Carnivor - MuscleMeds

Βαθμολογία:
100 % of 100
100 % (4)
Παρασκευαστής: musclemeds

Το Carnivor είναι η πρώτη πρωτεΐνη βοείου κρέατος στον κόσμο. Σε μία δόση (37 g), περιέχονται 23 g καθαρής πρωτεΐνης. Έχει 350% μεγαλύτερη συγκέντρωση πρωτεΐνης από μία μερίδα βοείου κρέατος, δεν περιέχει λίπος, χοληστερόλη και στεροειδή. Έχει αναβολικά και αντικαταβολικά αποτελέσματα, υποστηρίζει τη μυϊκή μάζα και ενδυναμώνει.

Long term unavailable

CARNIVOR: το πρώτο προϊόν απομονωμένης πρωτεΐνης βοείου κρέατος

Το Carnivor είναι το πρώτο απομόνωμα πρωτεΐνης βοείου κρέατος στον κόσμο, το οποίο είναι ακόμη πιο συμπυκνωμένο από τον ορό γάλακτος. Έχει 350% υψηλότερη συγκέντρωση αμινοξέων, οι οποίες οικοδομούν τους μύες, σε σχέση με μία μερίδα κόντρα φιλέτο. Δεν περιέχει λίπος, χοληστερόλη και υδατάνθρακες. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του βοείου κρέατος είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε κρεατίνη και είναι μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές κρεατίνης. Σε περίπτωση που θέλετε να αυξήσετε την κρεατίνη στα μυϊκά σας κύτταρα και να πυροδοτήσετε τις αναβολικές διεργασίες στο μέγιστο, χρησιμοποιήστε το φυσικά υψηλό σε κρεατίνη Carnivore.

 

Carnivor - MuscleMeds  

Ίσως έχετε ακουστά ότι ακόμα και όταν η πρωτεΐνη αυξάνει τη μυϊκή μάζα, η υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης μπορεί παραδόξως να μειώσει την ανάπτυξή της, επειδή ουσίες όπως η αμμωνία δεν εξουδετερώνονται με τον σωστό τρόπο. Το Carnivor, χάρη στην τεχνολογία  Αναβολικής Κατακράτησης Αζώτου (ANTR) αποτρέπει από το να συμβεί κάτι τέτοιο, επειδή ανακυκλώνει τα αμινοξέα, ώστε αυτά να αξιοποιηθούν εκ νέου για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας, αποτρέπει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών και ελαχιστοποιεί την απελευθέρωση αμμωνίας.

      

Γιατί να επιλέξετε το Carnivor τεχνολογίας ANRT;

Το ANTR είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός μεθόδων στα συμπληρώματα που οικοδομούν μυϊκή μάζα. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι πρωτεΐνες είναι εξαιρετικά σημαντικές στη διαδικασία ανάπτυξης της μυϊκής μάζας, αλλά μπορεί επίσης να θεωρηθούν περιοριστικός παράγοντας της ανάπτυξής  της εξαιτίας ενός απλού μηχανισμού. Η υψηλότερη ποσότητα πρωτεϊνών συνεπάγεται υψηλότερη παραγωγή αμμωνίας, η οποία αν δεν εξουδετερωθεί, επιβραδύνει την αύξηση του βάρους. Η ANTR χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες για την εξουδετέρωση της αμμωνίας και την αύξηση του ποσοστού των αναβολικών αμινοξέων στην κυκλοφορία του αίματος. Περιέχει ουσίες όπως GKG (γλουταμίνη άλφα κετογλουταρικό), OKG (ορνιθίνη άλφα-κετογλουταρικό), AKG (άλφα-κετογλουταρικό) και άλφα κετοϊσοκαπροϊκό. Χάρη σε αυτό, περιέχει 20 φορές περισσότερη κρεατίνη από μία μερίδα βοείου κρέατος.

                      Carnivor - MuscleMeds  

Όπως έχει άλλωστε αποδείξει και η ιστορία, και ο δυνατότερος άντρας χρειάζεται το βόειο κρέας ως δομικό υλικό για τους μύες του. Οι αρχαίοι μαχητές, οι αρχαίοι Έλληνες αθλητές, οι αθλητές γενικότερα ή οι μονομάχοι καταναλώνουν καθημερινά μια ορισμένη ποσότητα βοείου κρέατος για την αύξηση της δύναμης, της μυϊκής μάζας και της απόδοσής τους στο πεδίο της μάχης.

   

Για ποιον έχει σχεδιαστεί το Carnivore;

Το Carnivor είναι απομονωμένη πρωτεΐνη κατάλληλη για όλους, άνδρες και γυναίκες που μεριμνούν για μια ποιοτική πηγή πρωτεΐνης για το σώμα, για την αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Είναι κατάλληλο ως συμπλήρωμα για σκληρή προπόνηση που απαιτεί αναβολισμό.

  

Το Carnivor και τα οφέλη του:

  • το πρώτο απομόνωμα βοείου κρέατος στον κόσμο,
  • 350% πιο συμπυκνωμένο από τον ορό γάλακτος και από μία μερίδα βοείου κρέατος,
  • περιέχει 20 φορές περισσότερη κρεατίνη από μία μερίδα βοείου κρέατος,
  • περιέχει υψηλή ποσότητα αμινοξέων που οικοδομούν τη μυϊκή μάζα,
  • έχει υψηλή περιεκτικότητα BCAA,
  • ελαχιστοποιεί τη συσσώρευση αμμωνίας στο σώμα,
  • ανακυκλώνει τα αμινοξέα,
  • υποστηρίζει την αύξηση της μυϊκής μάζας,
  • συμβάλλει στην ενδυνάμωση,
  • έχει αναβολικά και αντικαταβολικά αποτελέσματα

  

Σύνθεση

CARNIVOR-BPI ™ (προϊόν απομόνωσης υδρολυμένης πρωτεΐνης βοείου κρέατος, μονοένυδρη κρεατίνη, BCAA, ANRT, GKG (γλουταμίνη-άλφα-κετογλουταρικό), OKG (ορνιθίνη-άλφα-κετογλουταρικό), AKG (άλφα-κετογλουταρικό), KIC (άλφα-κετοϊσοκαπροϊκό). μαλτοδεξτρίνη, λεκιθίνη, κιτρικό οξύ, φυσικές και συνθετικές γεύσεις, κάλιο ακεσουλφάμης, σουκραλόζη, E133.

  

Δοσολογία

Συνιστούμε να αναμειγνύετε μία δόση (37 g) Carnivore με 200-250 ml νερού και να καταναλώνετε δύο φορές την ημέρα. Το πρώτο αμέσως μετά την προπόνηση και το δεύτερο κατά τη διάρκεια της ημέρας μεταξύ των γευμάτων ή πριν τον ύπνο.

    

Πίνακας διατροφικών στοιχείων

Διατροφικά στοιχεία (γεύση σοκολάτας)

1 δοσολογία (37 g)

Θερμίδες

124 kcal

Θερμίδες λίπους

0 kcal

Λίπη

0 g

Κορεσμένα λιπαρά

0 g

Trans-λιπαρά οξέα

0 g

Χοληστερίνη

0 mg

Υδατάνθρακες

8 g

Διαιτητικές ίνες

0 g

Σάκχαρα

0 g

Πρωτεΐνη

23 g

Νάτριο

44 mg

Κάλιο

6 mg

Βιταμίνη Α

80 iu

Βιταμίνη C

25 mg

Θειαμίνη

0,1 mg

Ριβοφλαβίνη

0,2 mg

Νικοτινικό οξύ

8,2 mg

Βιταμίνη Β6

6,5 mg

Βιταμίνη Β12

100 mcg

Ασβέστιο

23 mg

Φώσφορος

20 mg

Μαγνήσιο

2 mg

 

Προειδοποίηση

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί ως συμπλήρωμα. Να φυλάσσετε σε ξηρό και κρύο μέρος. Ακατάλληλο για παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες. Να φυλάσσετε μακριά από μικρά παιδιά

Το προϊόν είναι κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 891597002160
νομική κατηγορία του προϊόντος Τρόφιμα για ιδιαίτερα διατροφικά ζητήματα
Main category Πρωτεΐνη Βοδινού
Μέθοδος Επεξεργασίας Υδρόλυση
Πηγή Πρωτεΐνης Βοδινό
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Όχι
Vegetarian Nαι
Vegan Oχι
Μείγμα μείγμα
Μορφή σκόνη
Κατασκευασμένο στη Ηνωμένες Πολιτείες
Κωδικός ΕΣ 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Ύψος 28.00 cm
Πλάτος 19.00 cm
Μήκος (cm) 19.00 cm
Μεικτό Βάρος 1.00 kg
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Όχι
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 4 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 120 τεμ.
Καθαρό Βάρος 1.81 kg
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Άλλες κατηγορίες Πρωτεΐνη
Πρωτεΐνη για μυϊκή ανάπτυξη

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Carnivor - MuscleMeds
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Γεύση

Αξιολογείτε:Carnivor - MuscleMeds
Η Βαθμολογία σας
Γραμμάρια (γρ) Γεύση Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer