Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex

Βαθμολογία:
90 % of 100
90 % (18)
Παρασκευαστής: Nutrex

Το Anabol 5 Black είναι ο πιο ισχυρός μη στεροειδής αναβολικός παράγοντας στον κόσμο. Αντιπροσωπεύει μια επαναστατική προσέγγιση για το χτίσιμο μυών και δύναμης. Ενδυναμώνει την ισορροπία των επιπέδων του αζώτου, διεγείρει τον αναβολισμό, εμποδίζει την απώλεια μυϊκής πρωτεΐνης και καταστέλλει την μυϊκή κόπωση. Το Anabol 5 εξασφαλίζει την ανάπτυξη της καθαρής μυϊκής μάζας χωρίς τη χρήση ορμονών και στεροειδών.


Long term unavailable

Anabol 5 Black - ο πιο ισχυρός μη στεροειδής αναβολικός παράγοντας

Το Anabol 5 Black είναι ένας μη στεροειδής αναβολικός παράγοντας και αντιπροσωπεύει μια επαναστατική προσέγγιση για την οικοδόμηση μυών και δύναμης. Βοηθά στην ενίσχυση της αναβολικής / ανδρογόνου αναλογίας του σώματός σας σε σχέση με τον αναβολισμό, ενισχύοντας την ισορροπία των επιπέδων του αζώτου του σώματος. Ελλείψει ανδρογόνων ιδιοτήτων, το Anabol 5 Black είναι ένα ιδανικό προϊόν για όλους τους αθλητές που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τη χρήση του και για εκείνους που ανησυχούν για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των προορμονών.

 

Το Anabol 5 Black έχει θετική επίδραση στη σύνθεση της σκελετικής πρωτεΐνης και ταυτόχρονα μειώνει την επίδραση των μυϊκών πρωτεολυτικών δράσεων. Αυτό προκαλεί καλύτερα προσαρμοστικά αποτελέσματα στην προπόνηση και βοηθά στη ρύθμιση του κύκλου πρωτεϊνών του σώματος. Είναι ένα προϊόν με πολλαπλές ιδιότητες  που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε καθαρή μυϊκή μάζα και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τους μύες σας σε μια δίαιτα.

 

Το Anabol 5 Black είναι ο πιο ισχυρός μη στεροειδής αναβολικός παράγοντας στον κόσμο. Εάν χρησιμοποιείτε το Anabol 5 σε συνδυασμό με έντονη προπόνηση, τότε ο προσαρμογέας του προϊόντος διεγείρει τον τεράστιο αναβολισμό, εμποδίζει την απώλεια μυϊκής πρωτεΐνης και καταστέλλει την μυϊκή κόπωση. Το Anabol 5 είναι το πρώτο προϊόν που ενισχύει αποτελεσματικά τον δικό σας κύκλο κατασκευής πρωτεϊνών χωρίς τη χρήση ορμονών και στεροειδών. Για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη διατήρηση υψηλών επιπέδων αναβολισμού καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, το Anabol 5 αποτελείται από κάψουλες πολλαπλών φάσεων, ταχείας δράσης και υψηλής αποτελεσματικότητας.

Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex

 

Πώς λειτουργεί το Anabol 5 Black;

Φάση 1: Σύστημα αναβολικής αντίδρασης ταχείας δράσης χρησιμοποιώντας υγρές κάψουλες

Οι εξωτερικές υγρές κάψουλες του ANABOL 5 εξασφαλίζουν ότι το σώμα σας βρίσκεται σε κατάσταση αναβολικού χτισίματος  μυών εντός ολίγων λεπτών από τη λήψη του. Αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το πρωί όταν ξυπνάτε και αμέσως μετά την προπόνηση.

 

Φάση 2 - εκτεταμένος χρόνος αντίδρασης μέσα στην κάψουλα, όπου βρίσκεται ο αναβολικός ενισχυτής

Όταν κάποιες ουσίες τοποθετούνται μέσα σε ξεχωριστή κάψουλα, ο χρόνος αντίδρασης της αναβολικής δραστηριότητας επεκτείνεται σε μεγάλο βαθμό. Μόλις επιτευχθούν τα αποφασιστικά γρήγορα ανασταλτικά κύματα της πρώτης φάσης στους μύες σας, η δεύτερη φάση εξασφαλίζει τη μακρά διάρκεια των αναβολικών διεργασιών.

 

Χάρη στον ισχυρό αναβολικό εξοπλισμό του, το ANABOL 5 έχει πολλές εφαρμογές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κερδίσετε μυϊκή μάζα, αν αναμένετε αύξηση της δύναμης, του βάρους και του μεγέθους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας διαλειμματικής προπόνησης για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας και μπορείτε, επίσης, να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε καλοσχηματισμένους και υψηλής ποιότητας μύες.

         

Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex

             

Γιατί να επιλέξετε Anabol 5 Black;

  • δημιουργεί ένα εξαιρετικά αναβολικό και αντι-καταβολικό περιβάλλον
  • οδηγεί σε ραγδαία αύξηση της πρωτεΐνης που συντίθεται στους μύες
  • παράγει εξαιρετικά γρήγορα και μακροχρόνια αποτελέσματα λόγω της πολυφασικής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στην παραγωγή υγρής κάψουλας
  • περιέχει την ισχυρότερη αναβολική δραστική ουσία στον κόσμο που δεν περιέχει στεροειδή με αναβολική-ανδρογόνα αναλογία 33:1 
  • ένα πακέτο είναι αρκετό για έναν ολόκληρο μήνα και εγγυάται εκπληκτικά αποτελέσματα

   

Anabol 5 Black και τα Οφέλη του

  • ο πιο ισχυρός μη στεροειδής αναβολικός παράγοντας στον κόσμο,
  • υποστηρίζει τη δραματική αύξηση της πρωτεΐνης, η οποία συντίθεται στους μυες
  • καταστολή της μυϊκής κόπωσης
  • το πρώτο προϊόν που ενισχύει τον δικό σας κύκλο παραγωγής πρωτεϊνών, χωρίς τη χρήση ορμονών και στεροειδών
  • πολυφασικές κάψουλες                           

  

anabol 5 black

                                       

Συστατικά

Γλυκερίνη, φυτική κυτταρίνη, μείγμα τοκοφερόλης, διοξείδιο του τιτανίου, FD&C κίτρινο # 5 & FD&C κίτρινο # 6.

 

Συνιστώμενη Δοσολογία

Πάρτε 2 υγρές κάψουλες δύο φορές την ημέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να παίρνετε τα καψάκια το πρωί, μόλις ξυπνήσετε και αμέσως μετά την προπόνηση.

Σε μια μη προπονητική ημέρα, πάρτε 2 κάψουλες το πρωί και 2 το βράδυ. Το Anabol-5 λαμβάνεται καλύτερα σε κύκλους. Συνιστάται να λαμβάνεται για 12 εβδομάδες, ακολουθούμενο από διάλειμμα 4 εβδομάδων.

 

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφικές Αξίες100 g
Ενέργεια 276,81 kJ / 66,16 kcal
Πρωτεΐνη 11,44 g
Υδατάνθρακες 5,1 g
Λιπαρά 0 g
Μη-στεροειδή αναβολική συγκέντρωση155,2 mg
Δικυκλοπεντανόνη, οξική 6-κετο-διοσγενίνη, προπιονική 6-κετο-διοσγενίνη, κυπιονική 6-κετο-διοσγενίνη, δεκανοϊκή 6-κετο-διοσγενίνη, 25-R σπιροστανο-5α-διόλη-6-ονο- Carthamoides, Hecogenin Acetate 

Προειδοποίηση

Όχι για άτομα κάτω των 18 ετών. Μην το καταναλώνετε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Φυλάξτε το μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Διατηρήστε επαρκή πρόσληψη νερού. Μην εκθέτετε το άμεσο ηλιακό φως. Όχι για παιδιά. Δεν θεωρείται υποκατάστατο της κανονικής τροφής. Μετά το άνοιγμα, χρησιμοποιήστε το εντός 3 μηνών.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΑΝ 853237000295
Μορφή κάψουλες
Main category Υποστήριξη Τεστοστερόνης
Χωρίς Πλαστικό Πακέτο Όχι
Χωρίς Τεχνητά Γλυκαντικά Ναι
Χωρίς GMO Όχι
BIO Όχι
Χωρίς Γλουτένη Ναι
Χωρίς Λακτόζη Ναι
Vegetarian Oχι
Vegan Oχι
Μείγμα μείγμα
νομική κατηγορία του προϊόντος Συμπλήρωμα Διατροφής
Κωδικός ΕΣ 21069098: --- Ostatné
Κατασκευασμένο στη Ηνωμένες Πολιτείες
Ομάδα Γεύσης Φυσική
Ύψος 13.50 cm
Πλάτος 7.50 cm
Μήκος (cm) 7.50 cm
Μεικτό Βάρος 0.16 kg
Αριθμός κομματιών ανά συσκευασία 12 τεμ.
Αριθμός κομματιών ανά παλέτα 1960 τεμ.
Καθαρό Βάρος 0.14 kg
Διανομέας REVA - SPORT s.r.o., Stupkova 952/18, 77900 Olomouc 9, Czechia
Άλλες κατηγορίες Αναβολικά και Προ-προπονητικές Φόρμουλες

Προειδοποιηση:

Να φυλασσεται σε ξηρο μερος προφυλαγμένο απο τη θερμοτητα

Αξιολογήσεις Πελατών Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex
Η Βαθμολογία σας
Ταμπλέτες Τιμή Σε απόθεμα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Γράψτε μία ερώτηση
Write answer