Σέικερ Wonder Woman 800 ml - Performa

0%
0% (0)
Παρασκευαστής: Performa

Το Performa Wonder Woman είναι ένα ποιοτικό σέικερ για σούπερ γυναίκες με όγκο 800 ml. Μπορείτε να προπονηθείτε σαν πραγματικοί ήρωες με την αυθεντική έκδοση Performa με τα λογότυπα των σούπερ ηρώων! Είναι κατασκευασμένο από ασφαλές πλαστικό, χωρίς BPA, με χρήση χρωστικών τροφίμων. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων και χάρη στη νέα βελτιωμένη τεχνολογία της ανάμειξης ροφημάτων εξασφαλίζει την ομαλή ανάδευση χωρίς σβώλους και χάος.

 

Το Performa Superman είναι ένα ποιοτικό σέικερ για τους φαν της  DC με όγκο 800 ml. Μπορείτε να προπονηθείτε σαν πραγματικοί ήρωες με την αυθεντική έκδοση Performa με τα λογότυπα των σούπερ ηρώων! Είναι κατασκευασμένο από ασφαλές πλαστικό, χωρίς BPA, με χρήση χρωστικών τροφίμων. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων και χάρη στη νέα βελτιωμένη τεχνολογία της ανάμειξης ροφημάτων εξασφαλίζει την ομαλή ανάδευση χωρίς σβώλους και χάος.

 
Long term unavailable

Performa Wonder Woman - αυθεντικό σέικερ από τη συλλογή με τα λογότυπα των σούπερ ηρώων των DC Comics

Το Performa Wonder Woman είναι ένα ποιοτικό σέικερ για σούπερ γυναίκες με όγκο 800 ml. Μπορείτε να προπονηθείτε σαν πραγματικοί ήρωες με την αυθεντική έκδοση Performa με τα λογότυπα των σούπερ ηρώων κόμικς! Είναι κατασκευασμένο από ασφαλές πλαστικό, χωρίς BPA, με χρήση χρωστικών τροφίμων. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων και χάρη στη νέα βελτιωμένη τεχνολογία της ανάμειξης ροφημάτων εξασφαλίζει την ομαλή ανάδευση χωρίς σβώλους.

 Performa Wonder Woman σέικερ

Το Performa είναι ασφαλές και αποτελεί ένα διασκεδαστικό αντικέιμενο, κατάλληλο για όλα τα μέλη της οικογένειας. Το ειδικό μελάνι UV επιτρέπει διπλάσια αντοχή του τυπωμένου logo κατά την τριβή σε αντίθεση με τα κλασικά σέικερ. Το Performa δεν είναι μόνο διασκεδαστικό, αλλά χρήσιμο και ένα χρήσιμο αξεσουάρ γυμναστικής για άτομα όλων των ηλικιών. Για να μην αναφερθούμε στους φαν των DC Comics!

Τα οφέλη του Performa Shaker 

  • σέικερ με logo από γνωστούς σουπερ-ήρωες
  • έχει όγκο 600 ml (800 ml ολόκληρο το σείκερ)
  • κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας μη τοξικό πλαστικό, χωρίς BPA
  • είναι ανθεκτικό
  • είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων
  • εγκεκριμένο σύμφωνα με τις οδηγίες για τα τρόφιμα

  Performa Wonder Woman σέικερ    

Πως να το χρησιμοποιήσετε;

Απλώς , ρίξτε την απαραίτητη ποσότητα συμπληρώματος, σκόνης πρωτεΐνης, κρεατίνης σε σκόνη ή προ-προπονητικού συμπληρώματος. Στη συνέχεια, προσθέστε νερό, γάλα ή χυμό, κλείστε και αναμείξτε μέχρι να διαλυθεί. Χάρη στον εσωτερικό μεταλλικό σπιράλ, η σκόνη διαλύεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα και μπορείτε να καταναλώσετε το αγαπημένο σας ρόφημα.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 181493000927
Κωδικός ΕΣ 39249000: - Ostatné
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 12 τεμ.
Μεικτό Βάρος 0.16 kg
Μήκος (cm) 11.00 cm
Πλάτος 11.00 cm
Ύψος 24.00 cm
Κατασκευασμένο στη Ηνωμένες Πολιτείες
νομική κατηγορία του προϊόντος αξεσουάρ
Main category Σέικερ
Άλλες κατηγορίες Αξεσουάρ και Άλλα

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Σέικερ Wonder Woman 800 ml - Performa
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Σέικερ Wonder Woman 800 ml - Performa
Η Βαθμολογία σας
Συσκευασία (μλ) Τιμή Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer