Bulgarian Tribulus - VemoHerb

Βαθμολογία:
92 % of 100
92 % (16)
Παρασκευαστής: VemoHerb

Το Bulgarian Tribulus είναι ισχυρό διεγερτικό παραγωγής τεστοστερόνης σε μορφή κάψουλας που κατασκευάζεται από φυτό Tribulus Terrestris. Αυτό το φυτό χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε στεροειδείς σαπωνίνες με σε πρωτοδιοσκίνη. Είναι ένα από τα ισχυρότερα εκχυλίσματα που διατίθενται στην αγορά.

 

Σε απόθεμα
30,95 €

To Bulgarian Tribulus είναι το ισχυρότερο διεγερτικό που θα φροντίσει για την μαζική αύξηση της μυϊκής σας μάζας

Το Bulgarian Tribulus, σε μορφή κάψουλας, που περιέχει 60% πρωτοδιοσκίνη, είναι ένα από τα ισχυρότερα προϊόντα για την αύξηση της τεστοστερόνης που διατίθενται στην αγορά. Η τυποποιημένη περιεκτικότητα σε πρωτοδιοσκίνη του φυτού Tribulus Terrestris αποτελεί εγγύηση της χαμηλής περιεκτικότητας άλλων λιγότερο αποτελεσματικών σαπωνινών, όπως η πρωτογκρασιλίνη, όπως επίσης και τη χαμηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή (κάτω από 10%) και σε θειανίνες (κάτω από 10%).

 

Αφού καταναλώσετε αυτό το προϊόν, τα επίπεδα τεστοστερόνης σας θα αυξηθούν ταχέως και ως συνέπεια θα παρατηρήσετε μαζική αύξηση μυϊκής μάζας (σε περίπτωση που καταναλώνετε τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες) στις ασκήσεις δύναμης. Το Bulgarian tribulus θα φροντίσει για την επιτάχυνση της αποκατάστασης μετά από άλλες μορφές προπονητικής προσπάθειας και θα μειώσει την κόπωση.

 

Τι είναι το Tribulus Terrestris?

Το Tribulus Terrestris είναι ένα φυτό που μπορεί να βρεθεί σε πολλά μέρη του κόσμου - ΗΠΑ, Νότια Αμερική, Μεξικό, Ισπανία, Ινδία, Κίνα και Βουλγαρία. Η σπανιότητα του βουλγάρικου τριβολιού είναι τα διαφορετικά φαρμακολογικά και φυσιολογικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το Tribulus που φύεται σε άλλα μέρη του κόσμου. Περιέχει 40 - 60 φορές μεγαλύτερη ποσότητα πρωτοδιοσκίνης (αναβολική δράση και στήριξη της σεξουαλικής λίμπιντο) σε αντίθεση με τα Tribulus από τα άλλα μέρη του κόσμου. Η αναφερόμενη διαφορά στη σύνθεση προέρχεται από τον διαφορετικό γονότυπο του φυτού, την περίοδο συλλογής, τη μορφή επεξεργασίας κλπ.

 

Bulgarian Tribulus je najsilnejší stimulant, ktorý sa postará o zvýšenie testosterónu

 

Πως θα ξεχωρίσετε το αυθεντικό βουλγάρικο τριβόλι Tribulus Terrestris; 

Σήμερα, υπάρχουν δύο κύριοι παραγωγοί στη Βουλγαρία που προσφέρουν εκχυλίσματα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτοδιοσκίνη: η VemoHerb Tribulus Terrestris (60% πρωτοδιοσκίνης) και η Sopharma Tribestan (μέση τιμή 54 - 55% πρωτοδιοσκίνης). Η εταιρεία Vemo99 Ltd (1996) είναι κάτοχος της ειδικής τεχνολογίας για την εκχύλιση του Tribulus Terrestris με εγγυημένη περιεκτικότητα 60% σε καθαρή πρωτοδιοσκίνη, το οποίο είναι το ισχυρότερο διαθέσιμο εκχύλισμα.

 

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του Tribulus Terrestris;

 

Η στεροειδής σαπωνίνη πρωτοδιοσκίνη είναι η δραστική ουσία που διεγείρει την παραγωγή των φυλετικών ορμονών (της τεστοστερόνης στους άνδρες, των οιστρογόνων στις γυναίκες), επηρεάζει θετικά το κεντρικό νευρικό σύστημα και λειτουργεί ως αναβολικό συστατικό της αναβολικής δράσης.  Στο σώμα του άνδρα, η πρωτοδιοσκίνη αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης, ρυθμίζει τα επίπεδα των άλλων ορμονών χωρίς να παρεμβαίνει στη λειτουργία τους και βελτιώνει τη λειτουργία του προστάτη. Στις γυναίκες, η πρωτοδιοσκίνη αυξάνει την πρεγνενολόνη, τα επίπεδα της προγεστερόνης και τα επίπεδα των οιστρογόνων, βελτιώνει τη σεξουαλική λίμπιντο, στηρίζει τη θετική ψυχική και πνευματική κατάσταση.

 

Η πρωτοδιοσκίνη διεγείρει την παραγωγή της ορμόνης της λουτεϊνοποίησης στην υπόφυση και αυξάνει άμεσα την έκκριση των φυλετικών ορμονών - στην περίπτωση των ανδρών, της τεστοστερόνης έχει σημαντική επίδραση στο θετικό ισοζύγιο του αζώτου, στη σύνθεση των πρωτεϊνών και στην αύξηση της μυϊκής μάζας.

 

Bulgarian Tribulus je najsilnejší stimulant, ktorý sa postará o zvýšenie testosterónu  

 

Tribulus Terrestris και η δράση του στη libido

Είναι ένα μη ορμονικό συμπλήρωμα φυτικής προέλευσης το οποίο χρησιμοποιείται για την αύξηση της σεξουαλικής λίμπιντο και της δυναμικότητας. Αποτελεί διεγερτικό της παραγωγής τεστοστερόνης και χρησιμεύει για τη διατήρηση στα βέλτιστα επίπεδα των ορμονών της κορτιζόλης και της οιστραδιόλης. Έχει θετική επίδραση στη γονιμότητα και γι 'αυτό είναι κατάλληλο για χρήση κατά της εμμηνόπαυσης στις γυναίκες και της ανδρόπαυσης στους άνδρες.

 

 

Tribulus Terrestris και η αναβολική δράση

Αυξάνει τα διαθέσιμα επίπεδα ενέργειας κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας, βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών που παράγονται από το ψυχικό στρες, προάγει την διάλυση του λίπους και τη διέγερση της αύξησης της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Αυξάνει την κατακράτηση αζώτου (το οποίο χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση των πρωτεϊνών και επακόλουθη δημιουργία μυϊκών ιστών)

 

 

Bulgarian Tribulus και τα Οφέλη του

  • ισχυρό διεγερτικό της παραγωγής τεστοστερόνης
  • περιέχει 60% πρωτοδιοσκίνη - το ισχυρότερο εκχύλισμα στην αγορά
  • διεγείρει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης
  • συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης
  • αυξάνει σημαντικά τη σεξουαλική λίμπιντο
  • επιταχύνει την αποκατάσταση μετά από μια έντονη προπόνηση
 

Σύνθεση

Αποξηραμένο τυποποιημένο εκχύλισμα από βουλγαρικό τριβόλι Tribulus Terrestris με περιεκτικότητα 60% στην σαπωνίνη φουροστανόλη, προσδιορισμένη ως πρωτοδιοσκίνη, διογκωτικός παράγοντας (μαλτοδεξτρίνη), αντιπηκτικός παράγοντας (στεατικό μαγνήσιο και φωσφορικό ασβέστιο).

 

Δοσολογία

Η βασική δόση: 3-6 κάψουλες την ημέρα σε 3 δόσεις των 1-2 χαπιών. Καταναλώστε το με αρκετή ποσότητα νερού.

Στα αθλήματα δύναμης και στο body-building: Κύκλος 8 εβδομάδων με διάλειμμα 2 εβδομάδων. Η πλήρης ημερήσια δόση είναι 10-15 g ανά 1 kg σωματικού βάρους, διαιρούμενη σε 3 δόσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν το βάρος σας είναι 80 κιλά, η δόση σας είναι 800-1200 mg την ημέρα που ισοδυναμεί με 4-6 κάψουλες την ημέρα, δηλαδή 3 φορές την ημέρα 1-2 κάψουλες. Εάν το βάρος σας είναι 100 kg, η δόση σας είναι 1000-1500 mg την ημέρα, που ισοδυναμεί με 6-8 κάψουλες την ημέρα, δηλαδή 3 φορές την ημέρα 2-3 κάψουλες. Μετά από 8 εβδομάδες θεραπείας, συνίσταται να κάνετε διάλειμμα 2 εβδομάδων, και στη συνέχεια συνίσταται η επανάληψη ολόκληρου του κύκλου.

 

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία 1 κάψουλα
Τυποποιημένο εκχύλισμα Tribulusu terrestris 200 mg

      με 60% περιεκτικότητα σε σαπωνίνες φουροστανόλης που προσδιορίζονται ως                       πρωτοδιοσκίνη

 

 

Προειδοποίηση

Συμπλήρωμα. Ακολουθήστε τη συνιστώμενη δόση. Το προϊόν δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Αποθηκεύεται σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25 °C. Προστατεύστε από τον παγετό και το άμεσο ηλιακό φως. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες. Κρατήστε μακριά από μικρά παιδιά.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 3800500502014
Ύψος 11.50 cm
Main category Υποστήριξη Τεστοστερόνης
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegetarian Nαι
Vegan Nαι
Μείγμα μείγμα
Μορφή κάψουλες
Ετικέτες προϊόντος Vegan
Κατασκευασμένο στη EU
Ομάδα Γεύσης Φυσική
Πλάτος 6.50 cm
Κωδικός ΕΣ 21069098: --- Ostatné
Μήκος (cm) 6.50 cm
Μεικτό Βάρος 0.07 kg
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Ναι
Χωρίς GMO Ναι
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 75 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 2700 τεμ.
Καθαρό Βάρος 0.04 kg
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Διανομέας GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Κάψουλες 90 καψ.
Άλλες κατηγορίες Αναβολικά και Προ-προπονητικές Φόρμουλες

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Bulgarian Tribulus - VemoHerb
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Bulgarian Tribulus - VemoHerb
Η Βαθμολογία σας
Κάψουλες Τιμή Ειδική Τιμή Σε απόθεμα
90 καψ. 41,95 € 30,95 €
Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer