστε να μην είναι θερμικώς μετουσιωμένα και έτσι διατηρούν τις ίδιες ιδιότητες με την απολύτως καθαρή πρωτεΐνη!
  • δώστε μας 8 εβδομάδες και θα σας το ανταποδώσουμε χαρίζοντάς σας δραματική αύξηση της μυϊκής μάζας σας

 

Συστατικά

Η βάση αποτελείται από μη μετουσιωμένη (βιοενεργή) πρωτεΐνη ορού γάλακτος, μη μετουσιωμένη (βιοενεργή) μικκυλιακή καζεΐνη, μη μετουσιωμένη (βιοενεργή) αλβουμίνη αυγού και βιοενεργά πεπτίδια γλουταμίνης σε ελεύθερη μορφή (8,4 g ανά 100g!). Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος κατατάσσεται νομικά στην κατηγορία των συμπυκνωμάτων χάρη στο περιεχόμενό της σε διατηρημένα βιοενεργά συστατικά (πεπτίδια, γαλακτοφερίνη κ.λπ...), αν και δεν περιέχει υπολείμματα λακτόζης, όπως τα κλασικά συμπυκνώματα.

 

Δοσολογία

Αναμείξτε μία δόση Matrix (35mg) σε 3-4 dcl νερό ή αποκορυφωμένο γάλα. Λάβετε 2-3 φορές την ημέρα. Η πλέον κατάλληλη ώρα κατανάλωσης είναι το πρωί με άδειο στομάχι, 20 λεπτά μετά την προπόνηση και πριν τον ύπνο. 


Πίνακας διατροφικών στοιχείων

Διατροφικά στοιχεία100 g
Ενέργεια 387,1 kcal
Πρωτεΐνη 74,19 g
Υδατάνθρακες 9,68 g
Χοληστερόλη 129,03 mg
Λιπαρά 6,45 g
Κάλιο 870,97 mg
Νάτριο 483,87 mg

 

Προφίλ αμινοξέων

Αμινοξέα100 g
Ισολευκίνη 5,8 g
Λευκίνη 10,3 g
Λυσίνη 8,7 g
Μεθειονίνη 2,2 g
Φαινυλαλανίνη 3,6 g
Θρεονίνη 6,4 g
Θρυπτοφάνη 1,9 g
Βαλίνη 6 g
Αργινίνη 2,5 g
L-γλουταμίνη 8,4 g
L-ιστιδίνη 2,1 g

 

Προειδοποίηση

Το προϊόν δημιουργήθηκε για υγιείς αθλητές. Εάν σας χορηγείται φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος, θέλετε να μείνετε έγκυος ή εάν καπνίζετε. Διακόψτε τη χρήση ή συμβουλευτείτε γιατρό εάν εμφανίσετε ανεπιθύμητες ενέργειες. Μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Προορίζεται για ειδική διατροφή. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά! Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Δεν περιέχει ουσίες ντόπινγκ. 

 

Αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος με θερμοκρασία έως 25°C. Προστατεύστε το από τον παγετό και το άμεσο ηλιακό φως. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Ο κατασκευαστής δεν φέρει ευθύνη για ζημιές που προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση ή αποθήκευση. Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που επεξεργάζεται επίσης γάλα, σόγια, αυγά, καρκινοειδή, ξηρούς καρπούς και αραχίδες. 

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 893912123949
Vegetarian Nαι
Main category Μείγματα Πρωτεΐνης
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Χωρίς GMO Όχι
Μέθοδος Επεξεργασίας Άλλη Μέθοδος
Πηγή Πρωτεΐνης Πολυσυστατικά
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Όχι
Χωρίς Λακτόζη Όχι
Vegan Oχι
Κωδικός ΕΣ 21061080: -- Ostatné
Μείγμα μείγμα
Μορφή σκόνη
νομική κατηγορία του προϊόντος Τρόφιμα για ιδιαίτερα διατροφικά ζητήματα
Ύψος 37.00 cm
Πλάτος 8.00 cm
Μήκος (cm) 28.00 cm
Μεικτό Βάρος 2.40 kg
Καθαρό Βάρος 2.27 kg
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Άλλες κατηγορίες Πρωτεΐνη
Πρωτεΐνη για μυϊκή ανάπτυξη

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Matrix 2270g - Syntrax
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:Matrix 2270g - Syntrax
Η Βαθμολογία σας
Γεύση Βαθμολογία Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer